נפתרה תעלומת מחלתו ........

פתרון התעלומה...

מקור פלסטיני בכיר אמר לעיתון "א-שארק אל אווסט" כי בין הבדיקות שיעבור ערפאת, ישנה גם בדיקה לאיתור רעלים. לדבריו, זוהי אחת הסיבות האפשריות למחסור בטסיות דם שנתגלה אצל ערפאת בבדיקות המוקדמות. הדובר לא שלל אפשרות לפיה הוחדר סם בעל השפעה איטית למזון שהוגש לערפאת, וסיפר כי כל מי שהיה מעורב בהכנת והגשת מזונו של ערפאת - נחקר. (ממאמר ב Y-NET) חרהגיל אנחנו אשמים.

B T1

New member
יש לי הרגשה שערפאת עובד על...

כולנו, בעיניים, משחק את ההולך למות ועכשיו שיש לו הבטחה של שרון שיכול לשוב ולנוע בחופשיות בשטחים, ראו פלא ויבריא. מקווה שאני טועה, ויתפגר האיש אחרת יהיה לנו לא נעים כלפי העולם.

../images/Emo45.gif כפרנואידית מהדור השני גם לי יש

תחושה דומה. זה נזכיר לי את אחמד יאסין "החולה" .

Nava5

New member
משום מה, החשש הכבד

מקנן גם אצלי. שמתם לב אילו פני-שוטה ואוויל הקרין ביושבו על הכסא בדרך החוצה?? ודאי חשב בלבו: "איך סידרתי את הישראלים הח... האלה!" ועם הקופסא של מרד-יה-אני-הולך-למות-באמת >>> התכרכמו פניו??!

kropacsek

New member
תמיד יאשימו אותנו

אבל ברצינות - יום יבוא וייתגלה שהפלשתינאים יאשימו אותנו רק בדבר אחד - שלא "הדברנו" אותו קודם...

Nava5

New member
נפל לי האסימון...

תגידו, עראפת אהב פפריקה?? אולי זלל מהפפריקה המורעלת?? תמיד מקננת בי הכמיהה ל"צירופמקרים" כזה שיוביל להיעלמות טבעית" של חלאות מסוגו.

B T1

New member
הוא לא אהב, אבל מי שאל אותו?

קיבל זריקות של פלפל הונגרי ברקטום.

Nava5

New member
אהה, איייי, אוח.... מסכין!!!

בשל כך הושיבה אותו אמו בפיילה להרגיע את האיזור-הרק טאלי(באן).

B T1

New member
נאווה--הערפאת שלך, שבפיילה...

לפחות מגולח. (גם יותר סימפטי מאשר ההוא מהמוקעטה.)

evike

Well-known member
מנהל
הנה מה שאמרו הרופאים לערפאת

לאחר שהובאו בפניו טענות נמשכות על "טפשותו" כי הוא לא מפספס אף הזדמנות להכשל , הסכים ערפאת להבדק על ידי מומחה בינלאומי של האו"ם. זה מה שכתב המומחה בחוות הדעת שלו, המלומדת : Mr. President, You have two brains, the left and the right, like all normal people. But the problem is that : * in your left brain there is nothing right * and in your right brain there is nothing left.

גלי®

New member
מה "תעלומת מחלתו" ? איזה "תעלומה"

יש פה? האיש בן 200 כמעט... לא יכול להיות שלא הרעילו אותו, שזה לא סרטן ? הוא פשוט זקן... :)))

siofok

New member
יש לי חבר שמוכן לעשות הכל לראיס

מקצועו של החבר קברן

יוליקה

Member
מנהל
ללמוד מ"אני קלאודיוס"

זוכרים את הסדרה הצויינת על הקיסרות הרומית? שם הרעילו את אחד הקיסרים שפחד מהרעלה כל הזמן ואכל רק תאנים שקטף בעצמו מהעץ, מרחו את התאנים ברעל.

ברק 188

New member
נציגנו באו"ם

"לפני שאני פותח בנאומי", אמר נציג ישראל במושב האחרון של עצרת האומות המאוחדות, "ברצוני לספר לכם משהו על משה רבנו: כאשר הכה משה על הסלע ויצאו ממנו מים, אמר משה לעצמו: 'זו ההזדמנות שלי לעשות אמבטיה הגונה.' פשט את בגדיו, הניח אותם ליד הסלע ונכנס למים. כאשר יצא מהמים ורצה להתלבש, לא מצא את הבגדים. הפלסטינאים גנבו אותם!" "מה!" הזדעק המשקיף הפלסטינאי, "באותו זמן בכלל לא היו פלסטינאים בעולם!" הנציג הישראלי חייך. "זה מה שרציתי לשמוע," אמר, "עכשיו אני יכול להתחיל בנאומי..."

למעלה