נקודה למחשבה...

צוף בו

New member
הם לא ניסו לפגוע בה!!!

הם ניסו לראות עד כמה הערצה המוגזמת לנינט יכולה להיות! והם גם ראו אתכם בהערצה המטורפת הבלתי נסבלת!!!

צוף בו

New member
..

מה ועליך לא לפעמים עובדים? אז זה לא היה יגאל שילון... אז התרגשה מזה.. כל הרגשה שלה אתם עושים מזה דרמה!

טוב תחשבי מה שאת רוצה

עבדו עליה בעינים מול כל המדינה , ולא אמרו לה את זה ישר אחרי יום אחרי איזה שבוע שבוע וחצי ועוד בחדשות של שישי מול כל המדינה לדעתי העיתונאי צריך להתבייש בעצמו לאיזה רמה הוא יירד

ג ב ש ו ש

New member
מאמי,לא היינו צריכים אותך כדי../images/Emo88.gif

לחשוב על זה
אני חושב שזה לא מוגזם,ז"א לפחות מה שאני מרגיש ואיך שאני מראה את האהבה שלי אלייה.. אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים,אני לא מעריץ אותה אני יותר מזה,ז"א זה מעבר מלהיות סתם עוד מעריץ או משהו כזה. אני אוהב אותה בתור בת אדם,בתור אישה שמחזירה את האהבה שלה אלינו,אוהב לראות מה היא עושה,לשמוע אותה שרה,לראות אותה בהופעות או בכל מקום אחר. זה שכמה בנות טסו בשבילה זה בכלל לא מוגזם,גם הן רואות את נינה בצורה שונה,היא מכירה אותן והן אותה ככה שזה ממש שונה. נמאס מלדבר על זה כל פעם את האמת..

צודק היא באמת בנאדם מדהים

ביחס שלה למעריצים לקהל ובכלל לכולם ובאמת זה עושה טוב לראות אותה שרה ובטח לפגוש אותה ולהגיד לה כמה היא רישה אותך

שושית122

New member
או.קיי אני מבינה שלא הבנתם

רק שתדעו שלאט לאט אתם הופכים לבדיחה של המדינה ויותר גרוע הופכים אותה למרות שהכל זה כוונות טובות אבל ככה זה בעידן שלנו, שמעריצים חיים בתוך בועה ולא נותנים לאנשים להביע את דעתם. בסוף כמו שאתם רואים לאנשים מתחיל להיות נמאס מנינט וזה גם בגללכם.

צוף בו

New member
../images/Emo45.gif

פסדר...אבל.. הבנת שאת מדברת עם אחד או שני אנשים שהם לא כאלה אובססיבים..

לא נימאס מנינט נימאס מהכתבים

שמחכים לה 24 שעות כל יום מתחת להית והולכים אחריה לכל מקום ותאמיני לי יש דבראים עם מריצים יותר משוגעים כמו שהיה עם המורדים ( מודה גמני הייתי שם
) וכמו כל אלה שהמעריצות צורחות להם תעשה לי ילד ומשתפשטות להם מול העיניים

צוף בו

New member
אז זהו שלא

אם באמת היה נמאס לכם מהכתבים שרודפים אחריה ואתם מנחמים אותה אז לא כל תמונת או כתבת פפראצי אתם הייתי הולכים מגיבים עליה 500 תגובות... אתם העיקר אומרים שהכתבים האלה חוצפנים אבל ממהרים לרשום מלא תגובות כמה היא ככה וככה. אם באמת היה נמאס לכם אז לא הייתי מגיבים וככה זה היה מפסיק כי אז כתבי פפראצי היו רואים שזה כבר לא מעניין ועוזבים אותה... אז באמת , אתם ממש טיפשים!!!

ילד רע 15

New member
אויש, את בנאדם כ"כ פתאטי. מה לא

ברור? אני אתנסח יפה.
אנחנו כועסים על הצלמים שמתערבים בחייה וחודרים לה לפרטיות האישית שלה - 24 שעות ביממה, ובו בזמן - אנו נכנסים לכתבה ורושמים תגובה. תגובה של כעס, בתגובה אפשר להביע את הרגשות שלנו, נכון?
את המחשבות שלנו, או.קיי?
יופי! אז עכשיו הכל ברור! זה לא שאנחנו שולחים המוני תגובות, את בעצמך משתתפת בדיון שנועד לסכם או להציג את תופעת ה"נינט טייב" וחברה יודה לוי.
, אז כשכל אחד כותב תגובה, התגובות מצטברות, נכון? יפה! נוסחא פשוטה.

