נציג מישראל ב k1 אריאל מסטוב

אורנה ב2

New member
נציג מישראל ב k1 אריאל מסטוב

נגד מקדונלד בלאס וגאס במוצ"ש אריאל חניכו של של בעלי שיהאן משה בוחניק שבת שלום אורנה ב

RoyceGracie

New member
באתר של קיי 1 אומרים שהיה

שינוי ברגע האחרון והוא יזכה להתחרות בטורניר שיתקיים במלון ה"בלג'יו". בטורניר ישתתפו מטובי המתאגרפים של הקיי-1 אשמח אם תוכלי להרחיב מעט על אריאל מסטוב. תודה

שלום לכולם, קצת על אריאל מסטוב

אריאל כבר שנתיים באמריקה וחובר ומתאמן עם טובי הלוחמים שם. אריאל למד והתחנך במסגרת שלנו "שינדוקאן ישראל-לימים מכבי אשדוד " למעלה מעשור ארבעה ימים בשבוע שני אימונים ביום. עוד בהיותו נער ניצח את העומדים מולו וגילה אופי מיוחד . אריאל ,היה אלוף ישראל בקראטה ספורטיבי ואלוף כינוס הפועל העולמי ואף השתתף במכביה, היה ואלוף ישראל בקראטה מגע מלא מטעם התאחדות הקראטה בישראל, כן אז גם זה היה. זכה במקום ראשון גם בארגון קיוקושינקאי ישראל, אריאל השתתף במספר תחרויות הליגה בישראל במגע מלא וגם שם זכה . וכן השתתף יחד עם חניך נוסף שלי ארמן ריידלר, באליפות אירופה אסיה בקיוקושין ושם ארמן, זכה במקום שני. לפני כעשור הוזמנו להשתתף בתחרויות קובוקאן ביפן אריאל מסטוב, זוכה מידי שנה במקום ראשון ,לפני כשבע שנים החל לשליו באימונים את עבודת הידיים עם כפפות עם המאמן שטטרייכר סימיון מאשדוד, זו השנה הרביעית שמשתתף קבוע בקיק בוקס בתחרויות ביפן לפני כחודש השתתף בתחרות באגרוף תאילנדי (עם מרפקים) ביפן נגד תאיילנדי עם רקורד של 120 קרבות. היום הוא ייצג אותנו ישראל ,בתחרות המכובדת לכל הדעות k1. משה בוחניק יש לכם יופי של פורום

steven segal

New member
האם נקש יכול לעמוד מולו ?

האם אפשר לארגן קרב ביניהם ? או נגד אלדד לוי ? זה יהיה אירוע המאה בארועי הזירה בארץ !!!

COGAN BENY

New member
לדעתי אלדד לוי ורן נקש מתאגרפים

איכותיים יותר וגם באים מהתחום. עם יכולת ההגנה שלו הנסיון והפאנצ' שלהם,לדעתי נגדם זה לא ימשך 5 סיבובים. אולם אני מלא הערכה על רוח הלחימה וטכניקת הרגלים של הבחור, מאחל לו המון בהצלחה בעתיד למען כולנו.

גוגי 1

New member
לא מסכים איתך בכלל

אני לא חושב שהם יעמדו איתו יותר מ2 סיבובים אריאל פשוט בשנים האחרונות לא נמצא בתודעה השראלית ביפן חוא מגה סלבריטי (בתור אחד שהיה שם כמה שנים),אריאל פשוט לא קיים בתודעה הישראלית משום שהוא מתחרה בחו"ל ,נכון הוא צריך לשפר את הידיים אבל יש לו סנטר חזק ועבודת רגליים מדהימה וגם עבודת היידיים שלו יותר טובה משל המתחרים הנ"ל(מבלי להמעיט בערכם)

