. (נקודה) למחשבה

shiran™

New member
. (נקודה) למחשבה ../images/Emo121.gif

אתם לא חושבים שאיך שזיו מדבר זה קצת מוזר. אני לא אומרת שהוא לא חמוד, הוא חמוד מאוד. אבל, ניקח לדוגמא את הפרק של יום חמישי או רביעי, כשרם נישק את זיו, ראיתם איך הוא אמר לו ללכת ואת כל הסצינה הזאת, זה היה קצת מוזר כאילו ש... לא יודעת... אני יודעת שזה קצת מוזר, אבל תחשבו על זה ותשימו
בפרקים הבאים.

yuli c

New member
שמתי לב...

מישהו כאן אמר (ובצדק) שהוא מדבר כמו אוטיסט, כל מילה בנפרד כאילו הוא מנסה להסביר איזה משהו מסובך. ובאמת כל הקטע הזה שרם נישק אותו והוא כזה נבהל הוא היה מוזר ומצחיק. :)))

אני לא חושבת ככה. לדעתי זיו

מדבר בסדר גמור. יכול להיות שהוא מדבר קצת לאט אבל לא הבנתי מה היה לכם מוזר בסצינה שאחרי הנשיקה? כאילו, מה ציפתם שיהיה שהוא יתן לו מדליה?... הרי זיו היה בטוח שרם הומו. מה שכן, הדיבור של ליה מרגיז אותי קצת. תשימו לב, כשהיא אומרת למשל את המשפט הבא: "ענבר את בטוחה שזה היה אודי? זה ממש לא נראה לי" (סתם משפט דוגמא) אז האות ש' אצלה עושה לי אישית קצת צמרמורת... בעעע לא יודעת למה..

aieeoh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא הפסקתי לצחור כשהוא אמר את זה!! זה היה הכי אבל הכי מצחיק בעולםםםםםםםםםם!!LOL

מיכאל 17

New member
כן, נראה לי שאת צודקת

זיו מדבר מוזר כזה, הוא כאילו מדבר רציני ובאותו זמן גם מעלה חיוך קטן לא?! אגב שייש אפשרות לשחק בסדרה דרך הטלפון:067900000 כדאי לי לחשוב על זה ברצינות? למדתי פעם קצת משחק בביה"ס במגמה אבל לא עשיתי בגרות. אני מת לשחק בסדרה היפה הזאת.

../images/Emo142.gif הדיבור של זיו בסדר, אבל

נכון שהוא מדבר קצת לאט אבל הוא ממש מתוק והדיבור שלו תואם את הדמות שלו. בקשר לנשיקה שלו ושל רם- מה ציפיתם שהוא יעשה? ינשק אותו בחזרה?? הוא הרי היה בטוח שהוא הומו, וגם תחשבו על זה שנייה - מילא אם הוא היה מנשק אותו סתם ככה, אבל כשהוא ישן - זה נראה ממש חולני!

shiran™

New member
לא התכוונתי שהוא ינשק אותו ../images/Emo121.gif

בחזרה, אבל איך שהוא סילק אותו, בין מילה למילה יש לו הפרד, הוא לא יכול להגיד משפט שלם...
אבל הוא חמוד

shirakl

New member
בזיו יש בהחלט הרבה דברים מוזרים

הוא מדבר כמו אהבל וכל זה... אבל נראה לי שהדמות של זיו באמת קצת אהבלית... נראה לי גם שבכל הקטע של האהבה העיוורת הזו לשירן השחקן אולי שטרנברג חשב שאם הוא יעשה קול דפוק כזה זה יעזור לו להעביר את העיוורון של האהבה של זיו לשירן בצורה טובה יותר לצופים...

למעלה