נץץץץץץץץ...

הקשתית*

New member
נץץץץץץץץ...

רציתה הודעה...אז הרי תוכנה... אז מה היה לנו השבוע
את אפרוח,שחושב שלא זה לא יקרה...
ואת מאדם אפרת עם העסקים הפורחים,
ירבו ואת שרי שנתקעה עם ה-
... לא נורא יקירתי ,שצרותייך יגמרו רק בזה
ואת ציפור לילה ,שמפתיע מידי פעם
ואת נאן ,שהתפטרה מהגבס
ואת נטלי שהבריאה
ושרק יימשך ככה... אז סולטנה אשתך , אכן מציצה ולא שוכחת... וחוץ מזה ,שכנראה השבת אני קופצת לביקור לנהריה... נראה אותך יוזם פגישה...
ועד אז צרור בוסות
לכולכם/כן ו-
ים

נאן

New member
תיקון טעות

סולטנה יקירתי אשת חייל נוסעת את לבעלך הנץ מי ירבו נישואין כמו שלכם מישכפרה עליק את חיבת מישקפים להחליף דחוף וזה למה שעדין לא הורידו לי הגבססססססס! רק ביתקו את בתוליו שינשום קצת! ואולי הסמקת שניסית לקרוא שהודעתי על כך . באמת אשה צדקת את! לא רצית להאמיןאה? ואתה נץ כמו שאמרתי אשת חייל מצאת לך.... אז סולטנה מון שרי את הגבס יורידו רק ב21 לחודש עד אז יש טבלת יאוש. אהבה ונשיקות נאנוש

הקשתית*

New member
נאנוששששש...תיקון טעות ../images/Emo13.gif

ראשית , כל הכבוד על ידיעת השפה המרוקאית
ושנית , יקירתי צר לי על שהתבלבלתי, ובכל זאת קבלי ברכותי על ביתוק הביתולין, שבטח שחרר קצת לחצים
בכל אופן, מחזיקה לך אצבעות, ה-21 לחודש קרב ובא , מי ייתן ויהיה קל ומוצלח
תודה על הפירגון והמחמאות... אין כמוך וצר לי על שלא הספקתי לבקרך מפאת כאבי גב... שולחת לך
ים ו-
ות ולך נץץץץץץ רזלי ,קיבלתי את המסר תודה לך ולאשתך ואשתדל לממש את המפגש שלח לה בשמי צרור

בוני101

New member
כפרה עליך נאן

אני פתחתי פה לשטן ? ברכת שהחיינו מהלב לך נתתי . לרפואה שלמה . שבוע הבא , בעזרת השם . ראש השנה כאן לסינים . אחכה לשמים שיפתחו , אעמוד על כך שיקיימו אשר הבטיחו. הכל לך כמובן. בוני - מסין ד"ש לחדר 50 פלוסססססס

נאן

New member
תודה בוני

אין כמוך אולי עכשו אחרי שבוע הבא הכל יתחיל לזרום כי אצלי שום דבר לא זורם....

motin10

New member
סולטנהההההההה

הופהההההההה איזה כייף לראות אותךךךךךךךך ..תקשיבי חמודה אני משאיר לך פרטים וטלפון במסרים .....וביום שבת אני עם הילד בכדורגל ..אבל לא נורא אישתי תפנק אותך עד שאני יגיע ... נץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
תיקון טעות נוספת(סעיף ב. דלהלן)

מדאם ?!?!? אאאאאאאננננננננייייייייייייייייי?!?!?!?
נאןןןןןןןןןןןןןן -
על החתום: החסודה

למעלה