נקודה למחשבה

נקודה למחשבה

דכאון ,זה נורא קשה כשאנשים לא חושבים מה הם מעוללים בתגובות שלהם, לפני כמה ימים היה שיר נורא יפה על בחורה ששרה על בחורה אחרת והשיר היה כל נוגע ללב ומיוחד ואז כמובן שהרגע נהרס כשמישהי החליטה לפלוט משפט טיפשי כגון: "איזה מן שיר זה?! היא בטח לסבית או משהו ..." וכמובן שכולן התחילו לצחוק מסביב ,ורק אני לא.. זה נורא כשאנשים מסביב לא אכפתיים ולא עוצרים לרגע אחד בשביל לחושב מה היה עושה למישהו אחר מה שהם אמרו... מדוע אין לנו כתף תומכת? מדוע אף צד לא מבין או לפחות טורח להבין שגם אנחנו אנשים ורק בגלל שאנחנו קצת שונות אז זה לא הופך אותנו לבעלות 3 עיניים או חסרות ידיים, אבל זה הופך אותנו ליותר פגיעות ומודעות שהמשפט "אם לא אני לי מי לי" אכן נכון ואפילו כואב! אנשים שלא מבינים הם אנשים שלא חוו את זה או שהם אנשים שמסתתרים מאחורי החבר´ה האכזרית וכל מי שבחבר´ה אז הוא נחשב נורמלי!!! תגדירו לי נורמלי! אני לא יכולה להבין מדוע אנשים אחרים מחליטים מה אתה ומה לחשוב עלייך וגוררים אחרים כדי שיהייה להם להעביר את הזמן או להרגיש שייכים לאנשהו... ומה איתנו? מה אנחנו לא רוצות להיות שייכיות לאנשהו?! אז זהו שכן,אנחנו כן רוצות להיות שייכות ולא נותנים לנו כי אנחנו שונות! החבר´ה משייכת אותנו לערמת העלבונות שלהם ורבות מאיתנו שותקות כי אנחנו מפחדות מתגובות של אחרים ולא מעיזות לחשוב אפילו על לצאת מהארון כי זה הרי מושג כואב בשבילן כי ברגע והן יעשו זאת אז הכאב רק יחמיר מבחוץ! אבל מבפנים יעשה טוב כי נגיד לעצמנו שהיינו מספיק אמיצות לעשות זאת! גבירותי ורבותי זה מה שעושה אותנו אנשים! אנחנו חיים ונושמים ואני מודה על כך כל בוקר כשהשמש זורחת והציפורים מצייצות ואז מחייכת חיוך רחב למרות כל הכאב שנמצא בפנים ,ואז אנשים באים ושואלים מדוע שאחייך ואני לא יודעת מה לענות להם כי הם לא יבינו אותי ,וגם למה שאחייך בגלל שהשמש זרחה ועוד בכלל בבוקר... אני כותבת את זה כי אני רוצה להוציא את זה ממני ולהרגיש הקלה כי ירדה לי אבן נוספת מהלב והצלחתי לכתוב את כל זה ,אני רוצה רק שמי שתקרא את זה תבין שהיא לא לבד ושתדע שלא רק היא אי שם נמצאת בחיפושים ובניסוי להבנה-מדוע... כי הינה "אני" נקודה קטנה שנמצאת אי שם על הכדור הענק שכולנו חיים בו , וכן, גם לי יש דעה ולא רק בגלל שאני מנסה לעשות דווקא לאנשים אחרים ולהוכיח שהם צודקים אלא שדווקא בגלל שאנשים שחושבים שאין לנו דעה, אז, אנשים ,תתעוררו ותצאו מהבועה שבה אתם חיים או לפחות רוצים או מנסים לחיות וממנה אתם רואים את השקפת עולמכם הצרה ! עכשיו אני יושבת ומסתכלת מהחלון ורואה שמיים כחולים, עצים ופרחים,וכן,גם אנשים שהולכים להם להנאתם ומאושרים ממה שיש להם,ואני פה כותבת מכתב כואב ודכאוני רק כדי שאולי יום אחד בעתיד הרחוק ארגיש כמוהם ולא אחשב בעייניהם כשונה...

עדן חולת אהבה...

