נקודה למחשבה..

Dehlofoz

New member
נקודה למחשבה..../images/Emo58.gif

כשקנובי ויודה חוזרים לקורסנט הם הולכים למקדש הג'דיי להפסיק את השדר שקורא לכל הג'דיי לעזור לקורסנט...אבל בדיעבד זה היה לשווא חוץ מהם אף אחד לא נותר...

Dehlofoz

New member
אז איפה הם שנשארו??

ב פרקים 4-5-6 לא מוזכר אף ג'דיי נוסף שחבר למורדים.

בפרק 4 כבר לא נשארו...

בין פרק 3 ל-4 ויידר יוצא לסבב לחיסול אחרוני הג'דיים ששרדו... אני מאמין שאם באמת השמועות נכונות, ולוקאס מתכנן סדרת טלויזייה שתעסוק בתרחישים שקורים בין פרק 3 ל-4 מנק' מבטם של הדמויות המשניות, אנחנו נראה את סופם של אחרוני השורדים... ואם יהיה לנו מזל, גם את התבגרותו של בובה פט...

Dehlofoz

New member
יכול להיות אבל...

לי יותר נראה שקנובי ויודה היו עוזרים לנותרים ומנסים לאחד כוחות ולא להתייבש 20 שנה בטאטוין ודגובר...

הם לא ידעו אז כנראה את גודל האסון

הם ידעו על הטווח במקדש הג'די, הם שניהם הותקפו על ידי החיילים שלהם, אבל לא היתה להם דרך לדעת אם היו ניצולים אחרים או לא. בכלל כל הסיטואציה הזאת נוראית - אחד הרגעים המזעזעים ביותר בסאגה - אם לא המזעזע ביותר - הג'די - האצילים והטובים, נבגדו על ידי חייליהם. אלה ששרדו, ורצו לחזור חזרה למקלט היחידי שהיה להם - מקדש הג'די - נכנסו ישר לתוך מלכודת. ליבת המסדר - הבית היחידי שהיה להם, היה בעצם המקום שיסיים את חייהם, אם החיילים שלהם לא הצליחו. תגידו מה שתגידו על הסרט ועל לוקאס - כל הסצינה הזאת ומה שמאחוריה נעשה כלכך טוב שזה הופך את זה אולי לאחת הסצינות החשובות והטובות ביותר בסאגה כולה.

juggernaut

New member
תראה

כן שרדו ג'דיים. וכן היו פורס סנסיטיב. חלקם היו במשימות אם אני לא טועה גם לפי הEU חוצ מיודה וקנובי היו עוד.... בואנה איזה עצוב זה כל הקטע הזה...שנשארו רק יודה ואובי וואן.

Dehlofoz

New member
נכון קטע חשוב ומרגש!

ואולי באמת היו ג'דיי במשימות אחרות שלא נהרגו בידי חיליהם המשובטים אבל חוסלו ב20 שנה שיבאו..אבל מה עשו יודה וקנובי ב20 שנה האלא? התבודדו? סתם ויתרו על המאבק בזמן שהמורדים מנסים לשרוד מול האימפריה? מה שבאמת חבל שהיידן ולוקס הרסו את האימדג' של דארת ויידר אחד מהדמויות הכי חשובות בסרטי מד"ב אי פעם.

על פי...

כל מיני סופרי החוץ של מלחמת הכוכבים(מתוכם טימותי זאהן שנחשב היה למוביל מבין הסופרים לכתיבת פרקים 7-9 אם הם היו יוצאים) היו כמה וכמה ג'דיים ששרדו, הייתה אפילו משלחת אחת של אבירי ג'דיי (the outbound expedition) שנשלחה לפני הטבח לבדוק את אזור הטבעת החיצונית של הגלקסייה, אבל הגורל שלהם לא היה טוב... מי יודע עוד כמה שרדו... :) דימיון זה דבר נהדר...

Dehlofoz

New member
מה זה משנה חפיף! :)

במילא כל 5000 שנה רב הג'דיי מחוסלים...ככה זה מאז ומתמיד :)

למעלה