נצל"שים

כלניתג

New member
תרגום שירים של pollodius

שלום, אני מעוניינת בתרגום לעברית של השירים של פולודיוס שמופיעים באתר שלהם - בעיקר השיר voimya jizni. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

Drumers

New member
חברים וחברות...

http://www.kirkilan.be הוא הפורום/האתר הרשמי של מישה. אחרי שדיברנו עם מישה,פגשנו אותו וסגרנו איתו כמעט הכל. הוא אמר שהוא גם בקומונה מידי פעם. אז אולי נשלב ביננו כי אנחנו לא רוצים לדפוק. מנהלים כאן נא ליצור איתי קשר בדחיפות! icq: 268865046 msn: [email protected] צרו קשר. מור

אמ.. קצת באיחור

חח הייתה בעיה קטנה, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם :) חג שמח מהפורום הרשמי של מישה :)

כלניתג

New member
תודה, אשמח גם לתרגום של חלק מהשיר

או לתרגום לא לגמרי מדויק. משהו שייתן לי מושג על מה השיר הזה. הבנתי שהנושא שלו זה "החיים", אבל זה נושא גדול... אשמח לכל רמז. תודה.

TillsWIFE

New member
אוקיי שמעתי את שלושת השירים

את צריכה ממש מילה במילה?.. זה שיר ארוך..

כלניתג

New member
אני אשמח לתרגום כמה שיותר

מדויק, אבל כמובן כל תרגום, גם חלקי, גם של בית אחד, גם תיאור כללי של השיר - כל אלה יתקבלו בברכה. כמה שיש לך כוח וחשק. ותודה על עצם הנכונות.

moshavnikit

New member
נצל"שים

:0) הודעות שהייתם רוצים לנצל"ש ולא ידעתם לאיפה, נצל"שו לפה!

moshavnikit

New member
../images/Emo88.gifהפגנה: לעצור את הירי ביונים!

בכל יום מתכנסות ב"ממגורות דגון" בחיפה מאות אלפי יונים, שמגיעות במטרה לאכול משאריות זרעוני החיטה. כתבה שפורסמה ב-23.12.2005 ב"זמן חיפה", חושפת שאנשי "דגון" בוחרים להתמודד עם הבעיה בדרך אכזרית וארכאית: פעם עד פעמיים בשבוע מגיע למקום צייד, שיורה למוות בעשרות אלפי יונים. לפי הכתבה, הוא מקבל שקל ל"ראש". הרג ברובה ציד יכול לגרום לגסיסה איטית תוך ייסורים ממושכים של הציפור. ביום א', 8 בינואר 2006 בשעה 14:30, תתקיים הפגנה שתקרא לדגון לטפל בבעיה מבלי לטבוח ביונים. ההפגנה תתקיים מול משרדי דגון, בשד' העצמאות (ליד תחנת רכבת חיפה מרכז). בבקשה בואו והפיצו את הידיעה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=360&msgid=68902568

sapirosh4

New member
הפורום הרשמי לאור כחלון

http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=sapir =]

telefun

New member
אתר עם ריגנטונים של מיכאל

מצאתי אתר מגניב עם רינגטונים חמודים יש שם גם של מיכאל~!!!!!@@! www.telefun.co.il גדדול לא? חוץ מזה אחלה שנה לכולנו! אוהבת

JusT BaRi

New member
אלינור.. את תעשי כל שבוע

סיכום שבועי?

moshavnikit

New member
תקשיב

היום(!) דיברתי עם מישה והוא אמר לי שאני יכולה לסמן את הפורום הזה כפורום הרישמי. היום, לא לפני חודש, לא לפני שבוע, היום דיברתי איתו בשביל לבדוק שאני לא טועה. ואני לא טועה. אני לא מבינה מה הקטע שלכם, כאילו, חוץ מאלו שמנהלים שם ועוד איזה איש וחצי אף אחד לא כותב שם, אז למה להתעקש על זה? עוד כשהיינו בקומונה ניסיתי ליצור איתך קשר בשביל שיתוף פעולה עם האתר אבל העדפת לשתף פעולה עם הפורום הלא פעיל. כשיהיה אתר, אנחנו נתמוך בו בכל מקרה אפילו שהשיתוף פעולה הוא לא איתנו, כי זה בשביל מישה וזה מה שחשוב.

אבל...

מה הבעיה שהוא יהיה הפורום הרשמי וזה יהיה סתם פורום?! בגלל שהפורום הזה בפתוז יש פרסום עליו בשער, רק בגלל זה נכנסים ילדים. לאט לאט לפורום הרשמי יכנסו המון ילדים, זה בשלבים, לאט לאט הוא תופס תאוצה ובסוף יהיו בו כל כך הרבה ילדים בעזרת ה' שיהיו בו ממש הצפות :) וקצת עזרה מכם בכלל לא תזיק

moshavnikit

New member
אין שום סיבה

שיהיו שני פורומים למישה, למה צריך את זה? למה שהמעריצים שלו יהיו מחולקים לשתיים? ואל תגידי לי "אפשר להיות בשניהם" כי אין שום סיבה שבגללה צריך לטייל בין שני פורומים שמוקדשים לאותו נושא במקום להיות מאוחדים במקום אחד. אני לא מתכוונת לעבור ואני לא היחידה. הקטע הוא שדווקא בגלל מה שאמרת עדיף למישה שהפורום הרישמי שלו יהיה פה: אם יש פה משהו מיוחד, או שהוא כותב, או שמדברים על נושא חשוב, אז זה יכול להגיע לשער של תפוז ולעשות לו פרסום, בפורום השני זה פשוט דיבורים וזה לא יוצא משם, אני לא מבינה למה שם יהיה יותר טוב מפה, לדעתי זה פחות טוב וזה שיש לו פורום פה נותן לו יותר פרסום. זה גם הרבה יותר נוח מקהילת פורומים שבה על כל דבר יש נושא נפרד (דיבורים, מישה, סרטונים וכו' וכו'). הפורום הזה הוא לא "סתם פורום בתפוז", זה הפורום הרישמי שלו.

למעלה