נקודה

Just לובלו

New member
נקודה

חור המנעול. שביל קצר להליכה והדלת נטרקת. אתה לא מבין כנראה כמה קשה ללכת. כמה אני מתאפקת חזק לא לעצור פה באמצע, להקפיא את עצמנו ולהתחיל לגעת. קשה, קשה לי פיזית. אתה יודע כמה אני מוקסמת ממך בכלל? מבין? והקור מקפיא את עצמותיי אני לא רואה מתחת לתשוקה שלנו דבר עיוורת אני מובלת לתוך הדירה היפה שלך וכמישהי שלא רואה , שומעת את הצעדים טוב אפילו יותר והריח שלך אני מזמן אומרת שיכולה לטבוע בו לא רוצה לנשום אף ריח חוץ ממך ואני מחכה שתכניס אותי למיטה ככה חזק ומהר ואני אתפרץ ואגיד ש"התגעגעתי לסדינים האלה" ושנינו נצחק כי רק הבוקר היינו בהם ואי אפשר היה להפסיק והאצבעות שלך בי הרגליים שלי על הכתפיים שלך כולי חדורה עד לנקודה הכי קטנה בתוך הנשמה עד לשם אתה מגיע ואתה מזיין אותי דרך המבט מכריח אותי להיות מרוכזת עם השאלות על איך הזונה שלך מרגישה היום ואם הבחורים שהסתכלו עליי בפאב "עשו לך את זה" ואני , בין אנקה לצרחה בין קריאת תענוג וקללות בלי הכרה בין כל זה אני לא מבינה איך אתה לא מבין את מה שברור לשנינו ואני יכולה להישאר ככה שעות אפילו ימים חדורה עד לנקודה הכי רגישה שלי ומוגנת יותר מתמיד דווקא כאן, איפה שקשה לי אל תוותר ותתן לי לברוח ודווקא עכשיו אני צריכה חיבוק - לדעת שאתה לא בורח גם

nasooyy

New member
דייויד גילמור בגיטרה...

...Shine on you crazy diamond נקודה סימן קריאה (-;

Just לובלו

New member

למעלה