נקודות חן

נקודות חן

במקרה של ריבוי נקודות חן לאורך כל הגוף, האם יש לרפואה המשלימה דרך למנוע התפתחות של סרטן העור בעתיד? ברפואה המערבית נהוג להוציא נקודות חן שעשויות להיות בעייתיות, באמצעות ניתוח. האם יש לכך אלטרנטיבה?

paluta

New member
מודעות ומניעה

מודעות יש לך , מניעה כפי שאת מבינה היא פעולה מרכזית , צריך להקפיד ולא לשכוח יום יום שאת ברמת סיכון וכחלק מתהליך המניעה את צריכה להתיחס בכובד ראש למצב של חשיפה לקרני השמש ולכל גורם שעשוי או עלול לגרות את עורך, גם שימוש בקרמים לגוף יכולים להיות בעיתיים .עלייך גם לעקוב אחר הופעת נקודות חן נוספות והתבוננות באלו שקיימות שכן שינויים בנקודות החן כגון שינוי צבען מצריך בדיקות, ריבוי נקודות חן כהגדרתך לרוב זה ממטען גנטי תורשתי, בעלי גון עור בהיר ושיער אדמוני רגישים יותר למלנומה , להסיר נקודות חן או שומות זו פולשנות והתערבות כירורגית עם כל מה שכרוך בכך , גם אז אין הבטחה שסרטן העור לא יתפתח בעתיד.

תודה

לגבי היחשפות לשמש, רוב הזמן אני בלבוש יחסית ארוך (כלומר עד כמה שאפשר בקיץ
), רק לעיתים רחוקות משתמשת בקרמים וגם אז זה רק לכפות הידיים (אם כי גם בכף היד יש לי נקודת חן). העור שלי אינו בהיר במיוחד. לגבי החשיפה, האם כדאי לשים קרם הגנה באופן יומיומי באזורים שבכל זאת נחשפים לשמש? (שאצלי זה הידיים והפנים בלבד)

paluta

New member
קרם הגנה בפני קרינת השמש

אינני מכיר קרם הגנה שמגן כנגד קרני אולטרה וויולט מסוג איי ובי ( אורכי גל שונים ) אם יש כזה אולי זה עדיף אם כי צריך לוודא שאין בו חומרים אחרים שיש להם השפעה שלילית .

yigalby

New member
אהלן

יש ברפואה בטעית הרבה שיגידו שדווקא ניתוח יכול להוות בעיה ולגרום להתפרצות ולהתעוררות הבעיה ,אם בכלל ישנה כזו. לכן את צריכה לשמור על תזונתך ובריאותך יותר מהרגיל. ותמיד כדאי ואפשר לנסות למרוח צמחים על האזור כמו אלוורה גרניון הארגמן מיצוי קליפות הדרים- אני משתמש באתרוג (מכיל D-limonene ) ויש עוד הרבה צמחים טובים כל טוב יגאל

