נץ - מה נהיה איתך?

נץ - מה נהיה איתך?

הפסקת לראות "האלופה"? מהפרק של יום ראשון: עובד לאקסית הבלונדינית שלו את בסרט?! אני סינמה-סיטי! מילי לתום שלייפר וואו, אני לא מאמינה, טבעת האירוסין הראשונה שלי! אוסקר לעיוורת אם את רוצה פיפי רק במקדולנד'ס. יש שמה M גדולה צהובה, זה קיצור של "משתנה". מהפרק של אתמול: טובה |לזיווה מה ההגיון להחליף שם שם פרחה אחת בפרחה אחרת? אוסקר לאבי אני לא סומך עליך. יש לך פרצוף של עושה-חאראקה. ואחרון חביב, עובד המל אוכל על מי שמת

נץ666

New member
לא נעים, אבל לא

אני צופה באלופה רק עם בתי והיא מגיעה בסופ"שים בלבד [צבא, חיילת בתפקיד חשוב], ואו אז אנחנו צופים, שלושתינו, כולל זוגתי, בכל הפרקים דרך ה- VOD. השבוע לא יצא. אגב, טובה - אם הסבוניה הזו תימשך, חייבת להישאר, את יודה כבר אפשר לזרוק לפח.[ראית אותו באחת הסבוניות האחרות, ראית אותו בכל. רק בסרטים או בתפקידים שיוצאים כנגד "המצ'אויות" המזוייפת שלו הוא מראה יכולת וכישרון אמיתי = ראי "יוסי וג'אגר"]

ואלונ/ה? ../images/Emo99.gif

היה לי העונג להסתובב איתו ביום חמישי האחרון משך לילה שלם בחוצות ירושלים. היסטרי, לראות את התגובות שהוא מקבל מאנשים בכל פינה. אפילו במאפיית אביחיל זיהו אותו!

מוּסקט

New member
למרות

שאין לי HOT (רק זה חסר לי בקיץ?!) אני עדיין צוחקת מהציטוט שלך משבוע שעבר: וואחד תניין תלאטה - בורי על האש.

shellyland

New member
ואמש בשדה התעופה:

"הגננן שלי, אחמד, עזר לי לארוז. אבל זה בסדר - הוא כבר לא בחמאס".

shellyland

New member
אה, זה.

הלילה עם אלונ/ה (שי, בשבילך) היה בחסות שלומי לאופר, אהובי ואבי ילדיי שעוד לא נולדו, שהביא לי אותו ואת עצמו לסיור ליילי בעיר הקודש. פצחנו באביחיל, משם דרך מרכז העיר לימין משה, מאה שערים, הבוכרים, גבעת שאול, הכותל וקינחנו בארוחת בוקר ב"ארומה" על עמק רפאים. לגבי שדה התעופה, זה לא אני, זה סיגי והעוורת, שנסעו לשוויץ לעשות ניתוח.

נץ666

New member
חחחחחחח

בסוף באמת אמות מצחוק בגללך/בזכותך

אני מחכה

שתצטט לנו מהפרק של אתמול את שירה המופלא של טובה גמזו (
): "לכל שטר יש שם שנתן לו נגיד בנק ישראל".

נץ666

New member
הגעתי רק כשהיא נישקה את השטר

אני מת על טובה, לא יעזור כלום. שחקנית - כבר קשה לי להחליט אם היא טובה או גרועה, אם היא רצינית או משתובבת - אופרה בביטוי הכי מוגזם שלה. אם ייצא לי היום לצפות בפרק השירה על השטר, אכתוב את המילים ואביא כאן, מבטיח.

למעלה