נציג משרד הפנים

יצחק19

New member
נציג משרד הפנים

לארנון שלום. ב 18.11.2004 התארח בפורום אלי לוי- נציג משרד הפנים והסגן הממונה על מחלק המרשם. הרוב המכריע של משתתפי אתר זה נדרשים לעיתים ואפילו די קרובות למשרד הפנים. עם כל ההבנה לשמירת צינעת הפרט קשה להשיג מידע לשורשים ואפילו אם יש ( ויש לא פעם הוכחות מוצקות). אומר ברצינות או בהלצה יותר חסום מפורט נוקס. לדעתי אפשר להזמין את נציג משרד הפנים פעם נוספת לפורום . יום טוב ובילוי נעים יצחק

ליהיא51

New member
השאלה מה רוצים לקבל ממשרד הפנים ?

הרי הנציג המשרד לא יענה על בקשות אישיות. מנסיון, אפשר ורצוי להגיש בקשה ו/או לבקר במשרד הקרוב. (וגם לנדנד להם). מירב הסיכויים - שתענו. נציג המשרד ענה בזמנו על מירב השאלות. אנני חושבת שיש מה לחדש לנו בנושא.

עדנה4

New member
נציגי משרד הפנים שהתארחו כאן

אמרו שאפשר לפנות למשרד הפנים בבקשות. לא הבטיחו כמובן שום דבר. אז פנינו. ציפינו לפחות לתשובה כלשהיא, משהו, איזו שהיא התיחסות. כלום, שום דבר. קצת מאכזב היחס הזה. את המידע שחיפשנו, (שם המשפחה של הסבתא רבא של עמי) מצאנו בסופו של דבר בעזרת החברים הזכרונים בפורום, ארנון וארנה. מהם שמענו על הארכיון ההיסטורי של זכרון יעקב, (ומי שלא מגיע לפורום שלנו לא ישמע על הארכיון? גם זו שאלה) על כל פנים בארכיון מצאנו את ספרי הנפטרים ובהם את הרישום על מותה של הסבתא רבה, ואת שמו של אביה.

עב

New member
כנ"ל ../images/Emo31.gif.

שלחתי בקשה לאיתור דרך אתר האינטרנט של משרד הפנים. אפילו תשובה שלילית לא קיבלתי... אפילו לא: קיבלנו את מכתבך ונטפל בו עד בוא המשיח. היחס הזה תאם את כל הדימויים שיש לי על שירות ממשלתי ישראלי
.

soring

New member
כנ"ל

אותן פעולות, אותה אי-תגובה. אוסיף רק כי קיבלתי תגובה מהירה יותר ממשרד הפנים הרומני.

עמי60

New member
בקשתי את מס' ת.ז. של סבי שעלה לארץ

ב 1913 ונפטר ב 1967 ספקתי כתובות וכו',ענו מידית שלא היה קים אדם בשם זה !!!! טלפנתי לחברה קדישא וקבלתי מידית את הפרטים ומקום הקבורה..........

soring

New member
במקרה שלי

סבי וסבתי עלו ב 1977. אין כל בעיה לנסות למצוא את הפרטים שלהם. פניתי גם לחברה קדישא בקרית ביאליק. לצערי אין להם כל מידע פרט למקום הקבורה.

yehudad

New member
נציגי משרד הפנים אכן התארחו

ממש כאן לפני כשנה. אין לי אלא להצטרף למה שכתבה ליהיא51: תשובות אישיות לא נקבל מהם, אם לזאת היתה הכוונה. נציגי המשרד אכן ענו על מירב השאלות. בכל מקרה אם ישנן שאלות חדשות שלא נענו ע"י הנציגים באירוח הקודם, תמיד אפשר לנסות ולארגן אירוח נוסף.

ענתר

New member
תודה שהבאת את הקישור

קראתי שוב את כל התשובות והבנתי שאין ברשותם מידע על חתונות וגרושים לפני קום המדינה. היכן לדעתכם יהיה קיים רישום כזה? במה שנשאר ממשרד הדתות? ואם כך אולי כדאי להזמין אותם?

עב

New member
אולי ברבנות במקום האירוע?

כיון שאת הנישואים והגירושים עורכים הרבנים (עד להודעה חדשה) אז נראה לי שהמסמכים יהיו ברבנות/מועצה הדתית בה התרחש האירוע.

למעלה