נקודה למחשבה

• פותח הנושא d276
  • פורסם בתאריך

lior02010201

New member
זה לא פייר לשפוט על זה פוליטיקאי

במדינת ישראל במיוחד במפלגות המרכז... אם הם לא היו צבועים רוב הסיכוים שהם לא היו מגיעים אפילו לחצי מהדרך שבה הם באו. לכן הם בפוליטיקה ואנשים אחרים לא.

masorti

New member
זה פייר מאוד...

אם כולנו ניתן לפוליטיקאים צבועים בעיטה בעכוזם, אולי בהדרגה הרמה שלהם תשתפר. אם נמשיך להאדיר אותם - נקבל שוב ושוב ושוב את אותו זבל בתור השליטים שלנו ועלינו.

הפאדיחה של ביבי

האדיוט אמר את זה במטרה להתחנף לרב כדורי ואם הוא היה שם
שהמיקרופון מחובר הוא היה מכבה אותו ולא היינו יודעים על הקטע הזה שלו. אני מניחה שהרב כדורי לא התייחס יותר מדי היות שהוא ידע מי זה ביבי, בנאדם מושחת שבגד באשתו (זה לא משהו שאסור לפי היהדות?).

d276

New member
לא חשבתי לרגע אחד שהם חוזרים בשובה

מה שמראש התכוונתי להגיד (ראו: למעלה למעלה) זה שהמדינה שלנו עמוסה ב"כוחי ועוצם ידי". כשאני שומע את שר הבטחון פרץ אומר: "נסראללה לא ישכח את השם פרץ"... אני פשוט בטוח שנפסיד. היו כאן יותר מידי דיבורים בצמרת שלנו מאז תחילת הבלאגן. בנתיים אין תוצאות ומיום ליום אני מסופק ביכולת של המנהיגות להביא תוצאות. אם היו שם אנשים רציניים היו מורידים את הראש ומדברים פחות. לחזק את העם - כן, להתלהם ולצעוק "אנחנו באים להראות לכם מזה" - לא. בקשת עזרה מהקב"ה לא פוגמת בביטחון העצמי של העם ולא בגאווה הלאומית, אבל היא מורידה את הגאווה המוגזמת והדיבורים המיותרים. המנהיגים צריכין לדעת לנווט את המלחמה, הנצחון יבוא מהקב"ה.

lady h

New member
ולהבדיל ממנהיגנו

תראה את נסאראללה שבכל הזדמנות הוא מזכיר את אללה. אפשר להגיד הרבה דברים על אויבנו "היקרים" אבל מה שבהחלט ראוי להערצה אצלם זה חירוף הנפש שנובע מהאמונה החזקה שלהם.

למעלה