נפרנו כך

זהבית 77

New member
נפרנו כך ../images/Emo11.gif

יום שבת 02.00 בלילה ...... בבוקר התעוררתי למציאות אחרת , שונה . 5 שנים ביחד ועכשיו אני לבד ... יש בי רגשות מועורבים פינטזתי רבות על הפרידה שלנו אבל תמיד משהו ממני מנע את זה הילדים שקשורים אליו במיוחד הקטן , פרנסה הפחד של להיות לבד .... יש רגעים שהלבד מכה בי בלילה לפני שאני נרדמת ... אני גם מתעוררת כמה פעמים בלילה ובבוקר משום מה מתעוררת שעה לפני שאני צריכה לקום ... הידיעה הזאת שאין למה לצפות (למרות שבחודשים האחרונים ממש לא רציתי שהוא יבוא מהעבודה ) ... אני מבינה שגבר שמתייחס אלי בלי כבוד בלי אמון אין לו מקום בחיים שלי ... אני מנסה להזכיר לעצמי שאני חזקה ושאני עוברת תקופה של אבל על מות היחסים שלנו עם כל הקושי והסבל שהיה לי בתקופה האחרונה ... אני גם מבולבלת וגם נחושה נחושה
זה לא עבד וזה גם לא יעבוד עברנו את הנקודה הזאת ביחסים היינו אצל יועץ זוגי שם הבנתי שהאדם לא רואה אותי לא מתייחס ולא יתייחס לרגשות שלי והוא מתלונן על אבא שלו שחושב שבהוא כל הזמן צודק כבר לא היה לי כח לרדוף אחריו להסביר לו על כל צעד וצעד שלי על המבט החשדני שמתעורר בכל פעם שיש טעות במספר בכל פעם שהייתי הולכת להליכה שלי בכל פעם בכל פעם .... אני מרגישה עצב ומנסה לבכות אבל הדמעות לא זולגות מנסה להוציא הכל החוצה ההרגשה של הלבד מכה בי לפעמים מנסה להתמודד עם הפחד הזה שיש לי כרגע של הלבד של אולי לא תהיה לי אהבה אחרת (בכל זאת יש לי 2 ילדים ) ..... ונועם הקטן שלי עצוב .. וכואב לי עליו....אבל אני מבינה שעשיתי את הדבר הנכון אז למה לעזאזל זה כואב ?

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif

בהחלט עשית את הדבר הנכון, המון נשים חיות במערכת יחסים כזאת בגלל שאין להן את האומץ שיש לך, להחליט החלטה כזו חשובה ולקיים אותה. זה כואב בגלל שכבר 5 שנים הוא תמיד לצידך..תמיד יש עוד מישהו בבית ומישהו שחולק איתך מיטה ועשכיו פתאום את לבד. פשוט יקח זמן להיתרגל חזרה להיות לבד בבית ולהיתעורר לבד. זה לא געגועים אליו כבן אדם, אלא געגועים למצב שהתרגלת אליו כבר עם השנים. איך לי מה לייעץ לך, את עושה הכל בצורה הכי טובה שאפשר וכל הכבוד לך!! את עשית את זה בשבילך, בשביל שיהיה לך יותר טוב ותזכירי את זה לעצמך כל כך פעם שקשה
יש לך את כל התמיכה ממני
עשית את הדבר הנכון

SuperGirl 25

New member
מאחלת לך המון כוח ואושר

עשית החלטה אמיצה מאוד, שהרבה פחדנים נופלים בה. אל תשכחי שתמיד הוא יהיה האבא של הילדים שלך והכי חשוב להמשיך את הקשר בינהם על הצד הטוב ביותר. תזכרי גם שהילדים שלך היו רוצים אמא מאושרת ולא מתוסכלת ומקווה שתוכלי להעניק להם את זה עוד יותר מעכשיו.

g u r a

New member
מחזיקה לך ידיים

שתמשיכי להיות חזקה כפי שאת נשמעת עכשיו. במיוחד עבור הילדים שלך שזקוקים לך בתקופה הזו יותר מתמיד. בני כמה הם? האם המשפחה הקרובה, קרובה אליך? תומכת בך? קחי נשימה ארוכה, והצליחי בדרכך החדשה. אולי תשקלי לפנות לאיזו קבוצת תמיכה, או יעוץ שיעזור לך לעבור את התקופה הראשונית בקלות (עד כמה שאפשר). תשארי איתנו- תעדכני, ואנו נשתדל לחבק וירטואלית כמה שאפשר

