נצלו כמ שתרצו.

מלאכית16

New member
נצלו כמ שתרצו.../images/Emo110.gif

אני מרגישה כבר כל כך לא שייכת. כמה לא הייתי בפורום
חודש
ואני כבר מרגישה כל כך רחוק ופיכסי... אז...אמ..סתם באתי לשאול מה שלומכם ולבדוק אם אתם זוכרים אותי עדיין... אז אל תשכחו אותי
עוד פחות מחודש אני חוזרת
תכינו טבלת ייאוש
בשני באוקטובר היא חוזרת, ובגדול
ומה עם מפגש בראש השנה
(אני בונה על אחד כזה...אני מתגעגעת...
) וזהו...סתם פתחתי הודעה חדשה שתוכלו לנצל חינם. מתנה.

AGNET SHESH

New member
אל תרגישי לא שייכת...

אה לגבי המפגש - ראש השנה לא יודע, אבל בסוכות כולם באים לירושלים למפגש! פרטים בהמשך! תתכוננו! שלא תגידו שלא ידעתם! זה יהיה בגן סאקר שזה ליד התחנה המרכזית של ירושלים ככה שלרוב האנשים זה ממש אוטובוס אחד לקחת אם אין איזה טרמפ.. אני אישית נוסע באוטובוס לכל הירושלמים: שלא תעיזו לפספס את זה! לכל אלה שלא מירושלים או מהאיזור: שלא תעיזו לפספס את זה! כווווולללםם!! אבל כוולללםםם!!! באים!!! שמעתם? המפגש צריך להיות ענקקקקק!! לא פיצפון כמו באחרון בעזריאלי שהיו שם בערך בנאדם וחצי.. תירשמו ביומנים!!! אם יש העדפה לזמן כלשהו בסוכות תרשמו.. אני מתכוון כמובן לחופשה שאחרי החג עצמו..

AGNET SHESH

New member
כי זה מקום אחלה,

אפשר לעשות שם הכל, וזה כמו פארק רעננה רק בלי גדר מסביב.. וכמובן - בחיים לא יהיה מחבל שיהיה מספיק אידיוט לעשות פיגוע שם... ככה שזה אחלה מבחינה ביטחונית.. אפשר לעשות את זה בקניון ירושלים - יש שם אבטחה חבל"ז.. ואני נעול כל כך על האבטחה כי ההורים של הרבה אנשים פה לא יתנו להם ללכת אם זה לא יהיה במקום מאובטח ממש. לכן האופציות שנראה לי טובות הן: גן סאקר קניון מלחה (קניון ירושלים) המדרחוב (זה פחות מאובטח מהאחרים אבל יש שומרים שבודקים בכל אחד מהחריצים שנותנים גישה לשם) צריך לעשות הצבעה, אז מעכשיו זה ניצלו"ש הצבעה! תגיבו לכאן איזה מהמקומות אתם מעדיפים או שתגיבו - "לא משנה לי"

Marsha Figg

New member
זה מקום גדול מדי../images/Emo54.gif

וגם רחוק ממני, אני לא יודעת איך מגיעים לשם באוטובוסים... עדיף כבר מלחה, או בבית של מישהו-שיהיה מפגש עם לילה.

As I Am

New member
מפגשים בחוץ זה רע.. @_@ ../images/Emo103.gif

למרות שיש סיכוי, קלוש, מאוד, מאודדד..! שיתקרר קצת עד אז... אולי.

AGNET SHESH

New member
צודקת..

לא חשבתי על זה כל כך... אוקיי אז כנראה כדאי לעשות בקניון.. זה מקום פגזזזזז!! ושם יוכלו גם לזרוק אותנו מחנויות!! אתם קולטים?? יוכלו לזרוק אותנו מחנויות!!!!

