נקודות חן

SליליתS

New member
נקודות חן

שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפשת תשובה לשאלה- האם יש משמעות לנקודות החן על הגוף שלנו? אני מרגישה שכן, אבל איני מוצאת מידע על כך אשמח אם למישהו יש תשובה לזה... שבת מנוחה

IBP1

New member
לא מזמן בפינתו של בילדד השוחי בנענע

כתבו בנושא. ממליץ לך לקפוץ ולקרוא פרטים בנושא.

SליליתS

New member
תודה, חיפשתי, חיפשתי...

ולא הצלחתי למצוא את השאלה הזאת (למרות שגיליתי הרבה דברים מעניינים אחרים...) אולי תוכל להפנות אותי בלינק? מצאתי רק על נקודות שמופיעות עם חשיפה לשמש וכו' ולא לזה התכוונתי אלא לנקודות שמלוות אותנו כל חיינו.. יום טוב.

IBP1

New member
חחחחחחחחחחח

מלנין הוא החומר האמור להגן עלינו מפני קרני השמש הלוהטות (יותר נכון מהקרינה).במצב השפיר של העניין אנו מקבלים גוון כהה מהשיזוף. אך לפעמים המנגנון משתולל מסיבה כל שהיא וממשיך להזרים אל המקום מלנין למשך כל ימי חיינו.על כן נותר המקום כהה. במצב שפיר של התא האספות זו של מלנין היא לא מסוכנת. הצרה היא כשתא סרטני מקבל הזרמה כזאת בעת חלוקת התא. צריך לזכור כי מלנין הוא לא רק חומר הצובע את האפידרמיס .אלא גם חומר נוגד קרינה .ואנו משתמשים בהקרנות או בניתוח להסרת הגידול .

אהלן לילית, ברוכה הבאה פה../images/Emo140.gif

יש שיטה שנקראת "מולוזופיה" העוסקת ב"קריאה" עפ"י שומות ונקודות חן. נסי לחפש ב"גוגל" לפי הערך הנ"ל ואשמח אם תשתפי אותנו במה שמצאת. ברוכה הבאה ה
ה

SליליתS

New member
תודה

בנתיים יש שם רק חנויות ספרים- אני אצטרך למצוא את הספר "על שום מה" של נאדיה פלין... אגב, נומרולוג אחד אמר לי שזה כמו מפה של כוכבים שהיינו בהם, שמעת על זה פעם משהו?

היי לילית.

דווקא בסיפרי מיסטיקה יהודית תוכלי למצא תשובות לכך. אני לא זוכר בדיוק מי קיבץ את הנתונים על נקודות חן ושומות. נסי "יצחק יצחקי" וגם "א. בן מרדכי" הם מקבצים ואוספים ומוציאים לאור כל מיני חומרים של מיסטיקה יהודית. בהצלחה לך מיקי

כן, אני שמעתי ש...../images/Emo24.gif

שבוע-קסום, במהלך לימודי, שמעתי גירסה הטוענת ששומות אלו הבולטות, הינן טפילים אנרגטיים , ונשאבת דרכם אנרגיה מגופנו. לא שאלתי יותר. אחפש אולי אמצא חומר לפי המלצתם של חבריי כאן, שבוע-נפלא לכולנו. אריאלה באהבה

SליליתS

New member
תודה רבה

לכולם על התגובות אני אנסה למצוא את החומר, זה מאוד מסקרן אותי כי יש לי נקודות חן שמסודרות בצורת שרשרת על הצוואר- אמרו לי שאולי יש לזה קשר לכוכב אוריון... בכל מקרה, זה פשוט צירוף מקרים מוזר מידי מכדי שלא תהיה לזה משמעות לדעתי... שוב תודה ושבוע טוב

למעלה