נקודה למחשבה....

נקודה למחשבה....

הסקאלה היום מופצצת בתחנות פיראטיות ערביות.ואין הפרעות לנתב"ג אתם לא טועים שם משדר ברשות הפלסטינית לא תקני. אבל אם תקום תחנה ישראלית פיראטית אחת שתתחרה עם תחנות ישראליות ישר יחזרו ההפרעות... מעניין לא?

ונראה לך שבאמת הן מפריעות לנתב''ג ?

הפרעות לנתב''ג זה תירוץ והסתה נגד התחנות הפיראטיות ששלטו ללא עוררין על הסקאלה מבחינת הפופולאריות,והאמת זה הצליח להם,כיף לדעת אבל שהבינו היום שזה מה שהעם רוצה למרות שבפועל גם אז העם רצה,לא אשכח ששידרתי בפיראטיות איך שדרנים בחוקיות סיפרו שהממונים עליהם מאזינים באדיקות לתחנות הפיראטיות ומקנאים בכמויות הטלפונים והמאזינים שעולים לשידור ואיך זה שהם משלמים כ''כ הרבה כסף למדינה והחפארים הפיראטים מצליחים ככה עם הוצאות מינימום.

ההפרעה לנתבג היא אמיתית אבל נעשת על ידי גורם

שלישי,והנה ההסבר. נגיד שאני בעל תחנה חוקית ורדיו פיראטי כמו רדיו גל לוקח לי מאזינים ולא עושים כלום נגד הרדיו ולא סוגרים אותו מה עושים? פשוט מתמסרים את הסאונד של הרדיו הפיראטי ופותחים משדר על נתב"ג . וזה מה שהיה ורק פעם אחת רדיו פיראטי הפריע באמת לנתב"ג וזה קרה בשנת 96 ,תחנה ששדרה בתדר 93.8 מרחוב מרמורק בת"א לתחנה קראו כל השלום אז מי שהפריע בכוונה לנתב"ג הצליח כי את הרדיו הפיראטי הצליח להעלים וחבל. היו תחנות עם המון האזנה ששום רדיו שהיום משדר לא מגיע לאחוזים כאלה גבוהים. "רדיו גל" גליי הים התיכון ורדיו בריזה תחנות הרדיו האזורי פחדו מהם נקודה למחשבה

נו וזאת המשטרה שלנו חכמה על חלשים

במקום כל התחנות הפיראטיות המזרחיות והחרדיות הגיעו תחנות ערביות פיראטיות.

קול השלום 93.8 איזה יום ארור זה היה.

לא אשכח את היום הזה לעולם,זו הייתה תחנה של הח'ברה שלנו מרמת גן שבין לבין ניהלה את רדיו סיטי הרמת גני,תחנה של ילדים בני 16 -17,התחלתי שידור באולפן הקטן ברחוב מרמורק בבוקר,קיבלתי אין ספור טלפונים מאנשים שטענו שהם מממגדל הפיקוח נתב''ג והפצירו בי להפסיק שידור ולנתק את המשדר כי הוא מפריע לנחיתות ולתומי חשבתי שאלה המתחרים שלנו אבל התבדיתי ,ב 11 בבוקר החליף אותי השדרן ברק ואחרי שעה או שעתיים כבר הגיעו משרד התקשורת ולקחו הכל מיקסרים קסדות שהיו דיסקים,המזל שיחק לי כי כבר עזבתי את האולפן ולא נעצרתי,בערב הייתה כתבה בערוץ 2 על הפשיטה ועל הצרות שהתחנה עשתה ושיתקה את כל נתב''ג שעות כמובן שצחקנו אנחנו הילדים שסה''כ היו מורעלי רדיו גרמנו לכזה בלאגן.

זו התחנה שהתחילה את כל הבלגן

שה נכון שלברק אז היה אופנוע? אח שלי אז התקשר אל ,ברק והזהיר אותו ואז הוא ברח מהאולפן

יונה שחורה, למה שתקום תחנה פיראטית

נראה לי שעידן התחנות הפיראטיות נמוג סופית מהעולם, אני לא ציני אבל הפרעות באיזור נמל התעופה קיימות גם היום. למרות שתדרי הקשר בנמל עם המטוסים גבוהים מהתדר של הרדיו, אבל עדיין זה זולג לתדרים הגבוהים.

יש צורך רב בתחנה פיראטית מזרחית או תחנת דאנס

ראובן תסכים איתי שתהיה לזה הצלחה גדולה. תחשוב "שקליק אפ אם" תהיה באף אם אל תגיד לי שלא כל העולם יאזין לזה ויפסיק לאזין לתחנות הזיות כמו 91 ורדיוס. ויש לזה ביקוש!!!

