נפתחת ההרשמה

שי רגב

New member
נפתחת ההרשמה../images/Emo70.gif

לאליפות ישראל הפתוחה לתפיסת זבובים באמצעות יד אחד (אגרוף)! בשלב הראשון (סמי-מקצועי): תפיסת זבוב במנוחה. בשלב השני (אולימפי): תפיסת זבוב מעופף, בחדר מצונן מזגן. השלב השלישי (מקצועני): תפיסת זבוב בית מעופף בחדר לא ממוזג, בשעת צהרים. אני כבר נרשמתי לדירוג המקצועני (סניורים) ומתאמן מזה שבועיים (בינתיים - יד ימין מנצחת)... יש מתמודדים

אני משתמש בגור חתולים, ובספריי.

בינתיים או'ניל מוביל (אבל הוא מרמה - הוא תופס זבובים כל היום. הספריי פעיל רק כשאני בערב בבית...)

בשביל דירוג צריך תוצאות. קבל.

איפה בדיוק נרשמים? עזוב דירוג, כמובן שכולנו הולכים על מקצועני (חוץ מאנשי הייטק אומללים שנמצאים רק במזגן, מה שמגביל מראש את יכולתם לדירוג אולימפי. ועוד ביוון, לא תגיד תאילנד או אלסקה). מספרים, אחי, מספרים. האם השיא נמדד בכמה זבובים תפסת במכה אחת, או כמה ביום? אם זו האופציה הראשונה, תרשום 4, ויש עדים. אם זה כמות ליום, אני עובר להתאמן ליד הרפתות של עין כרמל... אה, תגיד, יש פרסים? (חבילת שי מהודרת של K300 מסדרה מוגבלת, כולל פוסטר של ג'ף גולדבלום בסרט "הזבוב" ועותק חתום של "בעל זבוב" ??)

bizhar

New member
ויס, אתה צריך לחתוך אותם במעופם.

לתפוס? זה אייקידו, נינג'יטסו, ג'ודו וכיו"ב. אני רק מלטף אותם.. (חוצמיזה, איפה יש זבובים? מי מביא? )

שי רגב

New member
../images/Emo6.gif אחי, ליד הרפתות מוריד דירוג!

זבוב שמן ומפותח, בדיוק כמו בנאדם, זז לאט יותר!!! נראה אותך גבר בנגב!!! (אגב, ואני רציני, אם בא לך "סדרת אימונים" בנגב: צור איתי קשר מהר!) הישגים? ליד פח הזבל במטבח, תפסתי השבוע 2 ממכה, באוויר!, אתמול, בישיבה ליד המחשב ביית, תפסתי אחד באוויר (עם יד אחת על המקלדת...!). יש אתגר?
ובקשר לפרסים: מי שמפסיד מקבל חתול מיוחם!

שי רגב

New member
זבובי הנגב...

אלה, המניאקים העצבניים, הקטנים, הזריזים והעצבניים, הם המאואי-טאי של הזבובים. הם האיגרוף התאילנדי! נגדם אפשר רק באמצעים "לא חוקיים": פארתיון, די-די-טי או גז עצבים! (או - כלי נשק: מניפה, מקל, חרב סמוראים או נונצ'קו!!
)

שכחת קטגוריה אחת נוספת: צ'ופסטיקס

איך יכולת לשכוח את הקטגוריה המאתגרת מכולן??? כמו שמיאגי האגדי (קרטה קיד) נהג לעשות:לכידת זבובים באמצעות צ'ופסטיקס

higashionna

New member
דרך אגב מי שעשה את זה במקור זה

מוסאשי: הוא אכל אורז באיזה בית מרזח וחבורת "בני בלי יעל" השתוללו בחוץ אז מוסאשי שלח את אחד התלמידים שלו להגיד להם שיפסיקו אז התלמידים אמרו: המורה שלנו דורש שתפסיקו את זה מיד. בתור תשובה הפוחזים (שכמובן גם כן היו מיומנים בסודות הג'וגיטסו האגדי...) בעתו וחבטו בתלמידים המסכנים ואז נכנסו לבית המרזח וצעקו מי זה המורה הזה שיומר לנו מה לעשות! ומוסאשי שישב שבקט כשפניו מוסתרות הרים את ראשו ובתנועה קלה תפס זבוב אם מקלות האכילה שלו. ברג שהאנשים ראו את זה הם השתחוו עמוקות וברחו כל עוד נפשם בם. THE END

למעלה