As I Am

New member
כן, וגם לפוצץ אותנו. יאיי. ../images/Emo11.gif|קובי

אתכם, סליחה. אני לא אהיה שם.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

אני רוצה להישאר שלם, בריא והכי חשוב חי. חוץ מזה שזה ממש רחוק ממני.

Snitch

New member
בלי להעליב או משהו..

למה לעזאזל נראה לך שכולם יבואו למפגש ב*ירושלים*? כי זה ליד הבית שלך? זה מקום מסוכן יחסית.. זה כמו שאני לא אארגן מפגש בדיזנגוף גם אם יש לי איך להגיע בקלות, כי זה מקום שדי מיועד לפיגועים.. אתה רוצה? תארגן. אבל אגואיזם במפגשים זה דבר שאף פעם לא הולך.. כל אלו שארגנו מפגש מול האף שלהם לא הצליחו במיוחד, יש מספיק דוגמאות. אני, אישית, מארגנת מפגש להמחיז את המחזמורדים בסוכות (אלא אם כן יהיה אחד אחר שנמחיז ^_^) והכרזתי עליו מזמן.

oO yUvAl Oo

New member
כן....../images/Emo41.gif

גם אני חושבת ככה. הריי אין סיכוי שייתנו לי לנסוע לירושלים! ועוד לקניון! צריך מקומות יותר שקטים.... וגם יותר נגישים.

../images/Emo45.gifמילא האבטחה בי-ם../images/Emo108.gif

מה עם האוטובוסים זה פחד לנסוע לשם באוטובוס וחלק צריכים להגיע לתחנה המרכזית זתל-אביב להגיע לאוטובוס או לבית ליד ואחר כך צריך אוטובוס לקניון מלכה או סאקר ואוטובוס בתוך ירושלים זה כמו ללכת לג'נין ולצעוק אני יהודי. זה יהיה יותר מפגש של מפחיד-מתי כבר הולכים מהמקום המסוכן הזה אן יגיעו בכלל... זה פשוט יותר מדי אוטובוסים תארגן מפגש שנוח להגיע אליו באוטובוס (כלומר לא 3 עד 4 אוטובוסים הלוך וחזור) אלר באוטובוס או שניים או ברכבת... ובמקום בארתץ שנחשב בטוח יחסית ואז דווקא יבואו המון לפי דעתי. (שוב בלי לפגוע)

Kryptonite

New member
אני אירגנתי את הסופרלנד../images/Emo168.gif

(פעמיים
) והוא ממש קרוב אליי, אבל זה לא נחשב כי יש רק סופרלנד אחד.

*מכינה טבלת ייאוש* אבל......./images/Emo141.gif

את רוצה שיהיו בה ציורים ותמונות? ואם כן אז של מה/מי? *שאלה טיפשית רצה לאסוף תמונות של אלן ריקמן וסנייפ* עוד 15 שעה אני אסיים.....

אהמ...../images/Emo141.gif

ניסיתי לעשות טבלה... אבל... משום מה הוורד והאקסל שלי לא מוכנים שיהיו תמונות של אלן ריקמן עם טבלאות... אז יצרתי את הדבר המזעזע הזה
בצייר... בעעעעעעעעעע..... כן, אני משועממת... כן, אני חסרת חיים... כן, אין לי דברים יותר טובים לעשות חוץ מטבלאות ייאוש מזעזעות... אוקיי.... מכיוון שתפוזאידיוט לא נותן לי להעלות את זה... (את הקובץ המוקטן של זה ששוקל פחות מ50 קילובייט) העליתי את הקובץ הגדול יותר לכאן

מלאכית16

New member
יאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

איזו טבלה שולתתתתת
יאייקס, איזה חמודה את
^_______________^

Toujours Pur

New member
הילהה!!../images/Emo24.gif

מה פתאום לא שייכת?! ולמה נראה לך שנשכח אותך?? אנחנו זוכרים ומתגעגעים מאוד
*הולכת להכין טבלת יאוש*

למעלה