נקודה חשובה.

נקודה חשובה.

יש שיחות עם אנשים מסויימים, כלומר היא, שגורמים לי להרהר. אבל ממש ממש להרהר.לחשוב, עמוק כזה. היא אומרת שזאת נקודה חשובה לדעת מה גורם לנו להיות מאושרים. אומרת את זה ישר אחרי שהיא שואלת אותי מה איתי? מה איתי מה? אני עונה. טוב לך? את זה היא שואלת. קשה לי עם שאלות כאלו. אם טוב לי? אני בסדר. זה מה שעניתי. מה זה אומר- גם את זה אני לא יודעת. אבל היא מכירה אותי.היא יודעת. ואז היא מתחמקת כשאני שואלת אותה מה יגרום לה להיות מאושרת, הרי זאת נקודה חשובה. היא הכי מכירה אותי.אני זאת שמתחמקת. לדעת מה יגרום לי להיות מאושרת. ואוו זאת באמת נקודה חשובה. חייב לדעת. רק חבל שברוב הזמן אני לא יודעת ואם כבר יודעת זה לא אפשרי- אז מה זה עוזר? עומד לי על קצה הלשון להגיד לך- את. את תגרמי לי להיות מאושרת. או שזה בעצם את גורמת לי להיות מאושרת. זה חשוב כי זה שני דברים שונים. להיות איתך יגרום לי להיות מאושרת? או שאם את מאושרת אז גם אני? לפחות אני יודעת שזה קשור אלייך.ואת מכירה אותי אז בטח גם את יודעת. ואני מכירה אותך. לפעמים יותר מדי טוב. אז למה התשובה היא לא כן לשאלה אם טוב לי? כי אני לא יודעת מה יגרום לזה להיות כן. או זאת נקודה חשובה. זאת נקודה חשובה לדעת מה יגרום לנו להיות מאושרים. *נכתב אחרי שיחה איתה.כמו שאמרתי- גורמת לי להרהר.

הרהורים לשעת לילה זעירה...

נשמע לי מוכר אבל אני מתחילה להבין מה יגרום לי להיות מאושרת ולאט לאט מנסה להגיע למקום הזה בתקווה שהוא לא יהיה תמיד מעבר לפינה גמר חתימה טובה

למעלה