נקודות אור

עציון

New member
נקודות אור

הבן שלי בשיחה בבוקר סיפר לי בכיף שהגדוד שלו הנמצא ליד מטולה קיבל אמש 400 חבילות שי מאזרחים טובים. זה עשה להם טוב וגם סיפרתי לו שבדרך מפ"ת לרעננה (ואולי גם במקומות אחרים) על הגשרים פרסו בדים ועליהם כתוב: "העם עם גולני. אוהבים אתכם". שמח. (אז למה עכשו אני יושב ופורך אצבעות?)

עציון

New member
לא עולים צפונה כי.....

הובהר לי שמקו מסויים ועד מטולה הכל הוכרז כאיזור צבאי ואין כניסה לאזרחים(כולל תושבי המקום)...

mars4

New member
עציון, מחזיק אצבעות לגולנצ'יק

. ולכל חברו. העם אכן עם גולני. ואנחנו באמת אוהבים אותם. ואת התותחנים, ואת הצנחנים, ואת השיריון, ואת הנדסה קרבית, והנח"ל וחיל האויר והחימוש, תחזוקה וכל מי שעסוק עכשו במלאכה הקשה וכפוית הטובה. שישמרו לנפשם ולא נדע עוד נפגעים!

שויו

New member
עציון היקר, ציפור קטנה לחשה לי

שלתושבים, בזמנים מסוימים נותנים להיכנס. קרוב משפחה הצליח לחזור לביתו במטולה במוצ"ש. אח"כ הוא היה סגור בבית כמעט כל אתמול עם גיחה קצרצרה למטעים שלו (שבגללם הוא מתעקש להיות שם). וזה לא שאני ממליצה לך להסתכן.... אבל מצד שני יודעת שבטח לא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן......

עציון

New member
שויו, ציפור גדולה מאוד לחשה לי

שכל האיזור הוכרז כאיזור צבאי סגור. אז אומנם אני אוהב להידחף אבל הפעם, לא. נחכה עוד כמה ימים . אולי הכל יחזור למקומו(אם כי משדרים לנו מסרים כפולים) ואז נסע ויהי מה לבקר את הילד. הרי חיזבללה כבר לא יראו אותי עם החבילות.

פורום הורים לחיילי הנח"ל

בנינו נלחמים שם ואנחנו חרדים וגאים. רובם עוד ילדים. הלוואי שיצאו כולם שלמים ובלי צלקות גופניות ונפשיות. האם יש דרך ליצור עמם קשר? האם מישהו מכם מצליח בדרך זו או אחרת? שתפו את כולנו בבקשה. אבאשל

oshiko

New member
לכל חטיבה הימים הגורליים שלה

ועכשיו תורנו ... למזלנו זה קורה אחרי שיכלו ללמוד קצת ולהפיק לקחים מהלחימה של החטיבות האחרות. עושה רושם שעובדים יפה. בא נקווה שייגמר טוב. מחזיק לכולנו אצבעות. באיזה גדוד הבחור?

קיבלתי, אנשים יקרים.

לא לבדלנות הייתה הכוונה. פשוט בורות קלה בענייני פורומים שכאלה. אז מי מכם יכול לספר בלי לגלות יותר ממה שאפשר מה קורה עם הילדים? האם יש למי מכם קשר? איך הם חיים? איך התמונה של החלקים שאינם הירואיים? ישנים. אוכלים? תקשורת?

זה בסדר. אין כעס חלילה

מתוך דבריך אני מבינה שאין לך קשר עם הבן או שאתה שואל מסקרנות.האם הוא נלחם? בדרך כלל הילדים יוצרים קשר כשהמצב מאפשר להם.(זמני התרגעות) ישנים ? תלוי. אם הם נילחמים אזי עושים משימתם וחוזרים למנוחה. אורך המשימות משתנה כמובן. אוכלים? אז שוב.בלחימה אני חושבת שהם מצוידים במנות קרב ,אך כשרק ניתן הם אוכלים נפלא. יש הרבה דודות,וצה"ל ועוד אנשים טובים שדואגים להם. מלחימה היא מלחמה. מה שלנו חשוב כהורים , שישובו בשלום ממשימתם. (עם פחות שינה/ פחות מקלחת או טלפון)

oshiko

New member
מהמעט מאד ...

שאני יודע או יכול להגיד - הם יצאו עם כמות נכבדת של אוכל ל"סיבוב" הנוכחי.

Rainbow100

New member
אבאשלאיתי שלום,

הילד אי שם בצפון משתדל להתקשר כשאפשר, כדי שבבית לא ידאגו. הוא ישן בכל דקה פנויה, ואין הרבה כאלה. הם קיבלו כמויות עצומות של ממתקים, צ'ופרים ודברים טובים שונים כמו משקפי שמש ומגבות מאנשים טובים. בחוץ יש אוכל. בפנים מטבע הדברים זה אחרת. שרק יחזרו לנו כוללםם הביתה בשלום.

למעלה