נפתחה ההצבעה ב"הלו"!

shiray

New member
נפתחה ההצבעה ב"הלו"!

יאללה נפתחה ההצבעה שמסכמת את השנה אז תצביו לניקול!!! היא מועמדת גם כאיזה המושכת וגם האלגנטית. אל תשכחו להצביע כל יום!

Padme Amidala

New member
תודה!

ומה אנשים שם מבינים מהחיים שלהם? טום ג'ונס עקף את קיאנו ריבס בקולות!!

American Girl

New member
הצבעתי../images/Emo45.gif

ובאמת מי הצביאע בישביל טום ג'ונס??? קיאנוווווווו

Padme Amidala

New member
אני לא רומזת שום דבר...

אני אומרת שהוא פשוט לא כזה מדהים... הוא בסדר כזה.. הוא לא מדהים כמו ג'
ו
ד שלי...

shiray

New member
א-ב-ל

וזה אבל רציני- ג'וד לא מועמד! אם ג'וד היה מועמד הייתי מצביעה בשבילו ומתבאסת אם הוא לא היה זוכה, אבל אם ג'וד לא ברשימה אז לפחות שאורלנדו יזכה ולא איזה טום ג'ונס.

N i c o l e

New member
הו...ג'וד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה מושלם אפשר להיות?....

Padme Amidala

New member
לשתיכן...

Great mindes think alike! ולגבי הסקר- להצביע לקיאנו!!
אם לא ג'וד, אז לפחות הוא...

shiray

New member
האמת ש...

בראד הוא מן קלאסיקה כזאת- לא משנה איך הוא ייראה וכמה הוא יכער את עצמו (עם הזקן המזעזע הזה שגרם לו להיראות כמו הומלס) עדיין הוא ייחשב ליפיפה... אבל איכשהו בתקופה האחרונה, מבחינתי לפחות- הוא די איבד את זה. כאילו יש את ג'וד ואת אורלנדו בלום וכל מיני כאלה שנראים טוב כל הזמן ולא מאמצים מראה סוסי קצת מדי פעם.... למרות שבבסיס בראד יפה, ואין על זה שאלה בכלל, אבל השנה לא הכי מגיע לו. למרות שעדיין מגיע לו יותר מטום ג'ונס- זה בטוח!

Padme Amidala

New member
חחח

ולגבי בראד- אני לא יודעת... אני אף פעם לא התלהבתי ממנו... ד"א, היי, חזרתי

shiray

New member
ברוכה השבה

יווווו אתן באות היום לילה לתפוס איזה מישהו ממשרד הרישוי בת"א ולעשות לו איזה משהו ממש ממש לא נחמד?!?!?!? המפגרים האלה דפקו לי עכשיו יומיים של סבל ענקי וכל זה בגלל שקשה להם להפנים שנגמרו העיצומים והם יכולים לעשות תאוריה לכולם ולא רק לאנשים מת"א ושני מטרים שליד!!!! ואם עוד 40 דקות בשיעור אני אעשה תאונה (ולא כי אני לא יודעת מאיפה לפנות לאיפה!!!) בגלל השעת שינה הבודדת שלי- רק אותם אני אאשים!

shiray

New member
בסוף היה בסדר....

בואנה כשלומדים לתאוריה אח"כ זה ממש עוזר בנהיגה.... חחח רק אני באה למורה שלי ודבר ראשון אני אמרתי לו "תשמע שמוליק, עכשיו המרחק תגובה שלי מזה ארוך" אז הוא אומר לי "מה קרה?" אז אמרתי לו "ישנתי רק שעה אחת! וגם אז חלמתי על תמרורים!" אז הוא אמר לי שרואים שלמדתי אם אני מסםרת לו על המרחק תגובה שלי.

למעלה