נקודות ממשחקי ה-10/2

Rapgamer

Well-known member
יוטה- בוסטון
הסלטיקס ללא סמארט, הג'אז ללא קונלי.
המשחק נפתח בשליטה של יוטה אבל יתרון של בוסטון. hot shooting של ג'יילן בראון העלה את הסלטיקס ליתרון בעוד שיוטה לא פוגעת במבטים הנוחים שלה אבל מקבלת הזדמנות שנייה ושלישית דרך ריב' התקפה.
ברבע השני דקות הגנתיות טובות של הג'אז, משחקים איזורית כשבוסטון הולכת לטייטום עם הגב לסל, גובר מגיע לעזרה מהוויק סייד ומשנה לו זריקות. אלא שגם קלארקסון עוד לא פגע בשלב הזה ובמחצית יתרון נקודה ליוטה, שמגיעה לזריקות טובות יותר. ג'יילן בראון עם 20 נקודות במחצית היה פנטסטי אבל עבד קשה על הנקודות שלו.
ברבע השלישי מגיעה הריצה הבלתי נמנעת של יוטה. מיצ'ל תוקף את טריסטן תומפסון בחילופים ומסדר מבטים פנויים לשאר, הכימיה של אינגלס וגובר בפיק אנד רול מייצרת לוב-דאנקים ויוטה עולה ליתרון דו ספרתי ראשון במשחק. 42 נקודות היו להם ברבע, מנגד גם בוסטון ברבע ההתקפי הכי פורה שלה עם טייטום שנכנס קצת למשחק והצליח לתקוף את הצבע כולל מול גובר ולסיים, ודניאל ת'ייס שזורק וקולע שלשות כפי שלא עשה מעולם.
ברבע האחרון דקות ספסל טובות של הסלטיקס עם גרנט וויליאמס ששוב היה סולידי, משהו בבוסטון הזאת מסרב למות והם מצליחים להתקרב ל4-5 הפרש. אבל מיצ'ל עם מהלכים גדולים מזכיר שהוא אחד הקלוזרים הטובים בליגה, יחד עם שלשות בטרנזישן של אינגלס זה חוזר לדו ספרתי דקה לסיום והמשחק נגמר.
בסיום 122-108 ליוטה. אני מזכיר שבוסטון הייתה במאזן 9-0 מושלם במשחקים שקלעה 13 שלשות ומעלה. אחרי ההפסד לפיניקס עכשיו היא מפסידה משחק נוסף כזה, ובדו ספרתי. יוטה פשוט קבוצה מצוינת, לדעתי יותר חזקה מזו של דרון וויליאמס וקרלוס בוזר שעקצה בזמנו גמר מערב. הג'אז קבוצת two-way קטלנית בדקות שגובר על המגרש (+23 הפרש במשחק) ויש לה סקורינג פאנץ' הכי חזק שיצא לי לראות בכל הגלגולים של הקבוצה ב-20 שנה האחרונות. הם מייצרים מבטים טובים ללא הרף ומסיימים היטב, תוקפים את הריב' התקפה ועדיין הגנת הטרנזישן שלהם סולידית, בעוד שבסט דיפנס יש להם את שחקן ההגנה הכי טוב בליגה, לכל הפחות בעונה הרגילה.
קצת מספרים- מיצ'ל עם 36 נקודות ו-9 אסיסטים, אינגלס עם 24 ו-6, גובר עם 18-12, בוגדנוביץ' עם 16 נקודות שרובן במחצית הראשונה כשהיתר פחות פגעו.

את בוסטון הוביל ג'יילן בראון עם 33 נקודות, טייטום הצטרף אליו במחצית השנייה וסיים עם 23. הם לא הגיעו למבטים קלים כל המשחק, למעשה היו יכולים להיעצר על סקור נמוך יותר אלא שת'ייס קלע 5 שלשות (ה-season high שלו עד היום זה שתיים). קמבה ווקר בעוד משחק שבו נוטרל לגמרי התקפית, הוא נחסם פעמיים בזריקות מחצי מרחק (מתקשה לייצר seperation) וזרק עוד איזה שני איירבולים בלי קשר. בסך הכל 2/12 מהשדה שמורידים את הממוצע העונתי שלו ל-30% משלוש וגרוע מכך- 37% מטווח 2 נקודות. יש סיבה לדאגה בבוסטון.

קמבה ווקר לא טוב... זה לא טוב לי, אדוני. לא טוב לי, מה שאתה כותב. אני צריך אותו סופרסטאר, כדי שיהיה שמץ של סיכוי [ועדיין קלוש ביותר] להשיג לי את ג'יילן בראון בוואשינגטון. יוטה מאידך ממשיכה להשיג ניצחונות רגיולר סיזן מרשימים, והיא כבר משווה את פתיחת העונה הטובה בתולדותיה ב-25 המשחקים הראשונים עם 20 ניצחונות, וכמובן, מקום ראשון בליגה.

Rapgamer

Well-known member
קלוש ביותר indeed. האם בראדלי ביל שחקן טוב יותר מג'יילן בראון? אולי בקצת, בודאי לא בפער שמצדיק את ההפרש בגיל, או במחיר (בראון על חוזה זהב). אטען יותר מזה שהתקרה של בראון גבוהה יותר משל ביל.
אבל בוא נהיה בעד קמבה בלי קשר.

Krit123

Well-known member
השפיל אותם במפגש הכפול, בעבר ה-hesitation שלו היה מנער את השומר אבל הם איכשהו היו נשארים on his hip איפשהו בתמונה. העונה הוא משאיר לאנשים אבק לעיתים קרובות יותר ומסיים יפה בפנים.

Krit123

Well-known member
ראיתי רק חלקים מיוטה, מיצ'ל היה אדיר ברבע האחרון. סמארט היה מאוד עוזר להם להכיל את זה...
הגיעו למבטים יפים במעבר, מאוד קשה להסתדר מולם. אני חושב שבהרכב מלא בוסטון מסוגלים לעשות חילוף אוטומטי ופחות לדאוג מהמצ'אפ (להוציא את קמבה). גם הספסל שלהם יראה פחות אקראי, שהחולשה שלו היא בכלל תעלומה מתמשכת.

גולדן ניצחו ברימץ' מול סן אנטוניו, קלעו את הזריקות החופשיות מהפינה שהתזוזה של קרי יצרה, גרין ניהל את המשחק מהפוסט (משחק רביעי רצוף עם לפחות 10 אסיסטים).
שיחקו הגנה מצוינת, הביאו המון עזרה מקלדון ג'ונסון שלא הגיב כמו שציפיתי, משום מה המ'צאפ לא מסתדר לו למרות שאמור להיות תפור עליו (ווריורס ללא גבוה). האחוזים שלו מחוץ לקשת בבועה היו הבלחה, מסתבר שהתחזית המקורית שלי לגבי הקליעה שלו הייתה יותר מדויקת, השחרור לא יציב מספיק ככל שהוא מגדיל את הטווח.
לא הצלחתי למצוא השוואה לרוקי שלהם דווין ואסל שפתח לראשונה בחמישייה, אז למה ללכת רחוק - מיקל בריג'ס, שחקן two way צנום וארוך. היו המון חששות לגבי הזריקה של ואסל לקראת הדראפט, בינתיים הוא money מחוץ לקשת.

למעלה