נצל"שים ושאלות קטנות

שלום רציתי לדעת

איפה אפשר לראות קטעי וידאו של אמריקן איידול ששודרו כבר? כל הסולואים של הבנים, והבנות:) תודה מראש

מירוש 22

New member
שלום לכולם..

למה בערוץ 3 משדרים את התוכניות הפוך? ביום שישי היו הבנות והיום היה את הבנים ובשידור החוזר הם התחילו עם הבנים ואז הבנות?

טלטוליה

New member
היי אנשים!! ../images/Emo24.gif

מי זאת קלי שהופיעה אתמול? מאיזה עונה ובמה היא זכתה???

revchuk

New member
מי יכול לומר לי ......

איך קוראים לשיר שכריס שר ? של מי הוא ? (troubles) או משהו בגנון ... ואיך קוראים לשיר שסיי ג'יי שר ? תודה.

walla246

New member
שאלה:)

אהלן... נזכרתי במשהו שקרה בעונה החמישית של איידול ואני פשוט לא מצליחה להיזכר מתי זה הייה ספציפית, אז אם מישהו יכול בבקשה להזכיר לי- מתי זה בדיוק הייה באחת מתוכניות התוצאות שריאן חילק את המתמודדים לשתי קבוצות, ואז ביקש מטיילור לבחור לו קבוצה... טיילור הלך ונעמד לייד הקבוצה שכריס הייה בה אם אני לא טועה,ואז ריאן אמר לו שהוא מצטער או משהו כזה, אבל אז הסתבר שטיילור רק בא ללחוץ לכריס את היד וללכת לעמוד בכלל ליד הקבוצה השניה... זה הייה בערך ככה אם אני לא טועה- בכל אופן-כמה אנשים היו אז עוד בתחרות? ומי עזב באותו היום? תודה לעונים, המשך חג פורים שמח
, ושבוע טוב

ר ו ח ל י

New member
מה העניינים בין סיימון לג'ניפר

הדסון? שמעתי בחדשות E! שג'ניפר הייתה בתוכנית האחרונה ומאחורי הקלעים דיברה רק עם רנדי ופאולה ושמרה מרחק מסיימון ,שהם לא מדברים.. :\\

LeAnnDylan

Well-known member
כנסי ליוטוב

כתבי את שמות של אחד הזמרים או פשוט american Idol 6 ותמצאי עולם ומלואו..

Fairywitch

New member
מדובר בקלי פיקלר, והיא השתתפה

בעונה 5 (שנה שעברה). היא לא זכתה בכלום, אפילו לא הגיעה ל-4 האחרונים, אבל היא בכ"ז הוציאה דיסק בסגנון קאנטרי, ומפרנסת מזה יפה, כנראה

SHTRUDIDI

New member
אני זוכרת למה את מתכוונת

זה היה הטופ 7. כריס,אייס ופריס בקבוצה אחת ואליוט,קתרין ופיקלר בקבוצה שנייה. טיילור לחץ את היד ועבר מיד לקבוצה השנייה. אייס עף באותו הערב.

../images/Emo207.gifחובה לראות!

אולי חלקכם ראיתם... אני בכולופן מצאתי את זה אתמול והייתי על הריצפה... זה חיקוי של השופטים וזה פשוט קורע! החיקוי של פולה ממש מדויק
גם של סיימון ורנדי טובים. קיצר, זה פה

ר ו ח ל י

New member
אמאלה מפחיד כמה שהחיקויים מדוייקים!

יותר התלהבתי מהחיקויים של פאולה ורנדי ! חחחחח קברו אותי. בדיוק ! אמאלה

טלטוליה

New member
בואנה זה ענק!!!!!!

אם יש לכם עוד דברים כאלה תעלו אותם!! יו נשפכתי!!!!!!!!!!!

למעלה