נקודות אור וגאווה

ToryMaster

New member
נקודות אור וגאווה

כרגיל, למרות ששכחתי קצת, ספרו פה רק דברים טובים שהיו לכן השבוע ושלא קשורים לחייל. קדימה, שבוע קשה אבל קדימה.

אמממ

יש מחר שביתה (טפו טפו) וזה כבר משמח כי אני אמורה ללמוד עד 2.. ואז מתחילים עיצומים ככה שלא יהיו לי מבחנים לדוגמה המבחן במתמטיקה על עודה שלא עשיתי:p ואני בחדר כושר ואני נורא נהנת שם משום מה:) וזהו.

השבוע היה מעולה...

נופש באשקלון, הרבה כיף, חברים, בריכה... היום היה מבאס כי חזרתי הביתה...

ToryMaster

New member
זו לא תשובה וזה לא קיים

תמיד יש, מצידי שזה יהיה שהסלט שאכלת בצהריים היה טעים, מצאי משהו.

OgaliO

New member
אממ..

טוב די הוקל לי שהתנתקתי מהחברה הההיא, מרגישה הרבה יותר נקייה עכשיו. טוב לי עם עצמי. עם זה שסופסוף עשיתי משהו שהוא טוב בשבילי, ולא בשביל מישהו אחר. שסופסוף לא חשבתי על איך האחר ירגיש אלא על עצמי וההרגשה שלי והרצונות שלי.
הצלחתי

- מחפשת בכוח -

אממ.. באסה לחזור ללימודים, אבל לפחות הייתה לי"בניקים קבלת פנים יפה... עם שטיח אדום וחרא אחר.. ואני נכנסת לאט לאט לכושר, וכבר מתחילה להרגיש שיפור.. שזה הכי מספק בעולם.. וכמו שכבר אמרו פה, מחר יש שביתה וזה בא לי ממש בטוב, אשכרה שו"ש שלם. ואמממ.. אני כנראה מתחילה ללמוד פסנתר, שחלמתי על זה מגיל 0 בערך. חבל שזה הגיע רק עכשיו :/

מאורי6

New member
אוףף אני שונאת לא למצוא משהו בקלות!!!

ממממ..... הגבות הסתדרו לי ממש נחמד כשסידרתי אותן אתמול....?! נחשב?

ToryMaster

New member
הייתי אומרת שכן

אבל יעשה לי טוב על הלב אם תמצאי עוד דברים |מניפולציהרגשית|.

Conviction

New member
../images/Emo27.gif

+ ציוני בגרות טובים. + עברתי את המבחנים הראשוניים למודיעין :) + התחדשתי בשמלה, חולצה ו-3 גופיות.

boogra

New member
היה שבוע טוב

חוץ מזה שחזרתי ללמוד, מנחמת העובדה שאני כבר ביב' וזאת שנה אחרונה. ויש היום שביטה אז בכלל כיף. והתחלתי כל השבוע את הלימודים ב9

bisly p

New member
ממ...

- ציוני בגרות טובים - עברתי את המיונים הראשונים למודיעין והלכתי למיון השני- ראיון אישי - אם כבר בי"ס אז אני לא לומדת ימי שישי :)

bisly p

New member
הם חוקרים..

בהתחלה את נכנסת ומקבלת שאלון כזה של איזה 5 דפים ואז את מגישה.. אח"כ קוראים לך.. לי היו 2 בנים שהתחילו לחקור... הם שואלים על אקטואליה... אם את קוראת ספרים שאלו את בת דודה שלי איזה סרט היא ראתה בפעם האחרונה בקולנוע וכאלה.. כמה את רוצה לשרת במודיעין מ-1 עד 6 ש.. 6 זה הכי גבוה.. היה לי בסדר.. נקווה לטוב.. לא סתם אני לומדת ערבית חחח שיהיה בהצלחה :)

Clueless Maiden

New member
אה ><

סוףסוף הגעתי לעמוד 512 ב"חלף עם הרוח" (מתוך 1024 עמודים) שזה אומר שקראתי כבר חצי! רזיתי קילו. יש לי חולצת סטרפלס נורא יפה וחדשה, שאין לי לאן ללבוש. זהו.

למעלה