נקודה ב-ל'..

ליטן א

New member
נקודה ב-ל'..

היום הייתה לנו מתכונת בספרות. בזמן המתכונת, פתאום שמתי לב שבתוך 90 אחוז מאותיות ה-ל' שלי, יש מין נקודה כזאת, כמתואר בסרטוט. מכיוון שזה היה בזמן מבחן, קצת קשה לי להוסיף את הכתב משם. כשיחזירו לי את המבחן, בדוק (ועם ציון עובר לפחות..
), אני אצרף אותו. בינתיים סירטטתי סתם ל'. לאו דווקא ל' כמו שלי, סתם ל' רגילה - ובתוכה ציירתי איפה נמצאת הנקודה ברובן. מה אתם אומרים?

סתם משהו...

בגלל המנהג הילדותי שלי להסתכל קודם בתמונה ואח"כ לקרוא, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה נחש שבלע עכבר והוא נתקע לו בבטן.. אז אולי זה מסמן בנאדם שאוכל עכברים בזמנו החופשי או יותר הגיוני אולי זה מסמן בנאדם טעון ששומר קצת כעס בבטן... מילה, אריק ושאר מומחינו האם זה יכול להיות הגיוני?

לפי מה שכתבו על זה באחד הספרים

מיקום הנקודות מקביל לאותו אזור ואבר בגוף שיש לו רגישות, בעיה כלשהי. אני לא מתמצא בכך ואין לי שום אינדיקציה משלי האם זה נכון. מצד שני אם הנקודה הזעירה הזו, באמת חוזרת אצלך באותו מיקום לאורך הכתב, ולא חושדים שזה מכוון, אולי זה באמת אומר משהו. אולי הצטברות גזים בשיפולי הבטן ?

ליטן א

New member
אני אחפש בדפים אחרים שלי,

למרות שאין לי הרבה כתוב מהזמן האחרון.. אבל ברגע שהמתכונת תחזור, אני אכתוב את הקטע הנ"ל. באמצע המתכונת, ראיתי ל' אחת עם נקודה בתוכה. אמרתי לעצמי - מעניין. אח"כ הסתכלתי כמה שורות למעלה - היו עוד 3 למ"דים עם נקודה בתוכה. ואח"כ מצאתי עוד קצת. זה מאוד מעניין, וברגע שזה יחזור אליי - אני אעלה את זה.

למעלה