נצחון לכדורסל

המציאות שונה ממה שאתה מדמיין

להפועל תל אביב כדורסל יש את מוסר התשלומים בין הגרועים בארץ אם לא בארופה. ויש לקבוצה היסטוריה של שחקנים שעזבו את הקבוצה מבלי ששילמו להם,ותהיה בטוח שהם לא מדברים טובות על המועדון אחרי שעזבו אותה. כל שחקן זר שירצה לחתום בקבוצה תמיד יברר אצל מישהו שמכיר את הליגה הישראלית, האם כדאי לו לחתום בהפועל. קח לדוגמא את אנדרה ספנסר שעזב את הקבוצה בטונים צורמים והבטיח להמליץ לזרים לא לחתום בהפועל. גם הזרים שכן מגיעים לקבוצה עושים זאת כברירת מחדל.זה עצוב אך זאת האמת. ולא אפי מציע לשחקנים לחתום על חוזים לחודש.ואתה יודע את זה טוב מאוד. עם כל הברדק שיש סביב הקבוצה אי אפשר להאשים את אפי בחוסר מוטיבציה. אני לא חושב שרק עם נאווי על הקווים ובלי אפי הקבוצה תצליח לצוף מעל המים כמו שעכשיו.. וגם לא תשמע מנאווי מילה רעה על אפי.

על האש

New member
ועדיין אני לא חושב שאפי נקי מאשמה

אני לא זוכר על בעיות של זרים שלא רצו לשחק בקבוצה,בתקופת אדלשטיין.

הכסף של גוסינסקי דיבר אז.

היום אין כסף,ומי שאחראי להביא כסף (שאול) לא מספק את הסחורה. ולא נראה לי שהוא ימהר להיפטר מהקבוצה גם אם יציעו לו לקנות. לא סתם הוא מחבק את הקבוצה חיבוק דוב...

על האש

New member
נכון שהיה אז את הכסף של גוזינסקי

הנהלה ומסורת שונה לגמרי,אבל כתם בדרך בדרך כלל נדבק למועדון,ולא דווקא להנהלה,הרי ספנסר לא המליץ לזרים לא להגיע לקבוצה כל עוד היא מנוהלת ע"י שאול,אלא המליץ לא להגיע למועדון,או שמע דווקא הפוך?.

זו בדיוק הנקודה.

שיוצא שם רע למועדון אז רק טייקון מסדר גודל של גוסינסקי יכול לטשטש את העבר מתחת לשטיח. וזו התקווה שלנו ושל כל קבוצה בליגה הישראלית. שיקנה אותה איזה גוסינסקי או גאידמק.

מה אתה אומר..

ובגלל זה קרטיס מקנטס,שעזב את הפועל עם תביעות וחובות,חזר שנה שעברה? ובגלל זה ננאד מרקוביץ' המליץ ליסמין הוקיץ' לחתום? "מוסר התשלומים הגרוע" של הפועל לא שונה מכל קבוצה אחרת בכדורסל הישראלי,להוציא אולי את מכבי וירושלים. אם אפי היה עושה את העבודה שלו ולא בוחר שחקני לאומית ב' בתור זרים בקיץ,לא היה צריך לנסות ולאלתר תוך כדי עונה. אם לאפי חסרה מוטיבציה הוא יכול ללכת הביתה. הפועל ת"א הצילה אותו מאבטלה בשנה שעברה כשאף קבוצה לא רצתה לקחת אותו. הוא בטח שלא עושה לנו טובה שהוא מאמן. אם אפי היה עובד קצת,ממש קצת בקיץ,הוא היה יכול להביא זרים באותה רמה של הזרים של בני השרון וראשל"צ. אבל הוא העדיף להמשיך כמו תמיד להתעצל ולהביא זרים שמשחקים בארץ,אז עכשיו לך תבנה על רוברטס כזר.

....

עם אילו בטחונות רצית שאפי יחתים שחקנים?! באילו סכומים?! השחקנים הזרים של היום לא פראיירים. יש להם סוכנים,עו"ד והם בודקים טוב טוב היכן הם חותמים ואילו בטחונות הם יקבלו לחוזה שלהם. נגמרו הימים ששימי ריגר נסע לשדה התעופה בן-גוריון כדי להביא שחקן זר ולגלות שמי שנחת זה שחקן אחר לחלוטין. (במקרה הזה יצא לו טוב -לבן מרסר) ראבאק,מחתימים שחקנים בליגה שלנו על חוזה לחודש !!! איפה עוד יש כאלה השפלות?! אפשר להמשיך להתווכח עד אין קץ,אבל כולנו אוהדים את הקבוצה וכולנו רוצים בטובתה ומאוחדים בדיעה (כך אני מקווה) שמי שאחראי למצב הביש של הכדורסל הישראלי זו היריבה הצהובה מעבר לכביש.

