נקודה למחשבה...

שושית122

New member
נקודה למחשבה...

אני לא רוצה לפגוע פה במישהו... רק רציתי להעלות פה נקודה חשובה. אני גם בת גילכם, כולה בת 15 וגמאני הערצתי בחיים שלי עד שנפתחו לי העיניים. מה דעתכם על מגפת הנינט טייב? בטח כולכם ראיתם את הפפרצי של נינט ויהודה בוואלה. אני רוצה לשאול אתכם- מה דעתכם? הרי בטח אתם מקללים את הצלם הזה שחדר לה לפרטיות אבל זה בעצם מה שאתם עושים. אתם מעריצים אותה, כשבעצם היא בנאדם רגיל, היא ממש לא מושלמת ויש לה המון חסרונות וגם יתרונות. אתם לא יכולים לומר שלא אכפת לכם מה שהיא עושה, מה היא מרגישה, ובטח כמה מכם ניסיתם להשיג את הטלפון שלה וחיכיתם לה ליד הבית. הנקודה פה היא שנמאס לכם שעושים לה כאלה דברים אבל אתם בעצם חלק גדול גם מכל הסיפור הזה. סבבה, תלכו להופעות שלה, תאהבו ת'שירים שלה אבל דמט לסגוד לה ולאסוף כסף ולקנות לה מתנות וכל זה, זה לא מוגזם קצת?! כמו המעריצות האלה שטסו עד רומא בשביל ההופעה שלה. עד רומא?! אין פה הגזמה קצת?! אתם לא חושבים שלהורים שלכם יש דברים הרבה יותר חשובים לבזבז את הכסף שלהם?! אז מה אם נינט בכתה?! זה עניין של מישהו?! לא! גם אתם בוכים ורוצים לפעמים לבכות לבד בצד! אז מה שאני רוצה מכם, זה שתקלטו שהיא רק בנאדם ובבקשה תגיבו בלי קללות כי נראה לי שרובכם עברתם את השלב הזה.

שושית122

New member
אבל במידה מסויימת אתם חודרים לה

כשאתם מתעניינים בכל דבר שקורה לה תארי לעצמך מעריצים בדיוק כמוך באים להופעות שלה ובא עדר ומתחיל לרדוף אחריה ואתם קוראים רכילויות עליה וכל זה זה לא נקרא להיכנס לחיים? תארי לעצמך בכל בית הספר שלך היו באים אלייך ולא עוזבים אותך ורק שואלים אותך שאלות פרטיות או שהיו כותבים עלייך באינטרנט רכילויות במידה מסויימת גם המעריצים שלה תורמים לזה

1. אני בן

2. רודפים אחריה ומעניקים לה אהבה ולדעתי היא די אוהבת את זה ( וכל מפורסם אווהב) עד מידה מסוימת שזה לא עובד את הגבול ( בלי לדחופ אותו , לפצוע אותו בטעות , להסתבך .. וכו'...) 3. אי אפשר להתעלם מהכתבות/תמונות/רכיליות . מתענינים אבל מה ששאמיתי נינט יודעת בעצמה 4. מי אמר שהמעריצים שואלים אותה שאלות פרטיות? אם יש לה שאלות שהיא לא רוצה לענות אני בטוח שהיא יודעת להסתדר בעצמה

שושית122

New member
שים לב מה כתבת בשלוש

אה וקודם כל סליחה שטעיתי תשמע, אתם מתעניינים סבבה. אחרי זה תגובות "נינט מושלמתתתתתתתתתתתתתת נינט מהממתתתתתתתתתתתתתתתתת" קוטלים כל אחד שאומר את דעתו בניסוח הזה: "יא'זבל אל תקלל את נינט היא מדהימההההההההה!!!!!!!!!!!" טוב לה עם זה נראה לך? תגיבו לאותו בן אדם אבל בצורה יפה כי אז מה שיקרה, וסליחה אם מישהו נפגע, הבדיחה של המדינה, כולם יחשבו שאתם חבורה של אובססיביים ילדים קטנים שלא מוכנים לקבל דעות. הרי בשביל מה הטוקבקים באינטרנט נוצרו? בשביל שהאנשים יוכלו להביע את דעתם בצורה יפה

../images/Emo26.gif

זה ברור שנינט היא לא מושלמת ויש לה גם יתרונות וגם חסרונות. והיא בעצמה העידה על זה מס' פעמים.. וחוצמזה שמי שרוצה, ינסע. אולי זה נשמע מוגזם אבל זה מה שהם רצו לעשות, ואין שום דבר שעצר בעדם! נוסעים גם בשביל החוויה. זה כמו לצאת לטיול קצר עם חברות מהכיתה שלך, מה רע? אז הפעם הם נהנו יותר בהופעה של מישי שהן אוהבות. הן לא נסעו רק בשביל נינט, ואני בטוחה בזה! ודבר אחר, אני מסכימה איתך בקשר לעניין המעריצים שלוקחים חלק גדול בחדירה לפרטיות של נינט. יש כאלה שנכנסים לה לחיים יותר מדי מתוך התעניינות, ואי אפשר לעצור את זה.

צוף בו

New member
...

אפשר לראות טוב מאוד את המעריצים שאם הם לא מצליחים לפגוש את נינט אישית האיזו הופעה אז הם מתחילים לבכות כאילו מישהו מת או נכנסים לדיכאון...אתם לא חושבים שזה מוגזם? גמני מעריצה מישהי אבל לא ככה!! בסדר אתם אוהבים לראות מה היא עושה אבל לא להתעלק עליה!!!

