נפתח אתר משפחת הרצל

נפתח אתר משפחת הרצל

לאחר עבודה מאומצת, ולרגל יום הרצל החל היום,אני גאה להכריז על פתיחתו של אתר משפחת הרצל: herzlfamily.org האתר מבוסס על מערכת ניהול אתרים DRUPAL, בתוספת מודול להצגת עץ משפחתי, "Family module", שאני מוביל את פיתוחו בשיתוף עם מתנדבים נוספים מרחבי העולם. זהו האתר הראשון בעולם שעושה שימוש במודול זה. האתר כולל פורומים להתכתבויות בתוך המשפחה וקידום המחקר, ספר משפחתי שנכתב בצוותא וכמובן עץ המשפחה (שעוד ישופר בהמשך). בהמשך מתוכננים אלמנטים נוספים, כמו ניהול משימות המחקר, אלבום תמונות, ניהול ארכיון מסמכים ועוד. כל דף באתר, כולל דיון בפורום, דף בספר המשפחה או דף אישי בעץ המשפחה, ניתן להגדרה כפרטי או כציבורי. הדבר נועד לאפשר דיון פתוח בקרב בני המשפחה ובמקביל לפתוח לציבור ולמנועי החיפוש את מה שאפשר. התוכנה סורקת אוטומטית את העץ כדי להסתיר אנשים חיים או כאלה שיכולים להיות חיים, על פי הנתונים בעץ. מנגנון זה עושה שימוש באלגוריתם שפיתחתי לצורך כך שמשערך את תאריכי הלידה על פי קרובים מדרגות שונות, תוך התחשבות בגבולות הטעות הנובעים מכך ואיסוף מידע מכיוונים שונים לשם הגדלת הדיוק.

tomsonb

New member
בהצלחה!

אני מנסה לבדוק האם משפחת דושינסקי שמופיעה אצלך בעץ קשורה למשפחה שלי (גם מהונגריה הגדולה) תומר

למעלה