אדומה2

New member
כבחורה חיננית אחת לשניה

היי נטע, המודעות לאבחון של נקודות חן היא גדולה וזה מעולה. יש דברים שהרפואה המערבית מעולה בהם, ואין שום סיבה לא לרתום אותה למערך הבריאות הכללי שלך. אם יש לך הרבה נקודות חן בגוף, את קודם כל צריכה להתייעץ עם רופא עור מקצועי, שיוכל לתת לך אבחנה מדויקת על מצב הנקודות. בדיקה שיגרתית כל חצי שנה- זה פק"ל כיסים. אחר כך עוברים לשלב קרם ההגנה: קרם הגנה הוא חשוב, וכן, צריך למרוח אותו על כל האזורים החשופים לשמש, ולחזור על הפעולה לאחר מספר שעות- זה על פי רמת הרגישות שלך. לי למשל הרופא עור אומר לברוח מהשמש, אבל זה קצת קשה ליישום כאשר יש ילד לרדוף אחריו, וכאשר המדינה שבה אנחנו גרים היא 90% שמשית. ולכן אני עושה כמיטב יכולתי. הוציאו לי מספר נקודות חן שפירות לחלוטין כיוון ויש מצב שהן תהפוכנה לסרטניות. אין לי שום בעיה עם זה, זה נראה לי נכון לעשות. להגיד לך שאני מרגישה יותר בטוחה? לפעמים כן ולפעמים לא, אבל זה כבר דיונים קצת יותר פילוסופים של "מה היה קורה אילו". אני יודעת שאני עושה את מה שאני יכולה לעשות. הרי אפשר לתת את הדוגמא הידועה של אותה אישה שהייתה דמות מופת בכל הקשור לאכילה בריאה, פעילות גופנית ועוד ועוד- והנה היא קיבלה סרטן, והרגישה שגופה בגד בה. מה זה אומר, שלא צריך לאכול נכון? לא. זה אומר שאנחנו צריכים להיות מודעים למה יכול להיות, לעשות כמיטב יכולתנו כדי להישאר בריאים. אצל אחד זה אומר להפוך לטבעוני, אצל השני להתחזק בדת, ואצל השלישי לאכול מלא ג'אנק. אבל לעניינך בצורה קצת יותר קונקרטית: לכי להתייעצות אצל רופא עור ותהיי במעקב. יש שממליצים לצלם את הנקודות הבעייתיות, זה מאפשר מעקב יותר מדויק. קני לך קרם הגנה והתמרחי בו כל יום לפני שאת יוצאת החוצה. השתדלי שלא להיות תחת הקרינה החזקה בשעות החמות, ואם אין ברירה, אז להקפיד ללכת בצל וכמובן להימרח. ואם צריך להוציא נקודה אחת או יותר- המלצתי היא להוציא. אגב, זה שהעור שלך רגיש לא מחייב שיהיה לך סרטן עור.

0 אור 0

New member
אני לא מכירה דרך כזו

אני אמנם מורחת על העור את כל הדברים הטובים שהמליצו לך (אלוורה , גרניום , אובליפיכה ועוד שמנים משובחים ומשביחים), אני אמנם משתדלת לברוח מהשמש ככל האפשר, מורחת קרם הגנה כשאין ברירה, אבל גם מודעת שהקרם עצמו מכיל חומרים מזיקים (ושמן קוקוס ושומשום עם כל הכבוד לא מספיקים), למדתי עכשיו בקורס צמחי מרפא על כמה צמחים שמסייעים ואני אשלב אותם בטינקטורה הטיפולית עבורי, אבל מעבר לכל זה, אם אני מגיעה לביקורת אצל הפלסטיקאי והוא ממליץ על הסרת נגע, אז אני מסירה. אשמח אם מישהו יגלה לי על מה שאני לא מכירה.

apoelb

New member
אני מכיר תניתוח הזה

בס"ד שלום אני מכיר את הניתוח הזה. זה מין שריפה כזאת ואז זה מוריד לך נקודת חן בעייתית .. תתיעץ עם רופא המשפחה שלך והוא יפנה אותך לשם - רפואה משלימה . בהצלחה . ורפואה שלמה

0 אור 0

New member
הלינק מפנה לאתר פרסומי בתחום אבל

לא לטיפול ספציפי. בכל מקרה ברגע שמנתחים נקודה, בין אם בסכין ובין אם באמצעים אחרים זה כבר לא רפואה משלימה, אלא רפואה קונבנציונלית. אם אתה מתכוון לחומר צמחי שממיס את השומה, שמעתי על הטיפול הזה לפני לפחות 20 שנה, ואז היתה אזהרה של כמה מהמומחים בנושא סרטן העור, שהטיפול עלול להיות מסוכן כשמדובר בגידול שהתחיל להיות סרטני מכיוון שהוא לא מסיר את כל האיזור, וכמובן שאין ביופסיה לנגע המוסר. אז האדם שהסיר כך גידול סרטני צפוי להפיץ גרורות בכל הגוף בלי אפילו לדעת. מודה שמאז לא התעדכנתי, ואולי יש פתרון לבעיה הזו היום

למעלה