לא זה הדיון

הדיון הוא על אפי בירנבוים. לראשל"צ אין בטחונות ולא סכומים יותר גדולים מאשר של הפועל,והם החתימו זרים מצוינים. בטחונות וערבויות וסיפורים זה טוב לקבוצות שבקיץ לא עשו כלום וחיכו שיפלו להם זרים מהשמיים,ובסוף נתקעו עם אריק סאנדרס שלא שווה שקל וצריך לשחרר אותו יומיים לפני תחילת הליגה,ועם ג'רון רוברטס שלא קיבל אזרחות אז הוא ממשיך כזר. מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת מי שלא עשה כלום בפגרה,אוכל אותה בעונה הסדירה

נו..ומאיפה הגיעו הזרים המצויינים

של ראשון? מאשקלון ונהריה...
גם המאמן של ראשון "התעצל" כהגדרתך... תראה,בכל הקבוצות יש בעיות פיננסיות והקבוצות (מנהלים ומאמנים כאחד) מעדיפות לא לקחת סיכונים עם זרים לא מוכרים ומחתימים זרים שמשחקים או שיחקו כבר בארץ.. בחזקת - better the devil you know והפועל בתור קבוצה עם תקציב נמוך,חושבת באותו כיוון. אתה טוען שאפי התעצל והחתים שחקנים מהארץ..? בינתיים הוא פגע בול. גם האטן וגם פרינגטון ששיחקו בארץ עונה שעברה מצילים את הקבוצה העונה ומשחקים טוב. ואתה לא יכול להתכחש לזה. אולי אם הוא היה "מתעצל" עוד טיפה ומחתים עוד זר או שניים מהליגה הישראלית, אזי מצבנו היה טוב יותר.

ג'ון גילכריסט מאיפה?

והזרים של בני השרון מאיפה(פרט לרנצ'ר)? רוג'ר פרינגטון שחקן בינוני להפליא,ובטח שלא זר ראוי לקבוצה כמו הפועל תל אביב,וגם אותו החתימו במקרה שבוע לפני תחילת הליגה כי אשקלון חתכה אותו. אם מרקוס האטן היה רבע מהשחקן שהוא חושב שהוא מצבנו היה טוב. אבל הוא לא,וכך גם מצבנו. ואת ההחתמות האחרות שלו מהליגה הישראלית ראינו. ראדוביץ' ורוברטס. באמת חבל שלא הביא עוד שחקנים עם עבר בארץ. אולי היה מחזיר את אייזט ביוקנן.

רק בתחילת השרשור טענת ש....

פרינגטון,האטן וארז כץ הצטיינו. לעיני כ15 אוהדים הערב באור יהודה נגד גבעת שמואל. נצחון שמרחיק מעט את הקבוצה ממאבקי התחתית. הצטיינו רוג'ר פרינגטון,מרקוס האטן וארז כץ. ברבע גמר הגביע תשחק הפועל מול הפועל ירושלים,המשחק הראשון בחמישי הבא במלחה. וכמה תגובות לתוך השרשור אתה משמיץ אותם.. *אההמממ* סתירה?!

מה הקשר?

גם אבי כנפו נתן לפני שבועיים גול בהפועל כפ"ס,אז זה עושה אותו שחקן כדורגל? פרינגטון שחקן סופר בינוני שכמו שהיום קלע 24 נק' נותן גם משחקים של 5 נק'.תהיה בטוח שאם הוא היה כזאת מציאה גדולה אשקלון לא הייתה חותכת אותו. להאטן כן יש כדורסל,אבל רוב הזמן הוא עסוק בלקחת את הכדור לבד ולרוץ,כשבדרך הוא שוכח שיש איתו על הפרקט עוד שחקנים. הפועל ת"א קבוצה גרועה עם שחקנים זרים לא ראויים ועם מאזן שלילי שהוא ממש לא מקרי. כרגע נראה שיש לפחות שתי קבוצות שאפילו יותר חלשות ממנה בליגה הזאת,שהן גבעת שמואל ורמת השרון,כך שלרדת כנראה לא נרד,אבל שחקני כדורסל ראויים אין הרבה בהפועל ת"א של היום.

petertosh

New member
הפועל "האטן" ת"א

אין שום שיטה השנה,הקבוצה ניראת כמו קבוצה ללא מאמן. אין התקפה מסודרת אחת,כל המשחק מתבסס על היכולת של האטן,בצורה אבסורדית. פרינגטון ידע שהחוזה נגמר לו השבוע לכן שיחק את משחק חייו. מוסינזון היה וישאר אחד הישראלים עם היכולת האתלטית הטובה ביותר בכדורסל הישראלי,בסופו של דבר אני מאמין שהאופי שלו דפק לו תקרייה,כי מאמנים טובים וקבוצות הוא עבר מספיק,אחד הפוטנציאלים המבוזבזים ביותר שיכלו להיות בארץ.(הוא נחשב כפוטנציאל גדול יותר מבורשטיין,יחי ההבדל הקטן). ארז כץ גם בנפילה השנה. יעקוסי מפתיע לטובה. המצב כ"כ מבורדק שאני לא מאמין שיש שחקן נוער מוכשר אחד שרואה את עצמו משתלב במערכת הבולגנת הזאת. הפתרון היחיד שאני רואה באופק זה שיבוא איזה "אהוד אולמרט אדום" וישכנע את לבייב
לקחת גם את קבוצת הכדורסל תחת חסותו. הקבוצה עם פוטנציאל הקהל הטוב ביותר ניראת ומנוהלת כמו הפועל מרמורק.

למעלה