../images/Emo8.gif

נכון יש את אלו..אני יכולה לומר שאני לא אחת מאלה שתתנפל עליה כשהיא יורדת מהופעה או משו.. אבל תמיד יש את אלה, מה לעשות זה טבעי... אי אפשר לעצור את זה, באותו רגע הם לא בדיוק חושבים על איך שהיא מרגישה עם כל ההערצה המוגזמת הזו:|

שושית122

New member
חבל שהקבוצה הזאת משפיעה על הכל

את לא יכולה לומר שזאת קבוצה קטנה. זאת קבוצה גדולה מאוד.

כןן..

ומאוד עצוב שזה ככה, שהם לא יודעים לשים לעצמם גבולות, לחשוב פעם אחת על נינט, אבל אין דרך לעצור את זה..

אם אני בהופעה שלה ברור שאני ינסה

איכשהוא לפגוש אותה אבל לא בדרכים שיפגעו בה אני לא יצרך לה תעשי לי ילד , אני ינסה לדבר עם השומר או איתה או עם מישהו שאני יוכללהיכנס וזה תלוי מתי יש מצב שאני ירדוף אחריה זה טבעי

צוף בו

New member
ודרך אגב..

אני, אם הייתי רואה את מי שאני מעריצה אני ממש לא הייתי רודפת אחריה...ולא צורחת לה... אני אולי בכלל לא הייתי ניגשת אליה!! למה? כי לדעתי זה ממש מציק שכל שניה ניגשים אליך! אני אני בתור אחת שאוהבת אותה חושבת שהכי נכון . להניח לה... ואם אתם המעריצים של נינט.. רואים שהיא שכל הזמן מציקים לה .. אתם לא חושבים שאתם גם מציקים לה?

לא

אנחנו לא פוגעים בא אלא מראים לה את אהבתנו נכון שיש כאלה שיעשו את זה בדרך פרובוקטיבית/מוגזמת אבל אפשר לעשות את זה בדרכים אלגנטיות .

צוף בו

New member
שוב

המעריצים האלה בסדר.. אין שום דבר נגדם סבבה.. שיאהבו אותה אין בעיות שיהנו... אני מדברת למעריצים היותר אובססיבים

צוף בו

New member
יש דרך..

קודם כל אם יש חבר/ה כזאת אז אפשר ליעזור לו לראות את המציאות... גמלי היתה חברה כזאת... ואני וחברות שלי הצלחנו לעזור לה להבין את האמת! וגם ההורים יכולים לעזור... אם היתה לי בת /או בן כזה /כזאת אז היתה מנסה לגמול אותה מזה בכל דרך אפשרית! תבינו!!! זאת מחלה!!!

מחלה? לא הגזמת

ממה ליגמל? אוהבים אותה תחיו עם זה מה אכפת לעם מה אנשים עושים בשבילה אם מישהו אוהב אותה וזה עושה לו טוב לפגוש אותה וההיא מרגשת אותו בשירים שלה וזה כייף לו אז מה מפריע?

צוף בו

New member
..

אני לא מדברת על אחד כמוך אני מדברת על המעריצים היותר קשים שלה... כמו אלה מהפורום הרשמי שאין לנו דרך להגיד להם את זה.. כי הם כמו בבועה לא מוכנים להקשיב לשום מילה ! פשוט לשום מילה!

צוף בו

New member
נקודה טוה למחשבה!

את צודקת ב100 אחוז... אומנם אני לא מעריצה את נינט ולא הערצתי... אבל זה פשוט נמאס... ונכנסתי לפה לא כדי לקרוא רכילויות על נינט אלא שתבינו!!! שדי כבר להסתובב סביבה!! אתן יכולים לאהוב את השירים שלה את הקול שלה את האופי שלה את דרך החיים שלה... אבל לא להתנפל עלייה ... את חלק גדול מהקושי שאתם אומרים שהיא עוברת... דבר שני שכבר רציתי להכנס לפה ולהגיד זה.. די להגן עליה כל הזמן כאילו היא איזה ילדה בת 10 שלא יודעת מה היא רוצה מהחיים שלה...אז צילמו אותה בוכה או שהיא לא בכתה .. אז מה? גמני בוכה לפעמים.. אסור? אז מה אם היא בכתה אז היא הולכת להתאבד?? אחד הדברים שיותר מרגיזים אותי זה הפורום הרשמי שלה... אולי אתם לא משם אבל אם יש דרך להעביר להם את מה שאני כותבת לכם פה אז תודה... אז המעצבן בהם שהם לא מוכנים לשמוע שום דבר על נינט ... אין שם דרך לכתוב כלום... הם כל כך מגינים עליה... שאם אני רוצה לכתוב עליה משהו חיובי לא שלילי... כי אני לא באה פה בטענות עליה... בסדר אתם מעריצים אותה ... אה אז בגלל שהשם משתמש שאני בוחרת הוא. לא "חולה על נינט" אז מה אז אתם לא נותנים לי לרשום כלום כי אתם חושבים שאני אפגע בנינט? מזה השמירה הזאת? כדאי שאחרי שכל כך הרבה אנשים שכותבים לכם שתתעשתו על עצמכם ... אז תעשו את זה!!

למעלה