נקודה למחשבה...

נקודה למחשבה...

תקנו אותי אם אני טועה אבל אני כמעט בטוח בזה ברוב אם לא בכל הפעמים שיש משחק עם יחס של 1.5 3 4 הקבוצה הביתית לא מנצחת!!! אם למישהו יש את האפשרות לבדוק את הסטטיסטיקה הזאת זה יכול לעזור.

belami255

New member
נקודה למחשבה...

זה קורה בעיקר בליגות המופלאות של פינלנד ושבדיה. ג'אז באנקר? רק בליגה הכייפית של פינלנד קבוצה שלא הפסידה בבית 4000 פעם מול קבוצה שלא ניצחה בחוץ 6000 פעם תפסיד לה. אליאנסי באנקר? עוד בדיחה עצובה כאילו מדובר במנצ'סטר יונייטד מול הנוער של מרמורק. חבל שאני צריך לזרוע מלח על הפצעים, אבל אם זה יעזור לאנשים להתפכח, דיינו. אני כבר מזמן לא נוגע בקבוצות שאני לא מכיר וליגות שאני לא מכיר.

belami255

New member
תיקון

היה צריך להיות כתוב המיליניה במקום ג'אז. פשוט השם הנפלא ג'אז בליגה עם השמות הכי יפים בעולם בלבל אותי.

atar25

New member
ואל תישכח...

שמחר משחקת סילביה כך שניתן יהיה לצפות בביצועים שלה בערוץ RTL. הצפייה מגיל 18 ומעלה.

belami255

New member
הביצועים של טורפדו

היו די חלשים מול קיריליה. אם קיריליה יכולה על טורפדו אז גם סילביה יכולה!

shmilmil

New member
השאלה ........

האם סילביה תתפתה לדוגי סטייל שהיריב עלול לכפות עליה,והאם היא תחכה לדקה ה-69 ותלך על 69. אם לא יבקיעו לה עד אז,יכולה להיות הפתעה !!!!

atar25

New member
אבל...

סילביה זאת לא אחת שפותחת רגליים והיא תילחם. איך אומר זוהיר בילבול:" והכדור קורע את קרום הבתולים של הרשת...".

shmilmil

New member
זה נכון....

אבל היו כבר מקרים של אונס קבוצתי,ו- 11 שחקנים מיוזעים זה לא צחוק.עלול לקרות מצב שכולם אחד אחרי השני נכנסים לה לרחבת ה-5, ואם זה יהיה קרוב לסיום גם השוער יעלה עליה,ואז ידפקו לה גול !!!!!

atar25

New member
לא חשבתי על זה

אל תישכח שסילביה זאת לא סתם אחת שנותנת להכניס לה בקלות למרות שיש מצב שסילביה תידפק בסוף...

shmilmil

New member
פעם קודמת .....

נראה לי שהשחילו אותה בבית.נראה לי שאם יזיינו אותה גם בחוץ,היא תצטרך לעשות רכש של אמצעי מניעה.הרכש הנוכחי כנראה לא מוכיח את עצמו.....

atar25

New member
חחחחח...נכון אבל....

אני סומך על סילביה כי היא בכושר טוב והביצועים שלה ממש טובים בתקופה האחרונה למרות שהיו כאלה שממש קרעו לה את הצורה.

shmilmil

New member
מסכים.....

למרות שהיא חטפה כמה גולים של 25 ס"מ, היא הצליחה לשרוט חזרה וגרמה ליריב לאבד הרבה נוזלים........ בקיצור אח שלי,בוא לא נהמר על המשחק הזה..........

נמא לי להגיד:"נפלתי בווינר"

גם היום,כל כך התרגשתי טור של שישה "באנקרים" איזה באנקרים ואיזה נעליים... אתם יודעים איזה מזל יש לי שאני שולח רק ב-10 ש"ח בלבד פעם-פעמיים בשבוע אבל הזכייה הזאת הייתה עוזרת לי לכסות את החובות. יש לי מילה 1 להגיד:אוףףףףףףףףףף

Morfeo

New member
לפי מה שאתה אומר ג'מייקה אמורה

לנצח את קולומביה... יהיה מעניין לבדוק את ההנחה שלך....

shmilmil

New member
חזרתי אחורה לראות.למה לנחש ???

והאמת,פארש לאללה.אני בתחתית הסולם נראה לי........

למעלה