נקודה למחשבה

נקודה למחשבה

האם אתם חושבים שלהיות בנושא של חלום צלול זה דרך חיים? אני חושב שכן לפי כמות הבדיקות מציאות וכתיבת יומנים וכו´ נראה לי שזה ענין של אורח חיים, זה לא משהו שאתה עושה פעם ביום ושוכח ממנו, זה משהו שצריך להשקיע בו את עצמך, אז למי שעושה את זה סתם בשביל הכיף, האם זה שווה את ההשקעה? אני דוקא כן מעוניין להשקיע כי אני רוצה להגיע לזה בשביל להשתמש בזה כדמיון מודרך ולשנות בי כמה דברים.

LucidGuess

New member
בהחלט שווה את ההשקעה!

היי דוס!
אני רואה חלום צלול ואימון עליו כתחביב אישי ממש נחמד ומאתגר, זה משהו שאף אחד לא צריך לדעת ממנו חוץ ממך, אף אחד לא יכול לדעת שאתה בעסק הזה, וזה כיף אדיר! אני יכול להגיד לך אחרי לא מעט חלומות צלולים שהיו לי ( לא בזמן האחרון ) שחלום צלול בהחלט שווה את ההשקעה! כשאתה בתוך חלום צלול ברמת צלילות גבוהה, אתה מוצא את עצמך בתוך עולם דמיוני שנראה מציאותי לגמרי ואתה נמצא בתוכו ויכול לעשות מה שבא לך! להריח עלה שנשר מעץ, להביט בעננים הנעים בשמיים, וכל דבר אחר ממש כמו במציאות! בלי קשר לדברים שאתה יכול לעשות בחלום צלול בנושא דמיון מודרך, רק להיות שם, סתם לעמוד ולהסתכל או ללכת באיזור בו אתה נמצא, רק זה לבד מהווה כיף אדיר פשוט! כדאי לך לקרוא את ההודעות שלי בפורום "דמיון מודרך" , כתבתי שום על הקשר החזק בין חלומות צלולים לדמיון מודרך, בעצם אפשר להגיד שחלום צלול הוא דמיון מודרך בצורה הכי מוחשית שיש. בהצלחה! Lucid

אני מסכים איתך בקטע האחרון

שחלום צלול הוא דמיון מודרך בצורה הכי טובה. בנוגע למי שעושה את זה בשביל הכיף, רק שאלתי אם זה שווה, אם אתה חושב שכן אז בסדר, מי אני שאגיד אחרת. ואגב, כמה פעמים בשבוע בממוצע אתה "מצליח" לחלום צלול וכמה זמן כל חלום בערך? (חוץ מזה אני לא ממש דוס אבל מילא שיהיה)

LucidGuess

New member
אמרתי לך, לא היו לי הרבה לאחרונה

סתם צחקתי בקשר לדוס, קראתי הודעות שלך בפורומים אחרים ואני יודע מה הדעות שלך, דרך אגב יש לך אינטרנט בבית? זה דבר מקובל במיגזר שלכם? זה לא נחשב "שייקץ"?? בזמן האחרון כמעט לא היו לי חלומות צלולים, תוצאה ישירה של עצלנות מיתמשכת, חוסר כתיבת יומן חלומות, ואי עשיית בדיוק מציאות וכו´... אבל היו לי חלומות צלולים מדהימים בעבר שלא רחוק, ואין מדהים מזה לדעתי. חבל שצריכים להתאמץ כל כך כדי להגיע לחלום צלול של כמה דקות. Lucid

למעלה