ילד רע 15

New member
חוץ מזה, ש... למה לקלל? ../images/Emo13.gif

או לנסות אפילו? זה לא יעזור, בדיוק כמו שנרשום לנינט 500 תגובות, הלא- כך? ואת בעצמך מסכימה לדעותייה של כותבת ומחליטת הדיון - שהסבירה בהודעתה את התופעה, ואין מה לעשות כנגד זה - התופעה לא תיעלם סתם כך, גם אני לפעמים שולח תגובה בכתבה שנראית לי שחודרת לחייה הפרטיים - לא מתוך מניע רכילותי, כוונת הגנה או מאפשרות של - "בואו נפציץ את כל הכתבים המטומטמים הללו, שיפסיקו במה שהם עושים". זה לא עובד כך. אתרים רבים פרצו ועברו את הגבולות שיכולות להיות, כמובן. אבל זה לא יעצור, ואנחנו לא בדיוק חלק מההמון המוחץ הזה. ערב טוב.

dalida1988

New member
אני לא חושבת כמוך..

קודם כל זה יפה שיש לך דעה אבל את לא צריכה להשמיץ אף אחד אחר ולרמוס בדרך אחרים אז את חושבת ככה ואני חושבת שזה מדהים ללכת ולראות את נינט ברומא ואם לא הייתי לומדת גם אני הייתי שוקלת את זה כי חיים רק פעם אחת ואם היום אני מאוהבת בקול של נינט והיא נותנת לי הרגשה כזאת של אאוץ'(טוב כמובן)בלב אז וואלה אני אלך ואסע עד רומא בשבילה ובקשר לזה שבגללנו לאנשים נמאס מנינט.. אני לא חושבת... אולי העיתונים צריכים להפסיק לחפור ולדגור לה בחיים ואולי קצת יותר לתת לה ספייס ולא להסתלבט על הדיסק שהיא לא הוציאה מהסיבות שלה.. ועוד ועוד ואני בדר"כ לא מגיבה כל כך ההרבה מילים כי אני יודעת במה אני מאמינה ולא צריכה לשכנע אף אחד אז כנראה שאת זאת שעצבנה אותי לילה טוב בהצלחה לכל מי שנבחן מחר בכימיה

../images/Emo219.gif

חם לי ואני לא חושבת צלול, אז תאלצי לסלוח לי אם ההודעה תצא עילגת ומנוסחת בצורה נוראית. אני יכולה להעיד רק על עצמי, ולכן לא אדבר על אנשים אחרים. נכון, מעניין אותי לדעת מה קורה לה, מה היא מרגישה ומה היא עושה, ואני כן מסתכלת על התמונות ששמים בכתבות (לרוב אני לא קוראת את הכתבות עצמן אם הן רכילותיות וטיפשיות). מעניין אותי מה קורה איתה כי אני אוהבת אותה, חשוב לי לדעת שטוב לה ו"להיות איתה" (במחשבה כמובן) בשמחות שלה ובאירועים מרגשים. זה כמו שחשוב לי לדעת מה עובר על חברות טובות שלי ואנשים שאני אוהבת. ההתעניינות שלי היא לא רכילותית ולא באה ממניע של להיכנס לה לחיים הפרטיים. אני גם לא מעוניינת לדעת בדיוק איפה היא נמצאת ומה היא עושה בכל רגע נתון, זה לא ענייני וזה לא חשוב, אין טעם לעקוב אחריה 24 שעות ביממה. כשראיתי את התמונות האחרונות (?) שלה בוואלה, כשהיא באוטו מדברת עם יהודה לוי, עברה לי בראש המחשבה שיתכן שבאותם רגעים הם ניהלו שיחה פרטית, וברגעים פרטיים כאלו לא אמורים לצפות, גם אם לא שומעים את השיחה. למען האמת הסתכלתי על התמונות האלו רק כי אני נהנית לראות אותה, אבל זה לא קשור. היא אכן בת-אנוש כמו כל אחד מאיתנו (כפי שהיא מציינת בפנינו שוב ושוב), וגם לה יש חסרונות. (החסרונות, אגב, בשילוב של יתרונות ותכונות אופי, הם אלו שיוצרים את השלמות בכל אדם ואדם.) יש אנשים שלא מבינים את זה, והם אלו שעושים שטויות ודברים מטורפים. אני לא חושבת שאני משתייכת לקבוצה של המעריצים המטורפים וחסרי ההיגיון. אני בכלל לא מעריצה אותה, אני אוהבת אותה, באמת. אני מכירה את הגבולות שלי, ואני יודעת שלעולם לא אעשה משהו שיפגע בה בכל צורה שהיא כדי להינות מפגישה איתה או משהו דומה. אני גם משתדלת לא לצאת מגדרי בעניינים אחרים, כמו הגעה להופעות או מקומות שהיא נמצאת בהם, וקניית מתנות. דאמט, נקטע לי חוט המחשבה.
המ, יותר טוב, זה גם ככה ארוך מדי. שוב, מבקשת סליחה על ההודעה הארוכה והעילגת. ערב טייב שיהיה לך. =]

למעלה