נפתח עכשו

אסף2

New member
נפתח עכשו

המרכז לפיתוח האדם באמצעות יוגה הוליסטית בגיבעתיים בראשות המדריך שגיא קשתי ,מומלץ לבוא ליראות ולהיתרשם פרטים: כתובת כצנלסון 69 גיבעתיים טל:6709605 או 053725830

אסף2

New member
המרכז יעסוק בעיקר ביוגה אבל

תיפתח שמה גם כיתה לקונג פו וטאי צ´י בעתיד הלא רחוק. אני ממליץ שתפנה לאדון שגיא קשתי ליותר פרטים . כמו כן יתורגל צ´י קונג יחד אם הפעילות במרכז אם תחילת פעילותו

untitled

New member
אסף

אתה מתכוון להקים שם מרכז זן? ומי הולך להדריך שם? ואיזו יוגה, שיבננדה? אבא שלי עכשיו עושה קורס מורי יוגה, וגם אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות בעניין. אתה מכיר את תמיר, "אומקר"? הוא הולך להדריך שם מידי פעם?

אסף2

New member
ךuntitled

טוב אני אתחיל מהחלק שהכי חשוב לי ,אומקר בארץ? לא ראיתי את הבנאדם שנים מאז שהוא נסע לקריבים אם יש לך טלפון שלו או דוא"ל אז תישלך לי בבקשה ההיתי מיתאמן אצלו בימים הטובים של מרכז שיבננדה בפ"ת. ולא עד כמה שידוע לי אומקר לא קשור למכון(למרות שהוא כלי עולם ואחלה של מורה ויהיה סבבה אם הוא יבוא לבקר) המכון שייך למורה בשם שגיא קשתי שעכשיו עבר מהצפון למרכז ושמעתי עליו המלצות חמות מתלמידים הוא מורה ליוגה הוליסטית בעיקרון אבל מיתעסק גם ברפואה האלטרנטיבית וגם בשטח הקונג פו(למרות שאת האחרון הוא לא מלמד כרגע) אני לא פותח שום מרכז לשום דבר בשום מקום (חוץ מאולי מרכז לאלכוהול וגיטרות
).

untitled

New member
אומקר בארץ אכן

אלא עם כן הוא נסע שוב... אין לי טלפון או דואר שלו, אבל לאבא שלי יש, כשאבא שלי חזור עוד שבוע הוא בטוח ידע. אתה מפ"ת? גם אני משם, מכיר את עופר, לא זוכר את שם המשפחה שלו, הוא מאמן עכשיו שם ברחוב הפורצים. שם גם אבא שלי התחיל והוא יעביר שיעורים שם גם אחרי שהוא יחזור... בכל אופן את אומקר ראיתי בהרצליה לפעמים מאמן שם בשבתות (כל שבת מאמן אחר) הייתי בא עם אבא שלי כמה פעמים לשם בשבתות, ויוגה ביום שבת בבוקר זה פשוט הדבר הכי שוס בעולם, חוץ מאימון קארטה טוב.

אסף2

New member
אני לא מאמין שאני גר בפ"ת...

טוב אני דווקא כן מאמין
אבל אני לא מכיר את עופר. לא ביקרתי במרכז איזה 4 שנים (שרות צבאי מה לעשות) מה שכן אם אומקר חזר אני עלול לפנות זמן ולקפוץ לביקור... בכל אופן כשאבא שלך חוזר תעשה עימי חסד ותעביר לי את המיספר

למעלה