נקב באף

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
נקב באף

שלום, בעקבות סטיה של מחיצת האף עשיתי ניתוח לישור המחיצה ובמהלך הניתוח הרופא עשה לי נקב בין המחיצות (ואיפילו לא ישר את המחיצה עד הסוף), עכשיו שאני נושם יש לי שריקות, הבנתי שהנקב די קטן, האם רפואה משלימה יכול לעזור במקרה כזה?

../images/Emo6.gif סליחה, זה הצחיק אותי ..

למען האמת לא נראה לי שיש פיתרון לדבר כזה כיוון שהבעיה היא במחיצה עצמה ... אני מציע לך להגיש תלונה נגד הרופאה ואולי לנסות לסדר את זה במיני ניתוח נוסף ... או לברר האם זה ניסגר לבד ...

jbu

New member
אני כבר ממש נואש

לא ישנתי כול הלילה בגלל השריקות האלו. העניין הוא שיש מסביבו עור, ריוותי שיש דרך לעודד את העור לצמוח על הנקב (בגודל של סיכה)

אני מתנצל על שצחקתי ... ../images/Emo4.gif

המקום צריך להיסגר לבד ועד שתפנה למטפל המקום כבר יסגר לאט לאט ... לוקח לעור ליסגור מקום כזה משהו כמו שבוע לכל היותר ... בהצלחה.

jbu

New member
עבר כבר שנה ../images/Emo10.gif

אני מניח שזה לא נסגר בגלל האוויר שפותח את זה כול הזמן.

או קיי

אז אכן יש בעיה, תנסה לדבר עם רופא מומחה בנושא, יכול להיות שיתנו לך טיפות לאף ויבקשו ממך לשים על האף מן פלסטיק בכדי שלא תינסום מהאף לתקופה קצרה עד שזה יעבור. גש לאף אוזן גרון ...

מה אומרים הרופאים?

האם השריקות הם באמת בגלל האוויר? יכול להיות שיש דברים אחרים שגורמים לשריקות בנשימה. אם יש כל הזמן שריקות, סביר יותר שמדובר בבעיה המכנית. אם זה משתנה, אולי מדובר בבעיה של נזלת. בכל מקרה, אם זה בא והולך, יש יותר סיכוי שאפשר לטפל בזה בעזרת הרפואה המשלימה. אני הייתי פונה לרפואה הסינית, אבל ייתכן ששיטות אחרות יועילו גם כן.

jbu

New member
הרופאים אומרים

הם אומרים שזה נגרם בגלל הנקב, אבל בגלל שהוא קטן הוא שורק רק כשנחיר אחד פחות פתוח מהשני ואז בגלל הלחץ של האויר, האוויר עובר דרך הנקב וגורם לשריקות.

למעלה