נקודה למחשבה

terrapin

New member
נקודה למחשבה

אתם לא חושבים שאם אחד השופטים (הגברים) היה מדבר לאחת המתחרות כמו שקארה מדברת לקייסי, כולם היו מזדעזעים מאיך הוא מטריד אותה מינית? או במילים אחרות, אנשים, קארה מטרידה מינית את קייסי. רק לי זה צורם?

LeAnnDylan

Well-known member
הכל מתוסרט

כל מה שאומרים לה להגיד ולעשות. יכול להיות שהיא באמת חושבת שהוא שווה וזה בסדר, היא רשאית לדעה משלה אבל אני לא חושבת שהיא הייתה מתנהגת ככה מול בעלה אם זה לא היה חלק מהתסריט של המפיקים שמנסים לדחוף לנו את קייסי בכוח לחיים.

lorenzo35

New member
הכל היה ברוח טובה למה אתה מתרגם את זה לא נכון

הכל היה ברוח טובה וחוש הומור בריא . אתה הפלגת עם זה למחוזות לא נעימים . איפה ראית הטרדה מינית בדיוק ?

LeAnnDylan

Well-known member
אם הוא היה בחורה זה לא היה קורה

תמיד יהיו הבדלים בין המינים ואין יותר מידי מה לעשות עם זה זה כבר בנורמל שנשים מבוגרות יוצאות עם גברים צעירים, זה נושא לבדיחה ולאו דווקא קריאה נואשת להטרדה מינית.

lorenzo35

New member
ומה תגידי על זה ששופטים מזמינים מתמודדות לשבת

על הברכיים ? כמה פעמים ראינו את זה באודישנים ? אז אם כבר מה אומרת על נערת הביקיני ? ונער ביקיני ? ועל מיני הגונחים , הנאנחים , [זוכרת "איש הנמר" ?] לא הטרדה מינית ? ולבקש מאלקסיס גרייס לבוא יותר "זנותית " [לדברי השופטים ] זוכרת ? וגם היה את אן מרי בוסקוביץ' שבאה בלבוש צנוע , והתבקשה לחזור יותר "פזורה " , ואיך קראו למתמודדת העסיסית מהעונה שהוציאה את עיניהם של רנדי וסיימון ? אענה לך בקארה דיוגארדי סטייל : להגיד לך ש..יצאתי מגדרי ורציתי לצעוק צורם ? לא לא יצאתי מגדרי . כי יכול להיות שהתכנית מוגדרת מאוד מתירנית ומאוד ליברלית .

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif סתם שאלה

האם הטרדה מינית נקראת כך כשהצד השני לא מרגיש מוטרד?

LeAnnDylan

Well-known member
אחרי עבודת מחקר של שנה וחצי ו-5 יח"ל

אני יכולה לענות על זה- לא.

קייסי זו לא קריסטל, נכון?

מישהו יכול להסביר לי את הגליק הגדול ממנה? נראית כמו עכברה מורעבת ומפוחדת ושרה רע, לטעמי לפחות.

LeAnnDylan

Well-known member
אממ קייסי זה בן

על מי אתה מדבר? הכי קרוב לקייסי בשם זה קייטי והיא רחוקה מלהיראות עכבר מעבדה מורעבת

אז קריסטל זו שנתת לה מקום די גבוה

בדירוג "משטרת האופנה"

LeAnnDylan

Well-known member
קריסטל זו הרוקיסטית עם הרסטות

גם לה לא הייתי קוראת עכברית מעבדה מורעבת. אלא אם כן אתה מתכוון למשהו אחר שאני לא מבינה. במורעבת התכוונת שהיא רזה מידי או שסתם יש לה לוק חולה?

צפיתי בתוכנית אתמול

היא נראתה זוועה - כן זו זו החולה, לא השנייה עם השיער הבלונדי הפזור - אני לא מתבלבל, היא נראתה זוועה ובדיוק כמו שתיארתי אותה, עכברה מורעבת ומפוחדת. חחחחחח כבוגר אירווזיונים , את יודעת -

XoLilMissLolaoX

New member
חחח אמממ כן ברור שהיו עושים מזה עיניין

תמיד שבנים יעשו משו יעשו מזה עיניין וכשבנות יעשו את אותו הדבר בדיוק כולם ישתקו...וזה כבר קרה לא במשו כזה בדברים אחרים אבל זה קרה וזה תמיד קורה וימשיך לצערנו לקרות

למעלה