נפתח שירות חדש בשיבא

נעמי 17

New member
נפתח שירות חדש בשיבא

המרכז מעניק ייעוץ וליווי רפואי ומשפטי חינם לכל דורש, לצורך קבלת הטיפול הרפואי המיטבי, המוקנה לכל אזרח על פי חוק. את המרכז מאיישים אנשי משפט ועובדים סוציאליים אשר מעניקים ייעוץ וליווי אישי ופרטני לכל לקוח המבקש לממש את כל זכויותיו, כפי שהן מוקנות לאזרחים על פי חוק ביטוח בריאות ממלכתי, חוק זכויות החולה ונהלי משרד הבריאות. השירות החדש ניתן ללא תשלום ומעניק תמיכה וסיוע לאוכלוסייה בשעותיה הקשות, כשהיא זקוקה לטיפול הרפואי המיטבי – על ידי המומחים שהיא מעוניינת בהם, במיקום הנוח והמועדף עליה. לפרטים נוספים ניתן לפנות בטלפון: 03-5302020 בפקס: 03-5303600 דוא"ל: [email protected] בקיצור בנות: נפתח בשיבא מרכז סיוע לציבור לעזרה בקבלת טפסי 17 . במרכז ישנה עורכת דין אשר עובדת מול הקופות וכל תפקידה להיאבק מולם. המידע באדיבות שיבא.

galim29

New member
שלחתי להם מייל בנושא ../images/Emo140.gif

נראה איך יענו והאם יוכלו לסייע. אני נתקלת שוב בבעיות עם קופת חולים מכבי. הסדירו לי בזמנו סדרת טיפוולים ועכשיו שוב עושים בעיות. אין לי כוחות להתחיל לריב איתם שוב ואם יהיה לנו סיוע בנושא זאת תהיה בשורה משמחת מאוד... אעדכן.

galim29

New member
../images/Emo140.gifעדכון

לשירות החדש. הם בקשר הדוק איתי, עובדים במרץ על לחץ מול קופת חולים מכבי וכל הכבוד להם. ממליצה בחום לכל מי שנתקלת בבעיות מול הקופה להיעזר בהם. אמפטיים, יסודיים ומאוד נחמדים. כל הכבוד לנעמי שחשפה בפנינו את השירות החדש. קדימה בננות, הסתערו עליהם.

האם הם גם עובדים עם הכללית???

כי לי לפני שנה, פעם אחת נתנו ט.17 ובפעם השניה עשו קצת בעיות ואני חושבת אולי שוב להגיע למרפאה.

sivic10

New member
באמת בשורה משמחת

אולי יהיה אפשר להעביר את הקופות האלה "חינוך מחדש"

למעלה