שבת שלום יונה
לצערי שנות התשעים היו שנים אפלות בעבורי מבחינה רדיו, עבדתי מבוקר עד לילה כדי שהיום יהיה לי זמן להתקשקש בפורומים, אי לכך אין לי שמץ איך נשמעו התחנות הפיראטיות המדוברות.בנוסף, אין באפשרותי לערוך השוואה כל שהי. שוב אני חולק עליך שאין חופש לבחור, אתה בהחלט יכול לבחור כמו שציינתי יש מספיק תחנות רדיו באיזור המרכז שהן משוחררות ומשוחררות עד מאוד אם בא לך לשמוע בצורה בוטה לדוגמא על הפין של מייקל ג'קסון וניבולי פה נוספים אתה יכול להאזין לשמן ההוא מרדיו תל אביב. אם בא לך לשמוע חפירות של אנשים אומללים יש את איריס קול, יש את זהבי עצבני, גבי גזית, שפטל ויש ויש ויש. בנוסף, תכניות קורעות כמו שי ודרור, תחנות מוזיקה, טוקשאו, אקטואליה, יש הכל ומשוחרר. אם תרצה לשמוע מזרחית אז גם יש כמובן את 91, עברית - רשת ג, רשת ב, רשת א, תחנות חינוכיות למינהן וישנם עוד, זה מצחיק אבל זאת המציאות - יש גם תחנות בערבית

לגבי השייט ואינטרסים אישיים! תחנות הרדיו האיזוריות הן בידיים פרטיות וזכותו של בעלי התחנה לפרסם מה שבא לו, כמובן מבלי לחרוג מהחוק. זכותו של בעל התחנה לפרסם את אניות השייט כל מקבץ פרסומות זאת זכותו כמו שזכותך לא להאזין. אני לא כל כך מבין על מה אתה מלין כאן, זה מאוד פשוט איש, לא בא לך אל תאזין. הרדיו האיזורי כישלון לפי איזה מדד בדיוק? לפי מיטב הבנתי 103 מרויחה יפה מאוד, רדיוס גם ובתכלס אף אחד לא חייב להחזיק בתדר אם הוא לא רוצה. להזכירך על כל תדר שמתפנה יש תמיד מחליף מיידי ולא נראה לי שאנשי עסקים יכניסו את עצמם לעסק ללא פוטנציאל עסקי. אלה אם זהו תחביבם כמו שאני מנהל תחנות רדיו באינטרנט בשביל הנשמה שלי במקום חלילה להמר או לשתות או סתם לבזבז כסף. אבל רדיו איזורי הוצאותיו כבדות ואי אפשר לנהל אותו כתחביב. זה לא שאני לא מאמין לך, אני לא מאמין לסקרים ולכן קשה לי להאמין שהאזינו לתחנה פיראטית כזו או אחרת חצי מיליון בני אדם. אני יודע שאתה חובב את התחנה הירדנית, כאן אני מסכים איתך, חלומי הרטוב בדיוק כמוך שאני אוכל להאזין לתחנה כזאת, לפני כשלושה חודשים טיילתי במדבר עם ליאור זיני שבעבר שידר ברדיו ירושלים והוא חשף אותי לתחנה והתמוגגתי מכל רגע(כהערת שוליים ולא כדי לפרסם) יש כרגע כבר תחנה שלי באינטרנט שלא פורסמה שבנוייה על אותו קונספט בדיוק, אני כבר מאזין לה חודשיים עוד מעט נעלה אתר, ישי רזיאל יסיים לעשות לנו אותות של ה"לייפ" והיא תעלה בקרוב אני מקווה, אז לא תצטרך לנסוע לירושליים אלה להדליק מחשב במשרדך או בבית ולהנות. אנחנו תמיד נרצה משהו אחר כי אנחנו יהודים זה אצלנו בגנים זאת דעתי האישית. אז לא להתנפל עלי. אמריקאי ממוצע לדוגמא כל מה שהו רוצה זה שיהיה לו כסף לשכירות דלק לאוטו וחובה כסף גם לבירה, הוא לא רוצה משהו אחר. כמובן שישנם גם המון אמריקאים שונים ממה שתיארתי אבל זה בדיוק כמו שישנם יהודים שלא מעניין אותם משהו אחר. ובסיכומו של דבר למה שנעודד משהו שהו נגד החוק שיכול לפגוע באנשים מדהימים שעובדים בתחנות הרדיו על שלל התפקידים ולא מרויחים המון כסף אלה מתפרנסים בכבוד. תנסה באמת לחשוב על הפסקה האחרונה שכתבתי ואולי תסכים איתי. אני רוצה שינעצו את ההודעה הזאת כדי שאייל וולקוביץ יחזה בה

באותה הזדמנות אני מקווה שתקבל את התנצלותי על הפרובוקציות בימים החולפים. כמו כן התנצלותי הכנה כמו גבר ולעיני כולם מופנית ללירון תאני שניסיתי לפגוע בו אישית וחרגתי מכללי פורום ציבורי.