שמע יונה אני יכול להסכים איתך שיש צורך בעוד

תחנות רדיו או תחנות רדיו שמתמקדות בג'אנרים או תחנות רדיו לאוכלוסיות מסויימות זה העתיד לעניות דעתי. ישנן כיום תחנות רדיו בישראל ועזוב רגע את כל הטענות כלפי תחנה כזו או אחרת, שעומלות קשה ומשלמות מיסים תמלוגים ומשכורות ומקיאות דם כדי להתפרנס, בשל סיבה זאת אני לא חושב כמוך וחולק עליך שצריך שהתחנות הפיראטיות יקומו לתחייה. ועוד הערת ביניים אני לא חושב ש-91 היא תחנה הזוייה, אני חושב שהיא לא עושה רדיו טוב בחלק מהשעות ויודעת לעשות רדיו מעולה (מורדו, רונית), אני חושב שהם שמים פס על הרשות, אני חושב שאין שם דין ואין דיין, אבל בכנות הם עושים את הדבר הנכון כולם מברכים ואומרים אמן. אם הייתי נכנס לנעליו של בן בסט לא הייתי משנה מאומה בתחנת הרדיו שהיא לטעמי המואזנת ביותר בישראל ולא רדיוס, סך הכל הייתי טיפה מרסן את אליקו לא מעבר ובטוח הייתי משאיר אותו כשדרן באותה שעה. אין לי בעיה עם רדיו שרמתו לטענת רבים משדר מראש אוירת שוק,(כמובן אני לא בעד קללות גזענות ובוטות)תמיד טענתי שמוצר הכי טוב הוא מוצר שיש לו קליינטים, אם יש לך מוצר טוב שבעתיים ואין קליינטים בעבורו אזי הוא שווה לכלום, מבלי להתנשא לרדיו 91 יש את הקהל שלו וכולם מרוצים ומי שלא טוב לו שישמע גלגלצ או קול הקמפוס בראשון שזה דיסונאנס.

סימבה29

New member
ראובן צודק לחלוטין

אתה צודק בכל מילה שכתבת אם בן בסט היה טיפה יותר חכם היה מכניס את מורדו ורונית בר לשעות מרכזיות כל יום היה מרויח גם האזנה וגם איכות אבל כמו שכתבת מתכון מנצח(כרגע) לא מחליפים

לדעתי שים היום את רדיו גל או גלי הים היתכון

מול 91 ,ו91 נסגרת תוך חודש,הרדיו הפראטי הביא דבר שחסר היום וזה חופש לבחור ללא פיקוח,רדיו משוחרר וחפשי ללא אנטרסים אישיים,מה זה לעזאזל מוכרים שייט על אוניה וחופשות בתי מלון? הרדיו האזורי כשלון,אני רוצה להזכיר כי לגלי הים התיכון חצי מליון מאזינים.וזה על פי סקר מעריב שנערך אז. נשאלת השאלה למה אנחנו רוצים משהוא אחר? למה שאנחנו נוסעים לאזור ירושליים או עולים על הר גבוהה כדי לקלוט תחנות ירדניות? שהם למען האמת חלומו הרטוב של כל אוהב רדיו ,

שבת שלום יונה :)

