נקודה למחשבה

נטלילה99

New member
וןעוד משהו

ליאן ממש לא התחרטה רגע אחרי הרי לא ראו אותה אחרי שהיא לחצה על הכפתור זה שהיא אמרה את זה לסער זה שטויות ולמי אכפת שהיא התחרטה היא רצחהההההההההההההההה חוץ מזה שככול שהסדרה מתקדמת פחות ופחות אפשר להתחבר אליה. היא נהיית פסיכופטית וסמרטוט עוד יותר משנה שעברה כך שאל לך לנסות לשכנע אנשים זה לא כול כך יילך לך

לולי 180

New member
אני לא שונאת את ליאן כי היא רצחה את מיטל..

אני שונאת אותה כי היא ממש בכיינית ומעצבנת לדעתי....וגם לדעתי ברוב הפעמים הדמות מועברת לנו בצורה גרועה ע"י השחקנית... לדוגמה בפרק 179 כשהיא הייתה שיכורה היא שיחקה את זה מצוין .. אז בשרשור הפרק אמרתי שאני לא שונאת אותה אבל מרחמת עלייה. בעיקרון, אני שונאת את השחקנית, לא את הדמות...אבל תדעו לכם שכמה שזה שונה, זה תמיד משפיע.

לולי 180

New member
ועוד משהו ..

אני גם חושבת שאני יכולה להבין את זה שהיא פוצצה את הספינה, זאת הגזמה לרצוח אבל עדיין... אני יודעת שכולם פה אוהבים את סערמיטל כי הם ה-זוג, זה שהם ברחו ביחד נראה לכולם הדבר הנכון כי "הולכים אחרי האהבה" וככה כולם ציפו שזה יהיה..אבל אם מסתכלים מהצד, הם שכחו פה מליאן..וגם מיטל לא חפה מפשע כי היא ידעה שהוא נשוי וידעה שהיא הולכת לברוח עם גבר שאשתו בהריון. בקיצור הבהרתי את הנקודה, אני ממש לא שונאת את ליאן כי היא רצחה את מיטל...

לולי 180

New member
ועוד משהו אחרון חחחחחח ../images/Emo6.gif

שלא תחשבו שזה שאמרתי "גם מיטל לא חפה מפשע" זה אומר שאני שונאת את מיטל, לירז או וואטאבר..
כי אני אוהבת אוהבת אוהבתתתתתתתתתתתתת אותה (((:)

mika95

New member
../images/Emo210.gifלדעתי...

את צודקת בזה ששתיהן עשו דברים נוראיים לסער ואחרי זה התאהבו בו...,ובאמת מה שסער עשה לליאן הוא מזעזע,ומכוער
,אבל הצורה והאופי של מיטל הם שונים,קודם כל היא יותר חכמה מליאן,בנוסף היא לא רצתה להרוג את התינוק שהיה לה מסער,כמו ליאן (המפגרת),וגם מיטל לא התנהגה כמו סמרטוט,והתחננה שיאהבו אותה.... ואני שונאת ליאן בגלל האופי שלה,ולא סבלתי אותה מהפרק הראשון של העונה הראשונה עד עכשיו. אבל את צודקת בהחלט ברוב הדברים שאמרת

MoRaN SaShA

New member
מיטל יותר חכמה מליאן? וזה את יודעת בגלל בדיקו

בדיקות איקיו מדוקדקות שנעשו להן? אנשים לפחות אל תרשמו שטויות. ממש לא אכפת לי איזו דמות טלנובלית פה יותר חכמה.. אבל למה לרשום שטויות.

mika95

New member
זאת דעתי

אם את חושבת שזאת שטות,זאת בעיה שלך...,אני חושבת שמיטל יותר חכמה מליאן כי מיטל חושבת לפני שהיא עושה דברים,אפילו אם היא מצטערת על זה אחר כך. אבל ליאן (לדעתי,אולי את חושבת אחרת) עשתה מעשה טיפשי בלי לחשוב פעמיים,גם בעינין התלונה במשטרה,סער לא אהב אותה אז היא התחילה להתלונן עליו במשטרה,כשהוא זה שהיה אמור להתלוננן במשטרה עליה. אבל זאת דעתי ולכל אחד יש דעה שונה

daeve1

New member
מי שכותבת פה שטויות זאת את מורן...

ברור שאפשר לדעת מי יותר חכמה, זה כמו שכולם יודעים שטוני סופרנו יותר חכם מכרמלה סופרנו, זה עניין של התנהגות, התסריטאים נותנים לכל דמות להתנהג כמו שהיא באמת, כך שתמיד אפשר לדעת על פי ההתנהגות של הדמות אם היא יותר\פחות משהו מדמות אחרת, ההתנהגות של ליאן היא התנהגות מטומטמת ויומרנית, ושל מיטל היא מתוכננת ומתוחכמת יותר, ככה יודעים שהיא יותר חכמה ממנה.

danit1234

New member
תנסה לקבל שפה כל אחד יכול לראות את זה אחרת

זה עניין לא דעה ולא של עובדה.

rockarin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אני אף פעם לא שנאתי את ליאן . הבנתי את המצב שלה .. בדיוק מה שהסברת עכשיו . :]

למעלה