נצל"ש-

Saladin

New member
אולי בנאלי זו לא המילה המתאימה.

ובאמת הסרט העלה בצורה בולטת את התופעה של ארגונים ניאו נאציים בארה"ב. אבל לטעמי זה נעשה בצורה סכימטית והוליוודית טיפוסית, גם הנושא הוא פופוליסטי למדי (ואני לא מכחיש שהוא חשוב), ואני לא מחבב עיסוק ממוסחר בסוגיות ריאליסטיות. הייתי מעדיף סרט תיעודי על הנושא, אם כי בטח לא הייתי רואה אותו

Saladin

New member
ואם כבר להמשיך בעניין של נורטון,

אני חושב שאחד הדברים שגרמו לי לא לאהוב אותו (ואת הסרט) היה התפקיד שלו בסרט הזה. הדמות הזו כל כך לא מתאימה לו, בשום שלב לא האמנתי לניאו נאצי הזה. הוא נראה אמיתי רק בהתחלה ובסוף (כשחזר למוטב) כי הוא לא ממש יכול להיות משהו חוץ מילד טוב אמריקה. בעיניי הוא שחקן של עבודה קשה, בן אדם רציני, אבל אין לו כריזמה.

svety

New member
השניים הראשונים מעולים.

אוהבת גם את V For Vendeta ואת "המאמין". אני מאוד אוהבת סרטים שמשאירים אותי עם מחשבות אח"כ. מצד שני, אני גם מאוד אוהבת צ'יק פליקס וקומדיות קולג'. וקומדיות סטלנים! מתה על קומדיות סטלנים!!

StriX Starlight

New member
רק חמישה? אין סיכוי.

אפשר לפחות לפי קטגוריות?
הדבר הכי קרוב "לחמישיה פותחת" הוא תיקיית הMUST שלי, שמכילה את הסרטים הקבועים שאני מתעקשת עליהם עם כל מי שמגיע אליי הבייתה: The Boondock Saints
Tank Girl
Pan's Labyrint
The Mist
אחריהם בעדיפות יש את כל הסרטים שאני ממש אוהבת ורואה מדי פעם לבד או עם מישהו שטרם ראה: חומות של תקווה Kill Bill American History X (אחד הסרטים שאני הכי אוהבת עלי אדמות) Fight Club Hedwig and the Angry Inch Rent Little Shop of Horrors Sweeney Todd (מוזר לי לגלות כמה אנשים שונאים את הסרט הזה... לא יודעת למה. אני נורא נהנתי ממנו). Big Fish Coraline Juno (אחד הסרטים הקליליים והכייפים ביותר שיש לי על המחשב. אני שמה אותו לפעמים ברקע..) studio 54 Sin City Trainspotting the princess bride * יש לי חולשה אינפנטילית לאמריקן פאי.. אבל רק בגלל פינצ'י.
וכמובן, הסרט הבדסמי האהוב עליי: Secretary. http://en.wikipedia.org/wiki/Secretary_(film)

StriX Starlight

New member
איך יכולתי לשכוח את "הבושם"??

אחד הסרטים היותר אפלים וחודרים שראיתי. קשה לא להתאהב בדמות של ז`ן - באטיסט גרנוי ואז לעמוד מנגד ולראות את המעשים הנוראיים שלו. הן הסרט והן הספר נפלאים כל אחד בדרכו. ולשם שינוי הם לא פוגמים אחד בשני כלל. ממליצה בחום.

innocence

New member
וואו, אני כל כך חולקת על דעתך...

אמנם לא ראיתי את הסרט, אבל ממה ששמעתי הוא מאוד נאמן למקור של הספר והספר היה נוראי!! כל כך איטי ומשעמם... אלוהים יודע איך סיימתי אותו...

למעלה