נציגים יקרים!!!!שאלה חשובה

נציגים יקרים!!!!שאלה חשובה

אם אני נרשם לאחד המבחנים הקרובים ואני ניגש למועד ב ונכשל ,האם תהיה בעיה להרשם לקורס וללמוד אותו כרגיל כשהשביתה תגמר?????? אחד שדואג.

שאלה מסובכת הייתי מציע שתפנה ישירות ליהודית

ותשאל אותה. לדעתי היא תגיד לך שלא, כי אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות..

אמציה תודה על ההתיחסות

אמנם שאלה מסובכת אבל אני בטוח שיש עוד סטודנטים במצב הזה ומכיוון שהרישום למבחנים עד ליום שני צריך לדעת מה קורה עם זה השאלה אם לקחת את הסיכון הזה..... ונניח שמישהו נרשם ונכשל...מה קורה אז?

gilat85

New member
כשאתה כותב נרשם ונכשל למה אתה מתכוון???

אתה מתכוון שאתה נרשם לקורס כדי להיבחן וניגש רק למועד ב' שלו ואז נכשל? או שאתה ניגש לשני המועדים שלו ונכשל בשניהם? אם אתה ניגש לשני המועדים שלו ונכשל בשניהם לדעתי אתה צריך להירשם שוב פעם לקורס, כי לא נראה לי שיבואו לקראתך עד כדי כך! ז"א אז זה בטח בנוהל הרגיל. כי כל הרעיון פה זה למעשה רישום רטרואקטיבי, אז זה "כאילו" היית נוכח בקורס... אם אתה ניגש לבחינה אחת בלבד ונכשל בה, לפי הנהלים הרגילים אתה לא צריך להירשם שוב פעם לקורס !!! כי עצם הרישום שלך לקורס מקנה לך את הזכות להיבחן פעמיים. ואז אם זה קורה אתה צריך להגיש בקשה של מועד מיוחד (לשלם 120 ש"ח על עצם הפניה) ולבקש להיבחן עם הקבוצה הבאה, מתי שזה יהיה. אבל, וזה אבל מאוד גדול, אם יש שלושה מועדים [כמו שאמרו בחדשות ומאז אף אחד לא מזכיר מילה וחצי מילה על זה (!) חוץ ממני] אז כל הסיפור משתנה לגמרי ואז אפשר לענות לך על השאלות בצורה יותר ברורה.

אוקי אבל...

אם לא הייתי נוכח בשיעורים ואני כן רוצה לנסות לגשת למועד ב ונניח שהסמסטר יתחדש לפני המועד ב , ואם אני אכשל וארצה להצטרף לקורסים שיתחילו האם זה יהיה אפשרי? כי עכשיו אני מבקש לעבור קבוצה כדי להבחן. שלא נגיע למצב שלא יהיה אפשר לעבור לקבוצה בסמסטר לכשיתחיל ואז נצטרך להשלים את הקורס בקיץ . אחד שמבולבל

gilat85

New member
לפי מה שהבנתי ממך

אתה אומר שאתה רוצה לגשת רק למועד ב'. אז גם אם תיגש רק למועד ב' ותיכשל בו, כמו שאמרתי קודם-יש לך הזכות לגשת ולהיבחן שוב ע"י בקשה למועד מיוחד ממדור סטטוס. ואז זה לא ממש בעייתי. אבל נניח שתנצל את אותו מועד במועד מיוחד בסמסטר הבא ואז תיכשל אז זו בעיה כי אז אני באמת לא יודעת אם יאפשרו לך להירשם שוב לקורס שכבר התחיל והוא בשלב הבחינות...וגם בכלל לא בטוח שתוכל להשלים את הקורס בקיץ, כי לכל לכל קורס עושים קורס קיץ. מתי זה מסתבך? כשמדובר במרצים שונים כשכל אחד בונה את המבחן של עצמו, כמו כמותיות למשל. תרחיש אפשרי: אתה ניגש למועד ב' בלבד של חוולס אחרי שביקשת שיעבירו אותך לקבוצה שלו ונניח נכשל, המועד הנוסף הבא רק בסמסטר ב' ואז רק הולנדר מלמד - מה עושים במצב כזה?! הרי זה 2 קבוצות שונות! גם לי יש מליון (אוקיי קצת פחות ממליון) שאלות שאף אחד לא עונה לי עליהן. אני בספק אם גם מזכירות כלכלה תוכל לענות נכונה, כי לא היה לכל הסיפור הזה תקדים... מה שכן אם יבטיחו לי תשובות מגורם מוסמך- אני מוכנה להכין את כל השאלות האפשריות שיכולות להיות בנושא לטובת הכלל.

M 4 5

New member
אם אתה נכשל בקורס אז יש לך אפשרות להרשם

לאותו קורס שוב - בתשלום כמובן.

למעלה