מנחים (ומנחים בפוטנציה) יקרים
בשבועיים האחרונים המייל שלי מתנהג באופן לא מנומס להכעיס (לא מקבל את רב המייל שנשלח אליו לדוגמא), אי לכך ובהתאם לזאת אני מפנה אתכם בשמחה וגאווה לתיבת הדוא"ל של מריאנה, העומדת עמי (למעשה אני עומד עמה, אבל זה לא באמת חשוב) בראש צוות אסטרטגיה לאייקון 2003. עכשיו שהיא חזרה מהכפור הצה"לי, אנחנו יכולים לפעול במקביל בשבילכם. הבעיה העיקרית שלנו בהעלאת רשימת המשחקים לאתר היא שלא קיבלנו מכם (כן, אתם אשמים !!!) את זמני ההרצה המועדפים עליכם (חוץ ממך, אורן). אם כך, באם תחליטו להריץ משחק אסטרטגיה באייקון, אנא הצטיידו בפרטים הבאים: 1. שמכם המלא 2. באם נרשמתם כבר באתר הכנס (קיבלתם מספר רישום) אנא ציינו את מספר הרישום שלכם. 3. שם המשחק. 4. טיזר. 5. מס' השחקנים שמשחקכם יכול להעסיק (איתכם, בלעדיכם, לבחירתכם). 6. זמנים בהם את מעוניינים להריץ. 7. הגבלות גיל למשחק (אם יש). 8. האם יש באמתחתכם ערכה למשחק המדובר. 9. אם אתם רוצים להריץ עוד משחקים אנא חזרו על שלבים 3 עד 8. 10. אם יש בידיכם ערכות משחק (כלשהן) ואתם מוכנים לתרום אותן למאמץ המלחמתי (משחקי מלחמה, לא ?) אנא ידעו אותנו, מעשה אצילי שכזה יאפשר למנחים אחרים להנחות עוד משחקים, אפילו אם לכם אין זמן. 11. אם אתם מריצים משחק באייקון מגיעה לכם הטבה למנחים, כלומר, היום בו אתם מריצים - חינם, בשביל לממש הטבה זו, אנו צריכים שתספרו לנו לאילו אירועים אתם רוצים להגיע בחינם ביום זה כדי שנוכל להעביר זאת הלאה ולהכין לכם את הכרטיסים מראש, אם אתם מריצים יותר מפעם אחת, תקבלו עוד ימים חינם (החלום שלי הוא שתגיעו לכנס וכל שתאלצו לשלם עליו יהיה אוכל). 12. תודה על הקשב. 13. סליחה על העיכוב. 14. האייסיקיו שלי הוא : 10908193 תרגישו חופשיים, הוא לפחות עוד עובד. 15. לילה טוב. 16. אם אתם רוצים לשלוח מייל שלחו למריאנה
[email protected] דני, א. אסטרטגיה בלי מייל.