נצל"ש-

גם אני6

New member
נצל"ש- ../images/Emo202.gif

חמישיית הגמר מה חמשת(או יותר או פחות) הסרטים הטובים שלכם? אלו יכולים להיות סרטים "חזקים", שהשאירו אתכם חסרי מילים, ללא תגובה. עם סוג של שקט בפנים. אלו יכולים להיות סרטים כיפיים, קלילים, טובים ומצחיקים. סרטים שגרמו לכם לבכות. שנגעו, נגעו באמת והפכו את הבטן. שצבטו ואחזו בריאות קצת הקשו את הנשימה. סרטים שנוגעים בכל פעם שתצפו בהם. אבל בסופו של דבר- הסרטים הלא סתמיים, הבאמת חמישה שמגיע להם להיות למעלה:)

innocence

New member
אני לא טיפוס של סרטים ממש..

אבל הטירה הנעה של האול (אנימה של מיאזאקי) עשה לי משהו, ואני אפילו לא באמת יודעת למה.

גם אני6

New member
הו- בזה צפיתי!:)

זה ואנימציה יפנית נוספת:) [עד שהבנתי ש-לא, לא כוס התה שלי. ואני לא הולכת להרוס לעצמי את האהבה לתה]

innocence

New member
איזו עוד אנימה?

אני יכולה להבין אי חיבור למדיה עצמה, אבל הרבה אנשים חושבים שאנימה זה ז'אנר, וזה לא נכון.

גם אני6

New member
אנימה די מעצבנת אותי..

היא קצת מטופשת, אבל פשוט מעצבנת אותי. אנימציה- לא, אבל תלוי איזו.

innocence

New member
כנראה לא ראית את הסדרות הנכונות.

אנימה זה לא ז'אנר. אנימה היא מדיום ויש בה הכל מהכל - אימה, דרמה, מתח, פעולה. בכל ז'אנר יש עשרות סדרות ונוטים לחשוב שתמיד זה ילדות בית ספר עם חצאיות קצרות או לחילופין הנטאי.

גם אני6

New member
אין קשר.אנימה- כאנימה מעצבנת.

אנימציה קצת פחות.

אנימציה טובה(לא אמריקאית, בטח ל איפנית)- לא.

innocence

New member
את מאוד החלטית,

ולכן אני מניחה שאין לי איך לשנות את דעתך או לפתוח אותך אולי לדברים אחרים, וחב לי על כך:)

אני יכולה להבין לא לאהוב את מדיום המצוירים, אבל להגיד שאנימה, מעצם היותה אנימציה יפנית, היא מעצבנת.. את זה אני לא מבינה ומתקשה לקבל:)

גם אני6

New member
הממ-אני החלטית:)

כאשר יש משהו שהוא בטוח "כן" או "לא".
הרי את יודעת שאת לא אוהבת משהו מסוים כאשר ניסיתי אותו שוב ושוב ועוד ועוד במגוון וואריאציות, נכון?
אין זה אומר שלא תנסי, או שהדבר הזה לא טוב. זה אומר שזה יוצר בך מתגובה מסוימת.

מעטים הדברים שכאלה, בשבילי(שאני יודעת מה התחושה שלי לגביהם. כמו לדוגמא- שאני יודעת מה בא לי לעשות. היכן לשבת. האם אני רוצה סרט מסוים. לאן לצאת או באיזה מסלול לנסוע/לטייל),
אבל כאשר ישנם- אני מרגישה את זה חד וצלול:)
וזה נפלא, אני חייבת לומר.
לכן אני גם בוררת מילים ומדויקת לתאר בדיוק מה שיש לי בפנים.
[האמיני לי, שכאשר אני מוצאת אותם.. זה priceless בשבילי)

innocence

New member
במקרה הזה

זה כמו להחליט שאתה לא אוהב סרטים, כי ראיתי סרט אחד שלא היה טוב P: אני יודעת שלא צריך לנסות הכל מהכל, ולכן אמרתי שאני מבינה לא לאהוב את המדיום הזה, אבל לשלול אנימה כי "זה לא לטעמי מבחינת התוכן" זה כמו להגיד שאתה לא אוהב סדרות אמריקאיות כי לא אהבת אבודים או משהו כזה. אבל באמת שכנראה זה לא מוביל לשום מקום:)) רק רציתי להבהיר בהודעה שלי שבניגוד למה שאנשים חושבים, אנימה זה לא ז'אנר של סדרות/סרטים, אלא מדיום שלם ובו המון ז'אנרים.

גם אני6

New member
:)

מסכימה איתך לחלוטין, רק שהדברים שלך לא רלוונטיים כאן ואליי:) ולא- זה כמו להבין(להבין) ש"או.קיי., אני לא מתלהבת מאנימציה יפנית" אנימציה זה בסדר, יש דברים שנחמדים לי- אבל כאשר הם מגיעים בצורה מאוד ספציפית. (את יכולה לדעת שאת לא מתלהבת מחצילים, נכון? אחרי שטעמת אותם- ככה וככה וככה וככה. את עדיין תנסי, אבל למה מראש לקחת משהו שאת יודעת ש-סבבה, לא אהבת את המרכיב שיש בו, את מה שזה הוכן ממנו? גם אם זה לא בדיוק אותו המאכל? יחד עם זאת- יש צורה מסוימת, שכאשר זה מוגש בה(מצוירים מסוימים) שאני אוהבת אותם:) דגש על "מצוירים", דגש על "מסוימת, ספציפית, מוגדרת מאוד. כשם שאני אוהבת פיות, אבל פיות ופנטזי כאשר הוא מצויר באופן מאוד מסוים. כל השאר- אני בודקת ומסתכלת תמיד כשיש פיות או פנטזי בסביבה, אבל זה פשוט לא זה. זה מגושם ומוגזם וגס ובייסיקלי- פשוט לא.

גם אני6

New member
ההרפתקאות המופלאות של נילס-

ספר, מקסים. מלפני מאה שנה(יש לנו בבית את אחד העותקים הראשונים של התרגום לרוסית, מלפני יותר מ 80 שנים) ספר מקסים..

innocence

New member
גם הלב, וגם שאלתיאל קוואק והמומינים,

בכלל, הרבה מאוד מסדרות הילדות שלנו הן אנימה:) ובל נשכח את יצירת המופת החתולים הסמוראים!

DDN

New member
הטובים או האהובים?

חמשת הטובים שלי: 1. יוקרה 2. גאולת שושנק (חומות של תקווה) 3. שליחות קטלנית 2 (אחד מסרטי הפעולה, אפקטים וסיפור לזמנו) 4. מאטריקס (אותו דבר כמו 3, רק 5 שנים מאוחר יותר) 5. בחזרה לעתיד 1 (כי הוא פשוט סרט כיפי שמתאים לכמעט כל אוכלוסייה) הסרטים האהובים עליי: 1. הנסיכה הקסומה 2. בחזרה לעתיד (הטרילוגיה) 3. הלהקה (הסרט הישראלי) 4. יוקרה 5. מולאן (דיסני)

למעלה