נקודה למחשבה

lali95

New member
נקודה למחשבה

עודד קטש דיבר אחרי הדרבי האחרון על מחוייבות השחקנים של מכבי בדרבי. מחוייבותם עלתה רק במשחקים הגדולים באירופה ולכן ההפסדים בדרבי הגיעו. אני מסכים איתו (למרות שהוא מכביסט). אבל אני פונה לאוהדי מכבי, איך אתם יכולים לתמוך בשחקנים כאלה-שהדרבי בשבילם הוא עוד משחק ליגה ?!? איפה איבדתם את האהבה לבסיס של הספורט ? ליריבות האמיתית ? כנראה שאי שם בין עלית לנוקיה הכסף מעניין-והספורט הופך שולי.ולנו - אוהדי האימפריה האדומה - אני חייב לציין שתמיד - אבל תמיד - נחייה על השנאה והשמחה לאיד. כי אנחנו - בניגוד אליהם - יודעים מה זה לאהוב סמל - ויודעים מה זה להעריך שחקנים לפי מחוייבותם לסמל. זה הספורט האמיתי - כי זה מה שכל כך כיף בו.

BELEZA

New member
קצת אחרת

אחי תתפלא, אני אוהד הפועל ולא שונא בחינם וגם לא שמח לאיד אני שמח שהפועל מנצחת נטו ואל תקשקש לי על הסמל זה שאנחנו מפסידים והם מנצחים זה לא אומר שהם לא משחקים על הסמל בלי קשקושים בבקשה ושירים על השואה זו רק עושה אותנו אהבלים

BinBaR

New member
שמע...

שונא בחינם??? לא הייתי אומרת שזה כל כך בחינם. שמח לאיד? נו באמת.. מי לא שמח כשמכבי מפסידה ל..צסק"א לדוגמא!? איך קבוצה שיש לה ישראלי אחד בהרכב יכולה לשחק על הסמל? לא, תסביר לי. עזוב את זה שהם מנצחים ואנחנו לא [למרות שזה לא הכי נכון אבל שיהיה], איך קבוצה שיש בה יותר זרים מישראלים [בהרכב לפחות] יכולה לשחק למען הסמל? בעניין שירי השואה אני מסכימה איתך.

BELEZA

New member
"לשחק על הסמל"

עלק, משחקים על הכסף ולא על הסמל. כשליאור ליובין שיחק במכבי הוא שיחק גם על הסמל, הסמל של מכבי, למה, כי הוא ישראלי ?, זה ההגיון שלך. תמורת צ'ק מכובד ומקום בחמישיה כל אחד יחליף סמל. אני בטוח שגם מתן נאור ויניב גרין היו שמחים לעבור סמל - לזה של מכבי, תמורת חוזה טוב. לשחק על הסמל זו קלישאה שחוקה שעבר זמנה ואם על שנאה דיברנו, אני מקבל את זה שאת חושבת אחרת. התפיסה שלי אומרת שהשנאה פוגעת בשונא בלבד.

למעלה