נקודות ממשחקי ה-1/2

Rapgamer

Well-known member
* הגריזליס משלימים דאבל עם הספרס בהפרש מצטבר של 48 נקודות. ממפיס קבוצת הגנה מהיותר טובות, הם משחקים כנראה הכי חזק בליגה, יש להם כוכב גדול בדמות מוראנט וזה עוד בלי JJJ עד שיחזור מהפציעה שלו. כמעט בכל עונה יש קבוצה שמגיעה לפלייאוף בניגוד לציפיות ובשלב הזה ממפיס נראית כמו ההימור הכי טוב.
* באטלר חזר, מיאמי מפסידה לשארלוט: ההיט נראו הרבה יותר טוב אבל זו עונת הקאמבקים, היו ביתרון 10 נקודות עם 4 דקות לסיום ושארלוט כפתה הארכה בריצת 12-2. מאליק מונק קלע 36 נקודות (שיא קריירה9 ודבונטה גרהאם תפר שלשות קשות בפרצוף של השומר, לבאטלר הייתה הזדמנות לנצח על הבאזר אבל החטיא. בהארכה נמשך המומנטום החיובי של שארלוט, עשו ריצת 8-0 וגמרו את המשחק.
ההורנטס קבוצה כיפית השנה. קודי זלר תמיד היה קצת אנדרייטד בעיני, הוא חזר לחמישייה ומאז עם ממוצע דאבל דאבל. מיאמי נמצאת 6 משחקים מתחת ל-50%. לא חושב שהמקום שלה בפלייאוף בסכנה אמיתית אבל לכו תדעו מה יקרה עם כל הפציעות, קורונה, וטורניר play in של משחק בודד.

אטלנטה- לייקרס
היה משחק טוב. טריי יאנג סופג לא מעט ביקורות מפרשנים "כבדים" אבל אי אפשר להתכחש לכמה שהוא שחקן התקפה מיוחד. מציע לכם לצפות ברבע השלישי, איזו שליטה אבסולוטית במשחק, הוא פירק את ההגנה של הלייקרס מבלי לזרוק שלשה אחת לדעתי. השליטה שלו בכדור, ההבנה של קצב המשחק ויכולת המסירה ברמה הכי גבוהה שיש. בנוסף לפלואטר ברמה גבוהה שיש לו. בסוף הרבע השלישי ותחילת הרביעי יאנג ירד, לברון עלה לשחק והלייקרס עשו ריצת 16-0 שהכריעה את המשחק. יכולת הגנתית מרשימה של לברון במהלך הריצה.
רוב ההרכבים של הלייקרס כשדיוויס משחק ולברון נח ברייטינג שלילי. אין ספק ש-AD שחקן ענק אבל אני תוהה כמה רחוק הוא יכול להוביל קבוצה סביבו, בספק אם ברמה של ביג מן שנחשבים חצי לבל מתחתיו כמו יוקיץ' ואמביד.

Rapgamer

Well-known member
מילווקי דורסת את פורטלנד
נכון, חסרים לפורטלנד שחקני מפתח. אבל כשההגנה הקבוצתית כל כך גרועה, לא מקולום ולא נרקיץ' הופכים אותה לקונטנדרית.
מילווקי קלעה 46 ברבע הראשון כשהביג3 שלהם משיגים מה שרוצים. שמתי לב שדיוינצ'נזו לוקח זריקות פחות אופייניות לרול פלייר, גם לא קלע אותן מי יודע מה, אבל אם זה מה שיבנה לו את הביטחון במקום שלו בקבוצה גם לקראת הפלייאוף- אחלה.
פורטלנד מעיפה המון שלשות ולא בררנית לגבי איכות המבטים, מזכירה קצת את יוסטון של מורי מהבחינה הזאת.
אז הרבע הראשון הסתיים ב-10 הפרש למילווקי, במחצית כבר 20, וברבע השלישי הגנת טרנזישן מביכה של הבלייזרס קירבה את הפיגור ל-40.
במילווקי שחקני המפתח ופורטיס מהספסל היו טובים. מידלטון קלע 17 נקודות ב-6 זריקות מהשדה. אחרי שפספס בעונה שעברה את מועדון 50/40/90 על 0.3% מהשדה הוא נמצא כרגע מעל הסף בכל הקטגוריות. ולמי שעוד לא מעריך מספיק את מידלטון- תבדקו כמה שחקנים בהיסטוריה קלעו מעל 20 למשחק באחוזי 50/40/90.

נערך לאחרונה ב:

Rapgamer

Well-known member
סקראמנטו ניצחה את הפליקנס-
סטיבן אדאמס חסר ולפליקנס יש אפס רים פרוטקשן. עזבו רים פרוטקשן, עזרה כלשהי בצבע. דארון פוקס רצח אותם עם סדרה של straight line drives ברבע האחרון, קלע 17 ברבע ו38 בסך הכל.
רדיק עם DNP בהחלטת מאמן ואני תוהה כמה קונטנדריות יהיו מוכנות לשלם עבורו. יש כמה קבוצות שיוכלו להיעזר בו.

רדיק עם DNP בהחלטת מאמן ואני תוהה כמה קונטנדריות יהיו מוכנות לשלם עבורו. יש כמה קבוצות שיוכלו להיעזר בו.
דיברו על איסט קוסט, אזור ניו יורק.
מרגיש לי שהוא אחרי השיא. בתדמית - קלעי גדול, שחקן 8 או 9 מהספסל, שיכול לסיים משחקים של 20. אבל במציאות - איטי מדי, הרחק מהשיא. אולי כבר הגיע לנקודה שלא שיחקו עליו מספיק בקבוצה הצעירה של הפליקנס. אולי יכול לעזור אם יש צורך בעיבוי הספסל, אבל לא יודע אם ממש לשדרג.