אני חושבת שכולנו פה בעצם עברנו משהו דומה למה שאת... כמעט כולן ואני יודעת שזה כואב אני באמת יודעת...אבל תהיי גאה במה שאת!!!
אני חייבת להגיד לך ששיחקת אותה עם המכתב הזה אני גאה בך!!! באמת... תמשיכי ככה ואל תהיי בדיכאון למרות שהחיים הם מסריחים
כל עוד תמשיכי לכתוב מכתבים כאלה לפה, כשפה גם ככה האנשים כן מבינים ולא כמו החברות שצחקו על השיר, את לא תגיעי ליום הזה שיבינו אותך. רוצה שינוי? תכתבי את המכתב הזה לחברות האלה, תגידי לכולם, בגאווה. את לא תשני אותם, הם עדיין יצחקו על זה כשלא תהיי, אבל הם ידעו שאת- גאה ולא פחות טובה מהם. "השינוי- הוא בנו!..." והעולם הזה ימשיך להיות חרא- עד שמישהו יהיה מספיק חזק, ומספיק סוחף כדי להוציא את כולנו מהחורים שאנחנו מתחבאים בהם, כי אנחנו הרבה, ואנחנו רוצים שינוי. אביב (גפן) רק שואל אם אנחנו רוצים שינוי- בתכל"ס הוא לא משנה הרבה. יום אחד- כניראה אחרי שכבר לא נהיה פה- יהיה אחד כזה... עד אז- מנתמודד עם הכול יחד.
תקשיבי מותק... אני לא חושבת שאת כל כך צריכה להתייחס לאנשים כאלה... ואם אלה חברות שלך אז חבל בשבילך... תתחילי להסתובב עם אנשים שמבינים אותך ואוהבים אותך איך שאת... ו... אני במקומך הייתי מכניסה לה קצת שכל לראש... ואמרת לה את כל מה שכתבת פה... ואיקיי יהיו םה אנשים שיגידו "למה לה להתחיל להתווכח איתה... פשוט תתרחקי... אל תתיחסי..." וגם אני בדרך כלל אבל אני חושבת עכשיו שאת היית צריכה להעמיד אותה במקום ולסתום לה ת´פה... להוכיח לה כמה שהיא נשמעת מטומטמת ושיטחית... אבל... לא עשית את זה חבל... חבל שיש אנשים כאלה בעולם עם דעות קדומות כאלו... שיהיה להם לבריאות אבל אני לא חושבת שאת צריכה להעלב ממנה... אני פשוט חושבת שהיית צריכה להעמיד אותה במקום ולסתום לה ת´פה...אבל... שיהיה אל תתני לאנשים לפגוע בך יותר מדיי כי חבל...
היי... בקשר למה שכתבת עם השיר ההוא בהתחלה... גם אני נסעתי באוטובוס ומישהו אמר משהו שהעליב אותי אבל מה לעשות החברה דפוקה... אבל אני מקווה שתפגעי כמה שפחות... אני אוהבת אותך איך שאת!!! את מקסימה...
אני לא חושבת שלאף אחד יש זכות להסתכל עלייך בכלל כ"שונה" או "לא נורמאלית" בגלל העדפותייך המיניות... עם כל הכבוד לאנשים היקרים חסרי האופקים... לא שמעת באף מקום (טוב נו חוץ מהתנ"ך אולי שהוא בולשיט אחד גדול אז זה לא נחשב...) שכולנו צריכים להיות סטרייטים... מי קבע שבגלל שאת נמשכת לבנות את פחות את יותר נורמאלית מאדם אחד שנמשך למין השני??? אני לא רואה בזה שום הגיון... כל אחד והדפיותיו הוא... ומי ששופט אותך בכלל זה... פשוט צריך לרחם עליו... שהוא כל כך פרימיטיבי, חסר רגישות ומתקשה לקבל מה שטיפה שונה ממנו... וכמו שאמרת... את לסבית ואת צריכה להיות גאה...!!! אם זה מה שעושה לך טוב!! ובדרך הזאת את מוצאת את האושר שלך... אין לאף אחד בעולם זכות לזלזל בזה... ומי שמזלזל את צריכה רק לרחם עליו... שהוא כל כך מרובע... ומי יודע... אולי כל האנשים צוחקים על זה זה כדי לברוח ולא להשלים עם המציאות... אולי בתוכם הם מתים "לצאת מהארון" אבל עסורים יותר מידי במה יגידו ומה יחשבו... במקום לחיות את חייהם כפי שנוח להם הם יחייו בשקר... וזאת אחת הגדולות!!! ככה טוב לך ככה תעשי!!! תהיו חופשיים (אמר אביבוש
) בה ביייי דניאל

בוביט

New member
עדן חולת אהבה

מצטערת על תגובה מאוחרת... אני חושבת שבמשך הזמן מפתחים חסינות נגד משפטים כאלה, אמירות כאלה, ואפילו אנשים כאלה. נורמלי? אני מניחה שזה מי שהולך לפי הנורמות ולפי מה שהחברה קובעת... יש אנשים שרוצים להיות כאלה ויש כאלה שלא וללסביות כנראה אין ממש ברירה אלא להיות מחוץ לנורמה למרות שהפתחיות בחברה מתגברת... אז את יכולה לעשות את ההחלטה להשאר בארון לחיות בשקר ולהסתתר מפחד... או שאת יכולה לצאת מהארון ולהיות עצמך בלי להתבייש או לפחד מאנשים אטומטים. כמובן... שכל אחת עושה את הצעד הזה מתי שהיא מרגישה מוכנה ... שנה, שנתיים או הרבה יותר... אבל.. לא משנה מתי את יכולה להיות בטוחה שיהיה מי שיעמוד לצידך, מי שיתמוך, מי שיאהב בכל מצב...ומי שלא... כנראה לא מספיק מבין או אוהב. בעצם מה שניסיתי להגיד... זה שיש הרבה לסביות, זה לא דבר חריג ולא צריך להתיחס תמיד לאנשים אטומים.. בתקוה שיום אחד תקומי ותגידי להם מה שאת חושבת...

למעלה