polegra

New member
מקדישה לך שיר

קראתי את השיר הזה היום בפעם הראשונה ומישום מה ישר חשבתי על מה שכתבת...חעשות את הדבר הנכון זה לא אומר שזה לא יכאב . הרי הייתם יחד מתוך אהבה וברור שהיא לא נגמרה אבל לפעמים צריך לעשות חישוב קר וחד ולהתחיל לעשות עבורך על מנת להרגיש טוב עם עצמך. זה הזמן שלך להגשים את האישה האמיתית שאת בלי מעצורים ובלי גבולות שהוא שם לך..בלי החששות ובלי להסתכל מאחורי הגב על כל משהו שעלול להתפרש לא נכון. זה כואב..זה נכון אבל נמהכאב הזה יגדלו ניצנים חדשים של אושר ורגיעה. תגידי לו מילים ולחן: אוהד חיטמן תגידי לו שזה נגמר, תגידי לו שאת עוזבת. תאמרי לו שהלב אמר, שכבר הגיע השלכת. למרות שהוא אוהב אותך, תגידי לו שלא יבטח, את לא עוזבת בגללו, זה בגללך, תגידי לו. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. תגידי לו שזה לא זה, תגידי שאת משקרת. אם הוא ייקח את זה קשה, תגידי שאת מצטערת. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה...

מיריVA

New member
כל הכבוד לך - החלטה הרבה יותר

קשה בד"כ מאשר להתחתן למשל. ברור גם שכואבת... לגבי הילדים אני מאמינה שיותר טוב להם לגדול עם הורים בנפרד שטוב להם מאשר עם הורים שגרים ביחד אבל לא מתייחסים טוב אחד לשני או רבים וכ"ו - חשבי איזו דוגמא הוא היה לומד מזה על איך להתיחס לאשתו למשל.

../images/Emo24.gifאני יכולה להבין מה עובר עליך

כי גם אני התגרשתי. רק שלי היה קל יותר בלי ילדים. אבל את צודקת. עדיף להיות לבד ושיהיה סיכוי לאהבה מלהעביר את כל החיים עם מישהו שלא טוב איתו ולא יהיה טוב איתו. וגם לילדים זה עדיף. עדיף להם שני הורים שגרים לחוד ומאושרים משני הורים שגרים יחד ואומללים. אז צפויה לך תקופה לא קלה אבל אחריה תוכלי לחיות טוב יותר. ואנחנו כאן, להקשיב ולתמוך

רוית ב

New member
את לא יכולה לחיות בסבל בגלל הילד

אני מבינה את הפחד מהמצב החדש ואת הרגשת הכישלון (עאלק) לא נכשלת בכלל אבל ההרגשה קיימת תראי שעוד תפרחי וגם ילדך הקטן יפרח יהיה לו את אבא שלו לעצמו הרבה יותר ממה שהיה עד היום גרושין זה לא סוף העולם למה שתחיי עם גבר שאין בו כבוד אלייך??? זה משפיל וכואב ומגיע לך יותר מותר להתאבל כמובן על משהו שיהיה ואיננו עוד אבל יבוא מצב אחר בריא יותר ושמח יותר עוד תראי שכך

שולחת לך ../images/Emo141.gif ../images/Emo141.gif

הייתי רוצה לעודד אותך במצבך , ולהמליץ לך על שיטה , או סוג של חשיבה : כאשר את חשה בודדה , ואפילו מתגעגעת ( למרות שהרציונל אומר שעשית את הדבר הנכון ) , תנסי להזכר למה בעצם רצית להפרד . תנסי לשכנע את עצמך ולהזכר ברגעים הלא יפים , הלא טובים , ( את מציינת שבזמן האחרון לא רצית שהוא אפילו יחזור הביתה) וכך תוכלי להבין באופן רציונלי שהמעשה שעשית יטייב עמך . לגבי הילדים :באמת כואב הלב לראות ולחוש את כאבם , והם אכן סובלים , אך אני בטוחה שגם הם נרגעו במידה מסוימת בשל העובדה שכעת אולי קצת שקט יותר בבית , אין מריבות ואין מתח . בטאת את כאבך בצורה מאוד כנה , אמיתית ונוגעת ללב . והייתי רוצה לשלוח לך חיזוק , ולאחל לך שתעברי את התקופה הקשה במהירות ותתאוששי כמה שיותר מהר. בהצלחה !!

היי זהבית 77

את נשמעת מאוד ריאלית וזה כבר טוב אני מחזיקה לך אצבעות וגם נותנת לך חיבוק תחזיקי מעמד בעוד כמה חודשים ואפילו עוד שנה את תגידי לעצמך "מה עשיתי במקום שהכי לא היה לי טוב"? את קיבלת את החיים שלך במתנה ביום שבת ב- 2 בלילה תגידי תודה. עזרת לילדים שלך לא לקבל הורים במריבות אלא כל אחד בנפרד אני בטוחה שתמצאי את אהבת חייך בעוד לפחות שנה כאשר תרגישי מוכנה לפרק ב'. תראי כמה נשים התחילו פרק ב' בחייהן והן הכי מאושרות אני מאחלת לך אצבעות תהיה חזקה יש לך ילדים שיהיו איתך וישמרו עליך. מלי

למעלה