garey

New member
3 טובים מאוד לדעתי צריך לעלות מולם

ועד כמה שהניסיון של בענף ,מאמנים כשרוצים לדעת על מיתחרה ימצאו דרך ליבדוק ,אחד על השני , באופן כללי אני חושב שכדאי לנסות ולעלות מולו גם ישראלים כאלדד ורן שגם הם לוחמים מעולים , אני הצעתי זאת ועם יענו בחיוב אחלה , בארץ המודעות עדיין לא כמו יפן ,שם לוחמים ומיתחרים זה עולם ומלואו ,ואחרת מישראל , כשהרנסטו מגיע לכל מקום בעולם פורשים לו שטיח אדום ובישראל ..........לא הכירו אותו , מיקרה מצחיק ומדהים קרה לנו במועדון בת"א 4 חברה עמדו לידו פיתאום לקחו מטר אחורה ושאלו אותו אתה לא מר הרנסטו הוסט מ ה K-1 באנגלית והוא ענה נכון הם היו המומים ושאלו אותו מה אתה עושה בישראל בשעת מילחמה ,ענה באתי לביקור , לחצו את ידו קיבלו חתימות שאלתי מהיכן אתם ענו לי משוויץ ,וזו הדוגמא שבחו"ל ענף אומניות הלחימה מפותח כל כך ומכירים את הלוחמים והספורטאים הללו , שהלוואי עלינו בישראל חצי מזאת בכו"א מאחל לכולם בהצלחה ואולי יצא משהו מזאת וגם עם לא לא נוראה ג'רי מזרחי ,

steven segal

New member
משה - ספר לנו על השיטה שלך בבקשה

נשמח לשמוע מה השקפתך לגבי ספורט ואומנויות לחימה.

סטיבן, תודה על ההתענינות,כרגע

אני קצת עסוק אבל יותר מאוחר אשמח לשתף אותך בתפיסת עולמי לגבי הספורט ואומנויות הלחימה לשיטתי וגם לגבי השאלות ששאלת קודם על אריאל וכו'

סטיבן שלום מעט על שיטת העבודה שלי

ראשית לא המצאתי שום שיטה כמו שרבים המציאו אלה מצאתי לנכון לשלב בעבודתי מספר נושאים ותכנים ועל כן היא בעצם שיטת עבודה כשבבסיסה היא שיטת השוטוקאן המסורתית הרבה קיהון ,קאטה- בונקאי (עם המון אפליקציות מאוד מעניין) האימונים ברנדורי זוגות שלשות וכו' הם בעצימות ומרחקים משתנים החל מסימונים ועד קרבות מגע מלא עם ציוד מגנים כפפות ,הכוללות עבודת רגליים בגבהים שונים החל מגובה הירך ועד הראש כשלכל אזור העוצמה שונה . בתוכניות האימונים קרב מגע לסוגיו השונים הכוללים בלימות וגלגולים טכניקות הטלה חניקות ובריחים לרוב עד הכנעה . בתוכנית האימונים הגנה עצמית נגד חניקות תפיסות וכו' וכוללת כלי נשק קרים סכין ומקל. נושא מעניין נוסף שנלמד הוא הקראטה הספורטיבי שהוא שונה בתפיסתו כשמו כן הוא קראטה ספורטיבי,זהו ספורט לכל דבר ועניין בדיוק כמו הסייף והטאקוונדו הספורטיבי חיפוש נקודות לניצחון ולא לפגיעת היריב אך הוא יכול להיות מסוכן ביותר במכה עם מרחק ותזמון מדוייק. השקפתי לגבי הספורט בכלל ואומנויות הלחימה בפרט רוב האוכלוסיה המתאמנת היא על בסיס שעות פנאי וגם אם היא נמשכת שנים רבות היא עדיין פעילות פנאי (על כן היא צריכה להיות ערכית אך גם מאוד מאוד חברתית רוב רובם של המתאמנים נשארים בפעילות בגלל הפאן החברתי ואם נדע למצב זאת נכון נוכל מצוא ספורטאים שמתאמנים שנים רבות) וצריך להבין שמשם לא מגיעים לספרות הגבוהות שמיחלים להגיע ספורטאים לוחמים גדולים גם אם הם חזקים מאוד. ספורטאי צמרת ,לוחם אמור להתאמן בין שתיים לשלוש יחידות אימון ביום להשתתף במחנות אימונים ולא מעט תחרויות מכינות בשנה, בודדים ומעטים המסוגלים לכך מכל מיני סיבות אך בעיקר כלכליות , מאמין שמי שהחליט לעסוק בכך ולהגיע הכי גבוה שאפשר צריך לעזור לו בכל דרך אפשרית. נ.ב צד נוסף שהוא מפתח חשוב למאמנים ואצלנו שמים מאוד דגש זה גילאי המשתתפים ואופי הפעילות" ילד זה לא בוגר קטן" ואיזה פעילות גופנית בסיסית מתאימה,לכל גיל מאפיינים שונים. יום טוב ללא נפגעים משה בוחניק

