נפתחה קומונה חדשה...

נפתחה קומונה חדשה...

נפש חדה חרדים דתיים הומואים בהנהלת מצפה לגאולה1 ‏ נפש חד"ה - הקומונה לחרדים דתיים הומואים. הקומונה לבני תורה, הסדרניקים, ביינישים, כוללניקים ועמך בית ישראל, למציאת שותפים לשיחות נפש מלב אל לב עפ"י דעת תורה ועפ"י גדרי ההלכה. הקומונה סגורה ומיועדת להומואים דתיים/חרדים/מסורתיים, שחשוב להם לשמור על הציון הדתי בחייהם ובד בבד לנהל ר=אורח חיים הומואי / דומיני. כמו שתמיד אמרתי, אפשר לשלב את ההומואיזם והדת יחד ולעשות סייגים עפ"י גדרי ההלכה. כל המעוניין - מוזמן להצטרף אלינו ולכתוב על לבטיו, התחבטויותיו, בשמחה נשמע ונשמיע וכמובן בדרכי נועם. באהבה ואחווה שלום ורעות וביחד ניישם את המוטו: "ואהבת לרעך כמוך". http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=37470&r=1

החברים מוזמנים להצטרף...

נפש חד"ה - חרדים דתיים הומואים לכתוב בקומונה כולכם מוזמנים להעלות נושאים שינעמו לשומעם אמרי שפר ודברי נועם נטה אוזן קשבת לכל אחד ואחת נשמור על דיסקרטיות ללא פחד אז מחכים לכם בקוחונה נפש חד"ה נשמח לקבל אותכם בחום ובאהדה

חלילה וחס...

אין שום כוונה לפצל, גברתי הנכבדה, פתחי קומונה סגורה ובה יותר יהיו חברי בני תורה, הסדרניקים, ביינישם, בחורי ישיבה ובה נעסוק בדברי תורה והלכה בדרכי נועם. כמובן שאמשילך לכתוב גם כאן ולהביא חומר שמתאים למסגרת שבה אנו חיים ואגב, השם תמיד פנוי לכל אחד ואחד מעם ישראל בקוראו אליו.

Nחמן

New member
בוא'נה! אתה מוכר לי...

מאיזשהו מקום. קוראים לך נתנאל במקרה? איך אני יודע?...

Nחמן

New member
../images/Emo50.gif ברכה מכל הלב

מצפה לגאולה יקר! אני מבין את לבטיך ואת הצורך שלך במשהו אינטימי יותר מאשר הפורום הפתוח. אני חייב להודות, שאני אתך בנפש, אבל מצד שני, אם אדע, שאוכל לתרום גם לפורום, לא אימנע מלכתוב בו. אני יודע, שהיו בעבר אי אלו דברים, שלא נשאו חן גם בעיניי. הדברים האלה היו ואינם עוד. עכשיו הפורום נקי מזה כמה שבועות ונכון לברך את כולם על כך. היום היה ר"ח אדר ובוודאי אמרנו בשיר ש/ל יום כמנהג האשכנזים או בתפילת ערבית כמנהג הספרדים את פרק ק"ד בתהילים. כיצד מסתיים הפרק? "יתמו חטאים מן הארץ..." חטאים ולא חוטאים. אז הנה לך מתקיים הפסוק גם בפורום. גם בעתיד אשמח להחליף שיחות עם כל המינים וכל הגוונים. כל עוד השיחות הן ענייניות ובגדר הכבעת דעות אישיות אני מסכים לכך לכתחילה.

נחמן ידידי ויקירי...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifפתיחת הקומונה החדשה, לא תימנע ממני להמשיך לכתוב גם בפורום, אני אוהב בכל ליבי, מוקיר ומעריך את אופיר היקר והמתוק המנהל ביד רמה את הפורום את כלל החברים שכותבים פה ולכן אין סיכוי בעז``ה שאעלם שוב, הקומונה נפתחה בעקבות פניה שלמספר חברים בניתורה (חרדים והסדרניקים) שביקשו לקיים דיונים בעניייני דיומא, מתובלים בדברי תורה והלכה, תוך שמירה על הצביון הדתי ואורח חייהם המיוחד כהומואים/דומיניים, רווקים/נשואים וכמובן דיסקרטיים. נחמן - הנני כאן.

Nחמן

New member
../images/Emo51.gif וכבר שלחתי בקשת חברות

דעתי על אופיר ידועה זה מכבר וברשותך אזמין אף אותו להצטרף לקומונה. בדרך אגב - מדוע כל כך הרבה מקטרים על מר גורלם אבל כל כך מעט מוכמים לקחת אחריות על גורלם? אולי בקומונה תימצא התשובה לכך. רבותי!!! פורים!!! פורים!!! תאכלו הרבה אוזני המן אבל תראו... ככה ייעשה לאנשים, שיבואו להתנדב ולסייע לילדים חולים. המעניין הוא, שמקד"צ "נחשון" היא מוסד חילוני ואעפ"כ אני מצדיע לכל אותם חבר'ה נפלאים: http://www.m-nachshon.org/?CategoryID=264&ArticleID=121 בואו! הצטרפו! ההרשמה לאירועי פורים בעיצומה אבל מספר המקומות מוגבל וכל הקודם זוכה... אז... אריה! אריה! קום התנדב לגדוד העברי...

ברוך הבא נחמן...

‏*ובעז``ה מחר בבוקר מול המחשב תקבל הרשאה וכן כמובן שגם אופיר מוזמן להצטרף אלינו, גם לי יש הרבה הערכה אליו ואני אוהב אותו כמו אח או בן... חבל שאני לא צעיר הייתי מבקש את ידו... חחחח /tapuzforum/images/Emo13.gif פורים ונהפוך הוא... אני אולי זקן בגיל אבל ברוך השם צעיר בנפש, אבל בפורים אני הולך להיות צעיר גם בגיל...וגם בגוף (איך אפשר בלי המתוקים וסעודת מרדכי?)

למעלה