נצחון לכדורסל

נצחון לכדורסל

לעיני כ15 אוהדים הערב באור יהודה נגד גבעת שמואל. נצחון שמרחיק מעט את הקבוצה ממאבקי התחתית. הצטיינו רוג'ר פרינגטון,מרקוס האטן וארז כץ. ברבע גמר הגביע תשחק הפועל מול הפועל ירושלים,המשחק הראשון בחמישי הבא במלחה.

petertosh

New member
../images/Emo45.gif

נמאס מהניהול הכושל של הקבוצה המסכנה הזאת. שנה אחת תמגיע לפיינל פור אירופי,שנתיים אחרי זה תבמאבק נגד ירידה. איפה הימים של זלוטיקמן פרישמן ואמסלם איפה...

מה אייזנברג?

אני לא זוכר תור ארוך במיוחד של רוכשים בשנה שעברה כשקבוצת גוזינסקי עזבה.

על האש

New member
אני לא אוהד של אייזנברג

ומעולם לא הייתי מרוצה מניהולו,אבל אני מסכים איתך לגביי כך שהוא היה הברירה היחידית. ולא לשכוח שלפני מספר שנים,הוא היחיד שהציל את הקבוצה מפירוק.

על האש

New member
תוצאת המשחק 89-81 לנו

ודווקא בעונה שכזו, שהייתה הזדמנות למאבק בפיינל פור. הקבוצה שלנו מתנדנדת במאבקי אמצע הטבלה. 15 אוהדים,אתה רציני?.

נצחון מפתיע

גבעה עם מאמן חדש היו פיבוריטים לנצח. כל הריספקט לאפי ו-נאווי שמוציאים מים מהסלע.

קודם כל

גבעת שמואל,אולי הקבוצה החלשה בליגה,לא פייבוריטית לנצחון על פני אף אחד דבר שני לאפי בירנבוים לא מגיע שום קרדיט על שום דבר בהפועל הוא מוציא מים מסלע? הוא זה שחצב את הסלע!

פיבוריטית בהחלט..שחור על גבי לבן.

בכל אתרי ההימורים נתנו פור של כמה נקודות להפועל. ומה כבר עשה לך בירנבוים?! תנמק. עם מנהל כמו אייזנברג וסגל קצר של שחקנים הוא עונה שניה ברציפות מונע מהקבוצה לרדת ליגה.

לא שאול בחר זרים מלאומית ב'

במקום לעבוד בקיץ ולנסות להביא זרים ראויים ממחנות אימונים ומחנות בוסמנים באירופה לא שאול הביא את ארז כץ שיהיה רכז בגלל שהוא מכיר אותו עוד מירושלים במקום להביא שחקן שמסוגל לתת יותר מהבלחות אחת לחודש וחצי לא שאול יושב במהלך המשחקים בצד,לא מדריך את השחקנים,לא נותן הוראות ומפיל את כל העבודה על העוזר שלו לא שאול אחראי לזה שהפועל לא שומרת ושאין לה תרגיל מסודר אחד בהתקפה

על האש

New member
אבל שאול הוא שבחר את אפי

למרות שבעונה שעברה,אני לא זוכר שהיו אליו,יותר מידיי טענות.

על האש

New member
ואני יותר משמח שעכשיו אתה ../images/Emo45.gif

אבל דיברתי באופן כללי לגביי רוב האוהדים. או שלא הייתי ער מספיק למתרחש.

יש ויש

לא הייתה חסרה ביקורת על בירנבוים גם בשנה שעברה הרבה ממנה על אותם דפוסי עבודה שציינתי קודם

על האש

New member
ואילו דוקא בעונה שעברה

אחרי שהלך התקציב,והלך אדלשטיין. עם תחזיות מוקדמות לירידת ליגה,אפי אבי את הקבוצה למקום שני,עם תקציב מוגבל,למרותש איני יודע,עם התקציב זהה לתקציב של שנה שעברה.

פורמאלית התקציב אותו תקציב

בשנה שעברה,סיבוב שלם את הקבוצה החזיק קרטיס מקנטס,שחקן שכבר היה לו עבר בארץ,לא איזה תגלית של בירנבוים. כשבירנבוים חתך אותו והביא במקומו את הזר המוזר קלרנס גילברט הפועל נתנה סיבוב כמעט שלם ללא ניצחון,ורק במחזור האחרון של הליגה הסדירה התגנבה לפלייאוף ונמנעה מהתמודדות בפלייאוף התחתון. כך שבסופו של דבר גם בשנה שעברה המרחק בין סגנות לבין התמודדות על הירידה לא היה עד כדי כך גדול,אבל כולם זוכרים רק את השורה התחתונה,ולא את הדרך. הדרך של בירנבוים הייתה גם בשנה שעברה להראות לכולם שלא באמת אכפת לו מהקבוצה או מאף אחד אחר. כששחקנים לא קיבלו משכורות הוא לא התייצב לצידם אלא תמך בהנהלה,אימונים ותדרוכים הוא לא העביר,ובדיוק כמו העונה עמי נאווי נאלץ לעשות את רוב העבודה בשטח.

על האש

New member
אל תבין אותי לא נכון

אני גם לא מעריץ של אפי,אני חושב שבחירת השחקנים השנה,הייתה רעה מאוד. נכון שלקרטיס היה עבר בארץ,ועבר לא זר,כי הריי עברו היה בהפועל. גם בעברו,הוא היה שחקן שכונה,וגם שטענו שהתבגר (השנה),הוא היה שחקן שכונה. להגיד שהוא סחב את הקבוצה כמעט סבוב שלם?!.אני לא יודע אם נכון לומר זאת,היו משחקים שכתוצאה מטעויות שלו כמעט שברתי את מי שעמד לידי,או במקרים מסויימים את הטלוויזיה. נכון שגילברט לא היה המחליף הראוי,אבל דווקא בפליאוף הוא התחיל לפרוח. והראה שיש לו כדורסל,לא לכולם יש התאקלמות חלקה. בקיצור אין נקיים מאשמים,ובכל זאת יש הרגשה שמשהו אבד,והקבוצה זקוקה יותר מתמיד לקהל חזרה.

למעלה