steven segal

New member
יפה, עבודה בהתאם ליעוד העיקרי (פנאי

אגב, אני זוכר כתבה עליך באחד המקומונים באשדוד בשנות ה80 נאמר בערך בשנת 1984-1985 אם זכרוני אינו מטעני. כבר אז הייתי אחד מאלה שחוו את אימוני השוטוקאן קאראטה ואני חייב לציין שזו שיטה יסודית מאוד או יותר נכון יפנית מאוד... בכל אופן אתה צודק ורוב אלה שבוחרים לתרגל אומנויות לחימה הינם אנשים שעושים זאת פעמיים עד שלוש בשבוע ברובם המכריע. לרובם בהחלט אין יומרות ספורטיביות להצליח כספורטאי צמרת וזה בסדר גמור ולכן יש לכוון את האימונים ליעוד הזה. אני חושב שמה שאתה עושה מצוין כי זה נותן כלים מצוינים למספר מטרות כמו הגנה עצמית, הגברת הביטחון העצמי ומעט יכולת אתלטית. אני גם מסכים ומזדהה עם ההבחנה שלך בין ספורט לאומנות לחימה.

בלימות וגלגולים, הטלות, חניקות ובריחים

אתה המורה השני שאני פוגש (איתך זה וירטואלית) שמגיע מרקע של שוטוקאן ומשלב עבודה כזו באימוני הקרטה
(הראשון הוא אמנון אלוני). כל הכבוד על הראייה הכוללת בנושא ההגנה העצמית והקרב, ועל ההישג המכובד של התלמיד שלך

רן שלום, בלימות ,גלגולים,חניקות ורי

תוקים, יש תחושה שמי שעושה קראטה מסויים נמצא בבועה קטנה עם מרדעת על העיניים(חחח כי אני פיזית עכשיו כך), ולא חי במציאות גלובלית חוץ מזה שאני עושה שוטוקאן שזו שיטה מדהימה,וקראטה ספורטיבי ו5 שנים הישרדות, קרבות מגע, הדרכות בצבא בעיקר מג"ב (בהתנדבות כמובן) אני כבר שנים רבות מאוד משלב הכל. משה בוחניק

ננדין

New member
אני לא מוריד מרמתם של אמנון ומשה

(ההיפך! אני מאוד מעריך אותם...) אבל דווקא בעולם השוטוקאן בישראל היו משלבים ג'יו ג'יטסו באימונים עוד מראשית ימיו בארץ. ראה ערך אדמונד בוזגלו... (מראשוני מורי השוטוקאן והג'יו ג'יטסו בארץ...)

שיזנדו

New member
אך היו ימים

אכן אתה צודק ננדין אני בחילת דרכי היתי תלמידו של אדמונד ורואה את זה בכבוד רב, אבל כולנו אז התאמנו יחד ללא קשר לשיטה ופשוט נלחמנו יחד, חברה של גדעון קדרי,דניס הנובר,מאיר יהל,ושלמה פיגה,יהודה פנתנוביץ,אימי, ועוד.וכבר שם עשינו גם קרקע איגרוף גודו וכו,ובבדיחות הדעת משה קייץ ידידי וגם תלמידי לשעבר אתה עוד לא נולדת, אז אבל כל זה בידידות רבה אליך אמנון

למעלה