נצר אחרון

דדיחתם

New member
נצר אחרון

רק אתמול גיליתי שאחד האנשים בפרוייקט "נצר אחרון" הוא קרוב, או ליתר דיוק קרובת משפחתי, מלכה ויינברגר מהונגריה. מזמן ידעתי, לאחר שראיינתי את בת דודתה (שכיום הבנתי שכבר לא במצב שניתן לראיינה) - לפני שנים, על כך שהיא נהרגה במלחמת השחרור בהפצצה על משואות יצחק, ורק לאחרונה חיפשתי ומצאתי אותה באתר יזכור, ועכשיו בנצר אחרון. אמה ואביה החורג וכל אחיה נספו, מלבד אח חורג, שגם איתו דיברתי בעבר. כתבתי לשני התלמידים ולמרכזת על כך, ושאוכל לסייע להם במידע נוסף ולנסות להפנותם לקרובים שהכירוה אישית. אני מקוה שהם יטפלו בזה במהרה וברצינות. דדי

friend9

New member
המתחיל במצווה...

...יואיל לעיין ולבדוק בספר בשערי עזה: המערכה בבארות יצחק / מאת עמינח, נחמיה. 1949. אולי יש רמז או חוט כלשהו, בסיפורים או בביבליוגרפיה.

דדיחתם

New member
מעניין אם שני הנערים זה היה

הפרוייקט שלהם עשו תחקיר כזה. אולי ביישוב יש כאלה שיודעים.

דדיחתם

New member
האמת היא שבאתר יזכור הייתה טעות

בשם העיר (נאנה במקום היידו-נאנאש Hajdunanas), ושם המשפחה הוא נפוץ, כך שדי קשה למצוא אותה.

bilen

New member
בגלל החופש הגדול, מציעה לך לפנות

אל צביקה, מרכז הפרוייקט. אתה יכול לשלוח אליו מסר כאן בתפוז RelatioNet יכול להיות שאותם ילדים לא עוסקים בזה בקיץ. יש גם מורה שנכנסת לעיתים ומרכזת בבית-ספרה. אחפש את שמה. בהצלחה!

דדיחתם

New member
פניתי למורה (אורית לנט)

והיא אמרה שהנערים יחזרו אליי. אפנה גם לצבי.

RelatioNet

New member
יש כמה דרכי התקשרות

מלבד ההודעה שאורית תעביר לתלמידים Ori Arman & Ido Nevet Golan תוכל: - לכתוב להם לכתובת הבאה: [email protected] - לתפוס אותם במסנג'ר לפי אחת מהכתובות הבאות: [email protected], [email protected] - להוסיף את המידע שבידך ישירות לבלוג שלהם באמצעות ההערות comments אני גם בטוח שהם יסכימו לתת לך את 'מפתחות' הבלוג של מלכה כדי שתוכלו לערוך אותו במשותף כתובת הבלוג: http://vima23nahu.blogspot.com/

דדיחתם

New member
מובן ששלחתי להם גם למייל

וגם הוספתי תגובה בפורום של עיריית רעננה בנושא ומובן שנכנסתי לבלוג. המורה כתבה שהשניים בפולין עכשיו. אנסה למסנג'ר... לגבי הוספה לבלוג - צריך להירשם וכו' (וגם שיהיה לי בלוג בעצמי כדי להירשם?).

למעלה