נצל"ש מיניאטורי (חחח)

נצל"ש מיניאטורי (חחח)

יש לי עבודה באנגלית לחופשה (שכבר סיימתי אותה) שצריך לעשות על משהו מפורסם ביוגרפיה אז... (פחח כבר לא תנחשו על מי עשיתי) עשיתי כמובן על אורלנדיקי (פחח איזה כינוי...)החומד... אמרתי לאמא שלי שאני עושה עליו והיא לא כל כך הסכימה בהתחלה אבל אחרי זה, כשסיימתי את העבודה היא היה נראית ממש מתרשמת (אני לא צינית...). אמרתי גם למורה שלי לאנגלית מיסיס ברון, והיא הכירה את השחקן הזה (לא במציאות, בסרטים) והיא אמרה שהוא שחקן מאד יפה ומאד חתיך (הממ... למיסיס ברון יש בחירה טובה בבנים... פחח)

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif זה לא נקרא נצל'ש

את פתחת עכשיו הודעה חדשה נצל'ש- ניצול שירשור נצל'ש זה כשאת מנצלת שירשור שהוא כבר כתוב ובו את שמה את ההודעה שלך את רואה את +הוסף תגובה שם... ^^

T u r n e r 1

New member
יופי!../images/Emo8.gif

זה נשמע כמו עבודה טובה בהחלט (זה לא יכול להיות לא טוב אם אורלנדו מופיע בזה)

SailoR VenuS

New member
יפה מאד אבל זה לא נקרא לנצל שירשור

זה נקרא לפתוח שירשור חדש
בכדי לנצל שירשור את צריכה ללחוץ על הוספת תגובה.. במקום המתאים

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif חחחח../images/Emo6.gif מזכירה לי

את הסבתא הזו שמסתכלת עליו. בהחלט לשתיהן יש טעם טוב
אני לא מוצאת את התמונה

באיזה כיתה את?

איזה באסה... מאיתנו לא ביקשו לעשות עבודה כזאת חמודה... זה עדיף על מה שנתנו לנו --- לעשות משפטים מפגרים... אנחנו ממש לא מתקדמים בחומר....

כן, נוגית

וגם נראה לי שעוד מישהי...
ולי לא נראה לי נתנו שיעורים לחופש. וגם אם נתנו אז אני בטח יבדוק היום בלילה ו"יעשה" אותם...

n o g i t

New member
האם אני שומעת ריכולים?../images/Emo98.gif

וכן אני בכתה ז'.. ולנו יש מורה כל כך מפגרת לאנגלית שהיא אמרה לנו לבחור ספר לבוק ריפורט בתחילת השנה והיא שכחה מזה
אז לא נראה לי שתיהיה עבודה בזמן הקרוב
ודרך אגב- עוד 54 ימי לימודים מסיימים ת'בצפר

וואי באמת?! איזה כיףףףףףףף../images/Emo70.gif

אני זוכרת שרק לפני יום היו עוד 100 ימים לסוף הלימודים.. אוקיי, אז זה לא כל כך הגיוני שזה יהיה לפני יום אבל לא נורא...
ונוגה, לא ריכלנו! דיברנו!!

Anwanis

New member
לא רוצה להישמע רעה או משהו...

אבל אני לא לומדת יותר אנגלית בחיים. מואהאהאה! אחחחחחחחח, בגרות חורף. המצאה גאונית.

n o g i t

New member
נצל"ש../images/Emo9.gif

מחר מקבלים ראש1.. אני מקווה שהצבעתן לאורלנדו אחרת..
סתם,סתם
מה זה בא לי שהוא יהיה שוב במקום הראשון.. במקומו הטבעי על כס המלך

למעלה