../images/Emo219.gif
חם לי ואני לא חושבת צלול, אז תאלצי לסלוח לי אם ההודעה תצא עילגת ומנוסחת בצורה נוראית. אני יכולה להעיד רק על עצמי, ולכן לא אדבר על אנשים אחרים. נכון, מעניין אותי לדעת מה קורה לה, מה היא מרגישה ומה היא עושה, ואני כן מסתכלת על התמונות ששמים בכתבות (לרוב אני לא קוראת את הכתבות עצמן אם הן רכילותיות וטיפשיות). מעניין אותי מה קורה איתה כי אני אוהבת אותה, חשוב לי לדעת שטוב לה ו"להיות איתה" (במחשבה כמובן) בשמחות שלה ובאירועים מרגשים. זה כמו שחשוב לי לדעת מה עובר על חברות טובות שלי ואנשים שאני אוהבת. ההתעניינות שלי היא לא רכילותית ולא באה ממניע של להיכנס לה לחיים הפרטיים. אני גם לא מעוניינת לדעת בדיוק איפה היא נמצאת ומה היא עושה בכל רגע נתון, זה לא ענייני וזה לא חשוב, אין טעם לעקוב אחריה 24 שעות ביממה. כשראיתי את התמונות האחרונות (?) שלה בוואלה, כשהיא באוטו מדברת עם יהודה לוי, עברה לי בראש המחשבה שיתכן שבאותם רגעים הם ניהלו שיחה פרטית, וברגעים פרטיים כאלו לא אמורים לצפות, גם אם לא שומעים את השיחה. למען האמת הסתכלתי על התמונות האלו רק כי אני נהנית לראות אותה, אבל זה לא קשור. היא אכן בת-אנוש כמו כל אחד מאיתנו (כפי שהיא מציינת בפנינו שוב ושוב), וגם לה יש חסרונות. (החסרונות, אגב, בשילוב של יתרונות ותכונות אופי, הם אלו שיוצרים את השלמות בכל אדם ואדם.) יש אנשים שלא מבינים את זה, והם אלו שעושים שטויות ודברים מטורפים. אני לא חושבת שאני משתייכת לקבוצה של המעריצים המטורפים וחסרי ההיגיון. אני בכלל לא מעריצה אותה, אני אוהבת אותה, באמת. אני מכירה את הגבולות שלי, ואני יודעת שלעולם לא אעשה משהו שיפגע בה בכל צורה שהיא כדי להינות מפגישה איתה או משהו דומה. אני גם משתדלת לא לצאת מגדרי בעניינים אחרים, כמו הגעה להופעות או מקומות שהיא נמצאת בהם, וקניית מתנות. דאמט, נקטע לי חוט המחשבה.
המ, יותר טוב, זה גם ככה ארוך מדי. שוב, מבקשת סליחה על ההודעה הארוכה והעילגת. ערב טייב שיהיה לך. =]