לצערי שנות התשעים היו שנים אפלות בעבורי מבחינה רדיו, עבדתי מבוקר עד לילה כדי שהיום יהיה לי זמן להתקשקש בפורומים, אי לכך אין לי שמץ איך נשמעו התחנות הפיראטיות המדוברות.בנוסף, אין באפשרותי לערוך השוואה כל שהי. שוב אני חולק עליך שאין חופש לבחור, אתה בהחלט יכול לבחור כמו שציינתי יש מספיק תחנות רדיו באיזור המרכז שהן משוחררות ומשוחררות עד מאוד אם בא לך לשמוע בצורה בוטה לדוגמא על הפין של מייקל ג'קסון וניבולי פה נוספים אתה יכול להאזין לשמן ההוא מרדיו תל אביב. אם בא לך לשמוע חפירות של אנשים אומללים יש את איריס קול, יש את זהבי עצבני, גבי גזית, שפטל ויש ויש ויש. בנוסף, תכניות קורעות כמו שי ודרור, תחנות מוזיקה, טוקשאו, אקטואליה, יש הכל ומשוחרר. אם תרצה לשמוע מזרחית אז גם יש כמובן את 91, עברית - רשת ג, רשת ב, רשת א, תחנות חינוכיות למינהן וישנם עוד, זה מצחיק אבל זאת המציאות - יש גם תחנות בערבית:) לגבי השייט ואינטרסים אישיים! תחנות הרדיו האיזוריות הן בידיים פרטיות וזכותו של בעלי התחנה לפרסם מה שבא לו, כמובן מבלי לחרוג מהחוק. זכותו של בעל התחנה לפרסם את אניות השייט כל מקבץ פרסומות זאת זכותו כמו שזכותך לא להאזין. אני לא כל כך מבין על מה אתה מלין כאן, זה מאוד פשוט איש, לא בא לך אל תאזין. הרדיו האיזורי כישלון לפי איזה מדד בדיוק? לפי מיטב הבנתי 103 מרויחה יפה מאוד, רדיוס גם ובתכלס אף אחד לא חייב להחזיק בתדר אם הוא לא רוצה. להזכירך על כל תדר שמתפנה יש תמיד מחליף מיידי ולא נראה לי שאנשי עסקים יכניסו את עצמם לעסק ללא פוטנציאל עסקי. אלה אם זהו תחביבם כמו שאני מנהל תחנות רדיו באינטרנט בשביל הנשמה שלי במקום חלילה להמר או לשתות או סתם לבזבז כסף. אבל רדיו איזורי הוצאותיו כבדות ואי אפשר לנהל אותו כתחביב. זה לא שאני לא מאמין לך, אני לא מאמין לסקרים ולכן קשה לי להאמין שהאזינו לתחנה פיראטית כזו או אחרת חצי מיליון בני אדם. אני יודע שאתה חובב את התחנה הירדנית, כאן אני מסכים איתך, חלומי הרטוב בדיוק כמוך שאני אוכל להאזין לתחנה כזאת, לפני כשלושה חודשים טיילתי במדבר עם ליאור זיני שבעבר שידר ברדיו ירושלים והוא חשף אותי לתחנה והתמוגגתי מכל רגע(כהערת שוליים ולא כדי לפרסם) יש כרגע כבר תחנה שלי באינטרנט שלא פורסמה שבנוייה על אותו קונספט בדיוק, אני כבר מאזין לה חודשיים עוד מעט נעלה אתר, ישי רזיאל יסיים לעשות לנו אותות של ה"לייפ" והיא תעלה בקרוב אני מקווה, אז לא תצטרך לנסוע לירושליים אלה להדליק מחשב במשרדך או בבית ולהנות. אנחנו תמיד נרצה משהו אחר כי אנחנו יהודים זה אצלנו בגנים זאת דעתי האישית. אז לא להתנפל עלי. אמריקאי ממוצע לדוגמא כל מה שהו רוצה זה שיהיה לו כסף לשכירות דלק לאוטו וחובה כסף גם לבירה, הוא לא רוצה משהו אחר. כמובן שישנם גם המון אמריקאים שונים ממה שתיארתי אבל זה בדיוק כמו שישנם יהודים שלא מעניין אותם משהו אחר. ובסיכומו של דבר למה שנעודד משהו שהו נגד החוק שיכול לפגוע באנשים מדהימים שעובדים בתחנות הרדיו על שלל התפקידים ולא מרויחים המון כסף אלה מתפרנסים בכבוד. תנסה באמת לחשוב על הפסקה האחרונה שכתבתי ואולי תסכים איתי. אני רוצה שינעצו את ההודעה הזאת כדי שאייל וולקוביץ יחזה בה :) באותה הזדמנות אני מקווה שתקבל את התנצלותי על הפרובוקציות בימים החולפים. כמו כן התנצלותי הכנה כמו גבר ולעיני כולם מופנית ללירון תאני שניסיתי לפגוע בו אישית וחרגתי מכללי פורום ציבורי.

גלעד2211

New member
מצטרף לתשבוחות כאן

בהחלט רונית בר שדרנית מוכשרת ומעולה יודעת להגיש כמו שצריך, כמו שאני נהנה להאזין לה מידי ערב ב91FM נהניתי גם להאזין לה עוד כשהיא שידרה ברדיוס 100FM והגישה על הצד הטוב ביותר את תוכנית האקטואליה עם השירים המעולים בבוקר וגם כשהחליפה את שירה זהבי שהייתה אז בחופשת לידה. אני מודה ומתוודה שלפני שרונית בר שידרה ב91FM כמעט לא האזנתי לתחנה הזאת (הייתי רק על רדיוס 100FM וגם היום אני על התחנה הזאת כמעט רוב היום) ועכשיו אני באופן קבוע כל ערב על 91FM. יישר כח וכן ירבו כמוה.

חן חן לכם - אם כי אני בכל מקרה

לחלוטין מעדיפה את שבע בערב

יונה שחורה צודק מאוד בכל דבריו.

תחזירו עכשיו את רדיו גל גלי הים התיכון רדיו סנטר רמלה והן מפרקות לגורמים כל תחנה איזורית כולל 103 91 ורדיוס,הסיבה לנפילתן של התחנות הפיראטיות הן בעיקר מצד בעלי התחנות האיזוריות שלא יכלו לסבול מזה שחאפריסטים גונבים להן אלפי מאזינים,מי יאזין לאליקו שיש לך תחנה שמשדרת רק מזרחית מעלה מאזינים ולא חופרת פרסומת כל היום ? מי יאזין לזהבי גבי גזית וכל הקשקשנים למיניהם,שלא לדבר על תחנת הפרסומת רדיוס בכל זמן שאני פותחת אותה יש פרסומת איך אפשר לשמוע את זה בכלל ?

למעלה