נקודה למחשבה

Meriloo

New member
נקודה למחשבה

די!!! אני לא יכולה יותר. האם אני היחידה בכל המדינה שמבינה שסיפור ההתפרעות של טוביה צפיר היה מבוים והוא חלק מקונספירציה כללית של לערבב את המציאות עם אירועי הטלנובלה????? האם נראה לכם סביר שבטלנובלה שבה כל הדמויות יורדות מהפסים ומתפרעות על הסט יקרה מקרה אמיתי של התפרעות של שחקן?? אולי יוצרי הסדרה הם בכלל שליחים של קייזרמן שיעשו הכל בשביל באזזז. תחשבו על זה!!

aporulez

New member
את לא היחידה!

גם אני חושב ככה! לדעתי הם עשו הכל בשביל באזזזזזז(כן קייזרמן זה באז!) אבל זה קצת מוזר בגלל שהוא יצא מהסדרה בגלל זה!

Meriloo

New member
מי יודע

מי יודע אולי הוא עוד יחזור בגדול בתפקיד האישיות המפוצלת של נפתלי.

JULI4561

New member
אבל בדוגרי הראו את האיש שהוא

הרביץ לו והוא סיפר הכולל למה נראה לך שהם סתם החליפו שחקן בפרק ה-10 שעוד שנייה אמורה לצאת להם סדרה?!?!?!

drop foot

New member
איזה קונספירציות

זה בערך כמו האנשים שטוענים שרבין נרצח על ידי סוכן שבכ ולא על ידי יגאל עמיר.. מה עובר לאנשים בראש.. שחקנים הם גם בני אדם וגם הם מתפרצים וגם להם מותר .. מה יש? לכל דבר בחיים יש סיבה? לדעתי לא.

yasminset

New member
חח

בואנה איזה מגזימים...פחח קונספירציה טוב שלא.. חוצמזה מה זה קשור ל-באזז? קודם כל תרגיעו עם הקייזרמן זאת דמות אוקי? דבר שני טוביה צפיר הוא גם בן אדם וגם הוא יש לו קטעים מסריחים אז יאללה תרדו ממנו מי ישמע מה קרה?.... ובאמת עכשיו..מזה קשור לבאז? כן טוביה צפיר הרביץ למישהו עכשיו רק בגלל זה אני יראה טלנובלה בע"מ.. ההפך הם הוציאו את ההפקה חרא כי יעני הם כל הזמן לוחצים עליו לא נותנים לנשום וכאלה..אז תירגעו אין שום קונספירציה(מילה גדולה מדי לא?) והוא פשוט התחרפן

R a p u n z e l

New member
מה דעתכם על הרעיון שהם במטריקס

וקייזרמן הוא הסוכן סמית

mary17

New member
חחחחחחחחח../images/Emo41.gif

אתם רואים את קייזרמן עומד שם עם חליפה שחורה משקפיי שמש והכתוביות או הבפרים האלה הירוקים או מה שזה לא יהיה רצים מאחוריו יש מוזיקת מתח פתאום הכל נעצר קייזרמן צועק רגע רגע אין פה מספיק באאאאז מביא את דנה בלום הכפולה ומחייך חיוך דבילי
אני מבינה את עצמי חחחחחחחחחחחחח

למעלה