נצל"ש-

HouseAtreides

New member
אם אהבת את סדרת "שליחות קטלנית"

אני ממליץ בחום על Total Recall. אין על שווארצנגר שלקראת סוף הסרט מתחנן במבטאו הידוע: "Come on Cohaggen, you've got what you want, give those people airrrrrr!"

DDN

New member
סרט ענק

אבל.. . .לא מספיק בשביל להיות בטופ 5 שלי.

HouseAtreides

New member
זו הבעיה עם קומדיות.......

גם כשהן באות בשילוב הזוי על גבול הבלתי אפשרי עם אלמנטים של אימה כמו למשל ב- Tremors ("פחד עד מוות"), או טרגדיה כמו ב"האסונות של נינה". לא חשוב כמה הסרט יהיה טוב ויעשה את עבודתו, ל- Top 10 הוא לא ייכנס אצל אף אחד........

DDN

New member
כאחד מהטופ 5 בסרטים הטובים?

ממש לא. לא ראוי להיכנס לרשימה ההיא בכלל.

גם לא נכנס לטופ 20 בסרטים האהובים עליי (לא יודע אם יכנס בכלל איזו רשימה, לא השאיר עליי רושם גדול)

DDN

New member
את משווה את שליחות קטלנית לנשק קטלני?

חילול הקודש!

HouseAtreides

New member
התכוונת מה עם מל גיבסון?

טוב, תודה, שמעתי שבחייו הפרטיים הוא קצת אנטישמי ויש לו מזל שזה לא זלג לאף סרט (כולל ההוא המתוקשר על ייסורי ישוע). או שליאו גטס הוא הדמות שעשתה מבחינתך את הסרט? אותי הוא רק עצבן. ואולי ריקה ואן-דן-האס? יפהפיה אמיתית, באמת חבל עליה........ בכל אופן........ בהחלט אחלה קומדיית-אקשן-פשע לתקופתה, אבל מי יגדיר קומדיית-אקשן-פשע כיצירת מופת? אף אחד.

גם אני6

New member
אין לי מושג כ"כ על מה אתה כותב,

כתבתי כמחשבת המשך ל"שליחות קטלנית". לא ממש התעמקתי (או צפיתי יותר מדיי) בסרטים. נדמה לי שאת הראשון או השני ראיתי כמעט בשלמותם, אבל גם לא בטוח. סחטיין על הבקיאות, נראה שאתה מכיר את הסרט על בוריו.. (או "תודה לגוגל")!

HouseAtreides

New member
גוגל ../images/Emo6.gif

שכחת שהייתי בדיוק בגיל הנכון כשהסרטים האלה יצאו..... וואו, כמה חרשתי עליהם (בעזרת וידאו ועם תרגום, שני אביזרים שידעו בשיטתיות להרוס כל סרט...).

HouseAtreides

New member
אוי, היו המון כאלה...

לקחת רק 5 זה בהכרח לעשות עוול לעוד עשרות אחרים (שלא לדבר על מאות ואולי אלפי הסרטים המעולים שעדיין לא צפיתי בהם).

Lion_Heart

Well-known member
הסרטים שלי

"Mystery Science Theater 3000: The Movie" סרט הקאלט מס-1 שלי יכול לצטט אותו שורה שורה...בדיוק של 90% "12 angry men" אחד מסרטי שחור לבן האהובים עלי...הרבה משחק והבעות פנים "inherit the wind"עודסרט שחור לבן אהוב עלי "bang bang ' your dead" סרט ממש יפה ושווה צפיה ויש עוד אבל אני לא זוכר כרגע

כמו בספרים- רק קלאסיקות כבדות

ואני לא אדם של סרטים, אז גם אם חרגתי מהטופ 5- אז תדעו שאין מעבר לסרטים האלה. אני באמת מסתפקת במועט: פורסט גאמפ גרין מייל רשימת שינדלר פאטץ' אדאמס חומות של תקווה עגבניות ירוקות מטוגנות הילארי וג'קי הכי טוב שיש איש הגשם וכמובן....מבצע סבתא. חובה בכל בית מושבניקי/קיבוצניקי

HouseAtreides

New member
אם כבר טום האנקס, מה עם Castaway ו- Big?

שני אכבר-סרטים לא פחות מפורסט-גאמפ.

HouseAtreides

New member
מה, לא אהבת את Cast away?

עד היום אני לא מצליח להיאבק בדמעות בכל פעם שאני נזכר איך לקראת סוף הסרט, טום האנקס אומר לאשתו/לשעבר:
"I love you more than you'll ever know"
לכאורה המשפט הכי בנאלי ונדוש שיצא מכל החורים וחוזר על עצמו כמעט בכל פינה בקולנוע, אבל בקונטקסט שהוא מגיע בסרט הזה.....

Loriella

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo23.gif

אלו הסרטים שאוכל להמשיך ולראות שוב ושוב ושוב לנצח נצחים
1. מולאן.
היה הסרט האהוב עליי בתור ילדה, וגם בתור סרט בלי הנוסטלגיה- אני אוהבת את המסר שהוא מעביר, ואת מולאן כדמות ראשית. 2. היומן
- כן, מאוד נשי וצ'יק פליק מצידי אבל אני מאוהבת בסרט הזה. רייצ'ל מקאדמס מדהימה אותי כל פעם מחדש וזה פשוט סרט של החיים. 3. שודדי הקריביים 1
- כי זה פשוט זה. מצחיק ומרתק. וכל ימאי חייב לאהוב את הסרט הזה. 4. גריז
- כי אני אוהבת מחזות זמר, כי יש לו ערך סנטימנטלי, וכי זה גריז. 5. ביג פיש
וכל מילה נוספת מיותרת

למעלה