נקודות אור וגאווה

יום.

New member
נקודות אור וגאווה

אחרי משבר קטן בלימודים, המון חברים עודדו אותי, גם אנשים שחשבתי שלא אכפת להם, וזה מחמם את הלב.
נגמרו התופעות לוואי של הכדורים (איזה כייף שלא כואב הראש ואפשר לישון כמו שצריך).
ירדתי חמש קילו.
יש אנשים שאוהבים אותי.

Nחמן

New member
../images/Emo42.gif נקודות האור שלי

השבוע סיימתי את הטיפול האנטיביוטי הארוך דרך הווריד
תוצאות שקיעצת הדם מראות על שיפור ניכר ועל סיכוי רב להפסקה מוחלטת של הזיהם
כמה ימים של מזג אוויר נאה אפשרו לי לרדת בכל יום לתפילות ולשיעורים. זה היה מעין עולם הבא.
השבוע עברתי סדרת בדיקות לפני הניתוח. ב"ה הכל עבר בשלום ואף הצלחתי להתאושש מהם כעבור 36 שעות.
אתמול החלטתי להתפנק בבילוי קצר. קפצתי לבנק ישראל לביקור בתערוכת הכסף הישראלי. היה מעניין. בסיום האירוע קיבלתי מתנה - לא תאמינו! 3,000 ש"ח טבין ותקילין. רק חבל, שהם היו גרוסים....
היום קניתי אוכל במסעדת "מרבד הקסמים". אוכל בטעם מזרחי עדין. מומלץ מאוד (למי שלא אוהב להכין בעצמו ומתגורר בירושלים). כל זה לכבוד שבת קודש וגם לכבוד האורח - אחד מקרובי המשפחה, שהתנדב לשהות אצלי כמעט מדי שבת.
עוד נקודת אור: בשבוע הבא אקח חופשה מהפורום (לא מגיע לי?...
) פרטים יבואו
בשבוע הבא יחול אירוע משמח בפורום. מי מוכן לנחש מהו? אם אתם יודעים התשובה, השאירו את אלה, שאינם יודעים, מעט במתח וחכו בסבלנות.
אהה! אני ירדתי בשבעה קילו... אבל זה היה כנראה לפני כחודשיים. מאז הצלחתי לשמוןר על ה"פיגורה"... (מישהו מוכן להתחתן איתי עכשיו?...
)
יש אנשים, שאוהבים אותך. אחד מהם זה... (מי מוכן לנחש? אפשר לגלות עכשיו...)
בשבועות הבאים לא אהיה בפורום. אני פונה בזאת לכל הגולשים לשתף פעולה עם יום ולהגיב לשרשורה, ושיהיה לכולנו הרבה... אור וגאווה. שבת שלום!
נח

ספר ריק

New member
טוב לשמוע על ההחלמה ההדרגתית ../images/Emo13.gif

נתגעגע אליך מקווה שתשוב מהרה לפורום בתאבון שיהיה

Nחמן

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

גם אני מקווה, שתשוב להיות פעיל בפורום כמקודם ותשכיל לתרום מהגיגיך הנפלאים והמתוקים

ספר ריק

New member
לצערי זה לא ייקרה

הייתה לי פגרה מסויימת שאפשרה לי להיות פעיל ברמה שהייתי, אבל לא עוד.

Nחמן

New member
לפחות קיוויתי

אתה ורבים מבין הגולשים הקבועים יודעים, כי למעשה כבר פרשתי מהפורום לפני למעלה מחצי שנה במטרה להתמסר לעבודה. היה בדעתי לשמור על קשר אבל בוודאי לא בהיקף כזה, כפי שאני כותב היום. רק התאונה הטפשית ריתקה אותי לבית ובמקרה מצאתי תרפיה נפלאה, שממלאת לי כמעט את כל היום ובמיוחד בימים, שנבצר ממני לצאת מהבית עקב מזג באוויר או עקב המצב האישי. עם זאת גם אם אפרוש בעתיד מהפורום (וסביר להניח, שלא אכתוב כאן לנצח), לעולם לא אשכח את הפורום הנפלא ואת האנשים הנפלאים, שהשתתפו בו. גם אותך אני מקווה לפגוש באחד ממפגשי הו"ד בקרוב, אם רק יוסיף לי ה' בריאות איתנה.

ספר ריק

New member
אצטרך לצער אותך פעם שנייה

כפי שכבר כתבתי אני לא אגיע למפגשי הו"ד נוספים, וזאת חרף העובדה שנהניתי שם ואני ממליץ לכולם ללכת למפגשים. זאת מסיבה אישית אותה פרטתי כבר בפורום ואם תרצה במסר אישי

Nחמן

New member
הזדמנות פז

לקבל ממך מסר אישי ואשתדל בל"נ להגיב עליו במוצש"ק שבת שלום!
נח כניסת השבת בירושלים: 17:01

ספר ריק

New member
מדהים מה בכוחם של חברים לחולל...

בכל פעם אני נדהם מחדש כמה טוב שיש חברים טובים

כל ישראל חברים...

/tapuzforum/images/Emo24.gifוכל חברי הפורום חברים טובים. ב"ה שזכינו להכיר את זה הבית (השני) הנפלא ולהכיר בו את טובי ההומואים (וזו האמת ולא הלצה) המקסימים. זו נקודת האור הראשונה שלי (הכרת חברים חדשים וגם סמויים שקוראים את האמור כאן ולא כותבים, טוב שישי תיבת מסרים...) ועוד נקודת אור נוספת: נפגשתי השבוע עם הבחור הצעיר שהכרתי, הוא היה כל כך זקוק לחום וחיבוק אבהי (התברר לי שהבחור שמגדיר עצמו דומיני, מתחבר ונמשך לשני העולמות, בהגדרתו, מאומץ. אני מקווה שאני אהיה לו לעזר למצוא את עצמו. שוחחנו רבות על המצב ובעז"ה אני מקווה שהעברתי לו מסרים נכונים להתחזק באמונה, למצוא לעצמו את הדרך הנכונה מבחינתו לפי רצונו. בהל דרך שירצה ללכת, אני תמיד אהיה שם לעזרה

ספר ריק

New member
נקודותיי

השתזפתי . בקרוב הצבע יעלם כי אני אחזור לשהות במקום מקורה לאורך כל היום
יש מצב גדול מאד שמישהו (מושלם
) שפגשתי לאחרונה הוא הומו (לא דתי) ואולי אפילו מחבב אותי, וכרגע אני שובר את הראש כדי לגלות אם כן..בינתיים אני נהנה מהספק וכותב את זה כנקודת אור

גנימדס

New member
נקודת אור פרטית

היה סוג של ישיבה בעבודה "סוג" של ישיבה , כי זו לא באמת ישיבה, רק משהו של יחסי ציבור שצריך לסמן עליו וי בתורי הרשמתי מאד אשה אחת והרגשתי שהיא ממש מסמנת אותיואם תוכל היא תתן לי עבודה במקום שהיא מנהלת. הסכוי לזה הוא קטן אבל ההרגשה היא טובה

למעלה