Rapgamer

Well-known member
דיברו על איסט קוסט, אזור ניו יורק.
מרגיש לי שהוא אחרי השיא. בתדמית - קלעי גדול, שחקן 8 או 9 מהספסל, שיכול לסיים משחקים של 20. אבל במציאות - איטי מדי, הרחק מהשיא. אולי כבר הגיע לנקודה שלא שיחקו עליו מספיק בקבוצה הצעירה של הפליקנס. אולי יכול לעזור אם יש צורך בעיבוי הספסל, אבל לא יודע אם ממש לשדרג.
דוקא ברוקלין לא מסוג הקבוצות שאני חושב לעצמי שמה שחסר להם זה עוד שוטינג על חשבון הגנה. למרות שהם רזים בכל מקרה וצריכים שחקני רוטציה באשר הם.
מילווקי לדעתי יכולה להתעניין בשחקן כמו רדיק לצרכי ריווח, יש להם מעטפת הגנתית טובה עם הביג 3 שלהם. גם יוטה שראינו אותה בסדרות פלייאוף בשנים קודמות מגיעה למבטים נוחים אבל חסרה יד מסיימת. וגם הסיקסרס למען האמת שלא נהנים מיותר מדי קליעה ו/או עומק בסגל. דני גרין יכול לקלוע 6/9 משלוש ולמחרת 0/8.

Rapgamer

Well-known member
דאלאס- פיניקס
שתי הקבוצות מקבלות בחזרה פצועים. דאלאס חוזרת לחמישייה המקורית שלה, בוקר חוזר אצל פיניקס.
כדורסל בינוני בפתיחה, סקור נמוך. ג'וש ריצ'רדסון משיג נקודות עבור המאבס כשבורח מה-screen ונכנס עד הסל, אצל פיניקס כריס פול היחיד שפוגע. הסאנס נראו מעט יותר טוב אבל לא פגעו משלוש במחצית הראשונה וירדו למחצית בפיגור 5.
ברבע השלישי דאלאס תוקפת את הריב' התקפה ועולה לראשונה ליתרון דו ספרתי. היה חסר לפיניקס סייז עם קאם ג'ונסון בעמדה 4 נגד צמד הגבוהים של דאלאס. אני לא בטוח למה קראודר עולה מהספסל, לטעמי הוא משלים טוב יותר את החמישייה לפחות על הנייר.
כריס פול מוביל ריצה בסוף הרבע השלישי ובמהלך הרביעי, פיניקס עולה ליתרון והמשחק מגיע לנקודת שבירה. פורזינגיס עונה בכמה סלים חשובים והמשחק נכנס לקלאץ' בשוויון.
הארדווי-ג'וניור קולע שלשה ענקית פחות מ-2 דקות לסיום. הוא מסוג השחקנים עם ביטחון מופרז שכנראה חושב שהוא הכי טוב על המגרש, על כל מגרש. בחירת הזריקות מוטלת בספק אבל באוברו'ל אני רוצה שחקן כזה אצלי. פול ובוקר משיגים נקודות בצד השני ודאלאס עולה ליתרון 2 במשחק דרך זריקות עונשין. 20 שניות לסיום כריס פול נכנס לסל ומחטיא לייאפ בצורה לוזרית, הוא היה ממש פנוי, מסוג הזריקות שהוא קולע 100/100, אבל זרק מהר מדי והחטיא. אייטון על הריב' התקפה משיג כדור ביניים, שאיכשהו יוצא החוצה לטובה פיניקס, ואז זה קרה:

סל ניצחון ענק של בוקר. בסיום 107-106 לפיניקס. דאלאס רושמת הפסד שישי רצוף.
כריס פול היה הכי טוב על המגרש עם 34-9-9, השיג חטיפות קריטיות ברבע האחרון, אבל וואלה יצא לוזר עם הלייאפ הזה. בוקר קלע 24, היה שקט רוב הזמן במשחק חזרה מהפציעה, אבל איזה סיום.
בדאלאס לוקה עם 25-8 אבל ביעילות יחסית נמוכה. כמה מילים על הזינגר- נועם צודק שהוא שחקן טיפש סה"כ, ושהוא לא באמת מצדיק את תדמית הכוכב בליגה כל כך עמוקה ואיכותית. אבל הפיק אנד פופ שלו עשה בעיות לסאנס במהלך המשחק, בין אם miscommunications שהביאו לסלים קלים של דאלאס, או שבדקות הסיום עשו סוויץ' והשאירו את אייטון על דונצ'יץ' באחד על אחד. בקיצור הוא אוברייטד אבל כן שחקן שמשפיע על המשחק בשני הצדדים.
ג'וש ריצ'רדסון גם שיחק טוב.
דאלאס נמצאת 5 משחקים מתחת ל-50% ובניגוד לקונפרנס הנגדי המירוץ במערב הוא מירוץ אמיתי. הם חייבים לחבר רצף ניצחונות בקרוב או שיסתבכו ממש. כרגע יוסטון וסאן אנטוניו יושבות במקומות 9 ו-10, שתיהן משחקות כדורסל טוב ושתיהן במאזן חיובי.

Krit123

Well-known member
הארדווי-ג'וניור קולע שלשה ענקית פחות מ-2 דקות לסיום. הוא מסוג השחקנים עם ביטחון מופרז שכנראה חושב שהוא הכי טוב על המגרש, על כל מגרש. בחירת הזריקות מוטלת בספק אבל באוברו'ל אני רוצה שחקן כזה אצלי.
take it back

למעלה