נפתרה התעלומה(?)

ALL MY SONS/ סוגיית ילדיה של חופית

ראשית, אפתח בכך ש"תעשה לי ילד" הוא ביטוי שגור בשפה העברית החופיתית והוא מביע הערכה עמוקה או, לחילופין, משיכה מינית חזקה או, לחילופין, שימוש למטרות שעשוע (שעשוע=לא ברצינות אלא בצחוק). אני לא באמת רוצה ילדים ("גדלים נכון שלא יהיו לי"). חוץ מזה, רק להזכיר לך יקירי, שהביטוי נשלח כחיציו של קופידון אל עבר בחירות מוזרות מהנרי (אהמ, תל מונד, אהמ). לא ממש לא מוזרות, אני לא מצליחה להשתמש בביטויים נכון. אל עבר כאלו שאינם ראויים להיות חלק מילדי המקסימים, היפים, המוצלחים, החכמים ומלאי הכישרון. אז אחרי שסיימתי את הרעיון שמסביר את העילה לילדי המפוזרים בעולם [כמו הקוקייה אני מפזרת אותם בין שחקני כדורעף נחשלים מבית הספר העלוב שלי, עברי לידרים למיניהם (ונגניו כמובן, ונגניו, אהמ תל מונד אהמ), ואיך לא חברים (וחברות) קרובים שלי שחיבה עמוקה לי אליהם.] אני אסכם בכך שאת קריאות הבקשה שלי לילדים וילדות שיתרוצצו לי בין הרגליים לא ציך לקחת ביתר רצינות או כובד ראש. והנרי, שיעשה לי ילד, מה אכפת לי.

jeackyh

New member
ואם כבר פתחתי שרשור..../images/Emo3.gif

היה כיף, היה ממש כיף!אני חושבת...
יותר מידי גרופיות. היה באמת קשה לנשום שם:) נדבי נכנע ועבר אחורה..לי לא היה לב
בהתחלה אבל שכבר לא יכולתי לסבול...חופיתה (החברה) משכה אותי למקום אסטרטגי טוב וזכיתי להמון פרצופים הזויים מגלעד:)
היה לי מצחיק מאוד שעברי שם את הכתר..חשבתי שהוא יתעלם ממנו כמו כל החזיות
והתחתונים
שעפו לכיוון הבמה. אם זה לא הזוי מידי אז אולי הכתר זיכה אותי גם בכמה "עברי שר אלי!!" ואולי זה היה לכוסון שעמד לידי..:)
בארבי גירל!! אני סוגדת, היה כל כך במקום וכל כך מרגש!!!
הערה לא בונה במיוחד: היה דיי מיותר שמלא אנשים הלכו לשאול את עברי אם זה הוא שכותב בפורום... "התשובה היא כן!!"
לא אמרנו שמוותרים על בתי קפה?!?! (כנראה שאין לאף אחד מילה נגד רוני...)
עם כל הכבוד להנרי (ויש כבוד!!- טוב זה מתחיל להיות נדוש...קשה קשה:)) ציפתי למישהו בסגנון אחר לגמריי...הוא נראה דיי ערס שמסתכלים עליו בפוזה קו-מלניום ממוצעת.. חופית, את עדין רוצה ילד?!?(או גורמט?) סה"כ הוא עשה עבודה טובה...אהממ..אולי זה רק אני שמתחיל לה קצת להימאס ממרי האתנית?
נדבי, שחקת אותה....כמעט והיתה כניעה לסניליות מייבשת אבל בסוף זה השתלם..:) ושחקת אותה בכלל..בלי קשר (מואאאהההההההההה)
רותם דארלינג, עם כל האהבה שיש בפיתום הלהקה בפחמימות קורצות לעין....
כמדמוני שגיכחת על מחלקי המתנות למינהם(?)..ולא רק זה....אחותי זה משמין!!! ראית מה קורה להם? את הכרס של גולן כבר היא אפשר להחביא בנשימה עמוקה..... ואורי, ועילי- הם משמינים מהופעה להופעה..!!
ח"ח לעצמי שהשגתי פלייליסט בכבוד...מישהי ניסתה לחטוף לי אותו ברשעות ו"עובד במה אחד.." נלחם עליו:)...
שמחתי לראות את מייקל. אפילו רק ללחיצת יד קצרה וביישנית. יש פנים מאחורי המוח!!
תומר, מזל טוב:) אל מה שאתה ועל בן כמה שאתה!! אני עדין טוענת.. שמגיע לתומר שיש לו יום הולדת!!! הקדשה של שיר.....
בהתחלה כשעברי הוריד את החולצה חשבתי שכתוב שם open indeed וזה היה נראה טיפה חשוד בעיני..או שזו מחווה ענקית ליניב...או שלא הבנתי מה בדיוק הולך שם:) שמחתי לראות שזה משו שיותר מתקשר להופעה:)
תודה לעברי, על הופעה טובה....הופעה מצחיקה ומרגשת. ועל חיבוק אחרון..חצי סנילי
חצי חם
...

Principesa Reut

New member
האמת,

שכשחושבים על זה, בתמונה ששמת הוא דומה לקולין פארל
אבל באמת - הוא לא משו

jeackyh

New member
חחחחחחחח...התמונה יצאה מצחיק

.."והנרי נושך את שפתיו בחושניות מחכה שלעברי יפלו כמה כפתורים מהמכנסיים..." זה נראה ממש ככה

Arielcohen

New member
תגובה ונצל"ש

הנרי, הנרי... ממש נראה ערס! קצת מוזר לי השילוב עם עברי אבל אני לא מכיר אותו אז מי אני לשפוט? ותקשיבו קטע הורס..... נכון הגופיה של עברי, OPEN MINDED? אז כבר בהתחלה גיליתי סימני סוטול והייתי בהלם מוחלט, אחרי שחשבתי שרשום שם ORAL MINDED.... רק אחרי כמה דקות הבנתי את הטעות ופשוט צחקתי מהראש הכחול והמסטול שמסתבר שיש לי....

Principesa Reut

New member
האמת שגם לי

לקח כמה זמן להבין מה רשום שם... ואתם לא רוצים לדעת מה חשבתי בהתחלה
הנה הגופיה

Ez sLeeP

New member
משהו בסגנון..

אנשים, קורסי קריאה מזורזים? או שמא.. "איך למנוע אסוציאציות מרשיעות?" אולי.. "פליטות פרוידיאניות, האם יש דברים בגו?".. אני יכול להמשיך עם זה לנצח, אבל אנחנו באמת רוצות להצליח בהיסטוריה. כלומר, לעבור. כלומר, להתעורר מחר בבוקר. ספירו'ש, הכל הדדי אהובתי! שרוף לך על התחת זה כבר ביטוי שחוק, אבל מילא. חופית ורותם, חסר לכן שאתן לא מגיעות. משריין את הבית שלי לכל מי שצריך.

oooooOFIR

New member
איזה שם הוא מצא לעצמו...

מהיום קוראים לי וויליאם. אז גמרנו עם האופיר, אימרו וויליאם.

למעלה