נקודות זיכוי

liza1961

New member
נקודות זיכוי

שלום. לי יש נכות של 75 א ויש לנו ילד שיש לו נכות 100 א . אני בעבר הייתי עצמאית ועקב לידת בני החולה העסק קרס ואף אני חליתי ולי נותרו חובות למס הכנסה . למרות שהם מודעים למצב הבריאותי במישפחה . בעלי שכיר ומנכים הרבה מס הכנסה לכן אני מעונינת להגיש החזר מס לגבי שני נכים בבית . האים חובות שלי במס הכנסה [התיק סגור אך יש חובות ]יגרמו לקיזוז החזר המס לגבי הילד הנכה ? שכן את הכסף אנו צריכים לטיפולים דחופים לילד . אודה לתשובתכם שכן בימים אלה אני מהססת אים להגיש את החזר המס ? אני מודאגת מכך שההחזר יקוזז לטובת החוב .אשמח גם ליעוץ אישי בסכום הוגן שמניח את הדעת .לילה טוב.

guinan

New member
לכול הידוע לי לא

(זה שני תיקים נפרדים) אבל אם את תקבלי החזרי מס תוכלי לעשות מעין הסכם כיסוי חוב שבו יופנה חלק מההחזר מס לכיסוי החוב (הם לא יעשו זאת ישירות אלא דרך החשבון שלך )

mstern

New member
תשובה

קצת קשה לתת תשובות בלי לראות את כל הנתונים אבל רוב הסיכויים שהם יקזזו את חובותיכם לפני שיחזירו לכם שקל אחד. האם פנית אליהם בבקשה לביטול קנסות וריביות, יש עכשיו מבצע תשלומים במסגרתו תוכלי לעשות זאת. כמו כן, אם נשאר לך הפסד מעסק האם בדקתם אפשרויות לקיזוז מול הכנסות אחרות? בקיצור, תפנו לרו"ח...

למעלה